• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim hakli ?

Adam baştan söylemiş durumunuzun sıkışık olduğunu. Kimin hatası olursa olsun şu an içinde bulunduğunuz durum belli. İnat edip almak çok mantıksız. Siz bir annesiniz.

Çalışmıyorsunuz, muhtemelen insan içine de çok çıkmıyorsunuz. Kapatıcı ihtiyaç değil, lüks zaten. Ben kapatıcı kullanmadığı için ölen kimseyi görmedim.

Çalışmıyorsanız masraflarınızı kısmanız gerekir. Adam bıktım dediğine göre bu ilk de değil belli ki.

Eşiniz haklı bu durumda.

Yo etkilenmez cok odenir yani. Bana gore ihtiyac ona gor luks. Kapatici bi urun aldım. Ufacik seye o kadar para mi verdin dedi

İnadina almissiniz belli ,esinizin yerinde kim olsa bagirirdi ,
Siz kendi tarafinizda haklisiniz esiniz bir tercih yapmis ,tercihi sizi zor duruma dusurmus ,
Bunun acisini cikarmak istiyorsunuz ,icten ice kiziyorsunuz ,
Ama bu yaptiginizla ondan hirsinizi alamazsiniz ,
Hakliyken haksiz duruma dusuyorsunuz ,
Hovarda ,zor durumdayken bile luksunden vazgecmeyen biri gibi gorunuyorsunuz ,huzursuzluk yasiyorsunuz ,
Esinizle konusun ,
Kizginliginiza dile getirin karsilikli tutarli davranabileceginizi bir daha kafasina gore davranmasindan korktugunuzu aktarin,
Yerine yenisi gelmedi mi para cabuk tukenir ,
Esinizde bunun korkusunu yasuyordur emin olun

Evet hakli. Ama zamaninda siz hakliymissiniz dinlememis. İyi yapmissiniz. Bu erkekler birazda olsa kafalarini calistirsa eslerini dinlese boyle olmaz. Beyinlerinin tamamini kullanmiyorlar bunlar herhalde. Bosverin surat yapsin istedigi kadar..o bir kac kurus da kurtarmiyacakti sizin durmunuzu zaten.

Merhaba arkadaslar.. kim hakli anlayamadım ben görüşlerinize ihtiyacım var. Eşimle alisveris merkezine gittik giris kapisinin hemen karşısında sürekli alışveriş yaptigim bi magaza var ben bi pantolona bakiyim dedim bakma dedi su aralar durumu biliyosun biraz idare et dedi ( ihtiyacimizin disina pek cikmiyoruz ) ben de tamam dedim. Bozuldu yuzu dustu hemen zaten kalabalıgi avm'leri sevmez hic.
Neyse cocugumuzun vakit gecirecegi oyun alanlarina falan gittik oynadi kizim. Daha sonra gratisin onunden gecerken bi saniye dedim benim bi alacagim vardi dedim ve girdim aldım. Ama ben icerdeyken surat 5 karis ters ters bakiyo bana, ben de ciddiye almadim. Cunku suan durumumuzun sıkışık olmasinin sorumlusu o. İs konusunda beklentileri vardi baska bi sehire geldik ben defalarca uyardim ama dinlemedi, ikimizi de zor duruma dusurdu. Sonra ben ciktiktan sonra AVM' de sesini yukseltti ben sana daha biraz once ne dedim sen ne yaptin diye bagirdi, parfumunden kreminden biktim dedi. Dedi de dedi iste ben de o oyle tepki verince biraz geri adim attim cok sinirliydi çünkü.. kusura bakma dedim. İstersen iade ediyim dedim gerek yok aldin artik dedi..Dunden beri de tek kelime konuşmuyoruz.. o mu hakli şimdi ben adım atmalı miyim? ( Bu arada cimri biri değildir istediğim cogu seyi elinden geldigince yapmaya calisir, ben de cok abartmam istekleri..karsilikli yani.. bebegim ufak olduğu icin ise ara verdim ayrica )
Eşin haklı. Aldığın ürün kadın peri falan gibi elzem bir urun değil. Hatta kullanılmasa daha iyi olacak gereksiz bir para israfi. Adam seni uyarmis sıkışıklık konusunda. İnadina yapar gibi olmuş. Sikintinin kaynaginin kim olduğu önemli değil. O ürüne verdiğin parayla o eve ne kadar gerçekten ihtiyaciniz olan malzeme girerdi, çocugun hangi ihtiyacı kapanirdi o önemli. Sikintiya Eşiniz sebep olmuş olabilir ama siz boyle yapinca o zorluk geçecek mi? Hayir. Daha beter olacak. Evlilik hayat ortakligidir. İyi günde kotu günde birlik olmak demektir. Senin yüzünden maddi zorluk cekiyoruz, daha beter ol alim gibi bir yaklasim çok yanlis.

F Feridefunda

funda hanim,

1,5 sene onceye dek calisan biriydim. 1,5 sene evvel istifa edip, esimin isi icin ulke degistirdim. hayatimda chanel, dior disinda ruj-oje-kalem kullanmadim; kapaticim ise la prairie idir. Ve ben en az 5 sene kullanacagim kadar urunu, son maasimla aldim istifa ederken ki gittigim yerde esimden istemeyeyim.

su an evde cocuk bakiyorsunuz anladigim kadariyla. ben de evde cocuk bakiyorum. ben tuvalete girecek imkani yaratamazken - ki bugun altima kaciriyordum - siz nasil kapatici temizliyorsunuz, cok merak ettim? bana da anlatabilir misiniz?

ezcumle...

su perspektifte esiniz hakli. "aldigim urun ona gore luks, kapatici" soyleminiz ise ne aci ki su sikintili gunlerinizde seviyesiz.
Hiç konuyla alakasi yok ama uyari mahiyetinde yazayim dedim. Belli ki iyi niyetle yapmissiniz kozmetik alisverisinizi ama bu tip malzemelerin bir son kullanma tarihi var. Özellikle kapatici, fondoten, mat gibi ürünlerin en fazla alti ay içinde tüketilmesi lazim. Hatta bu nedenle tuketiciler kontrol edebilsin diye kodlari var uzerlerinde. Biraz paraniz boşa gidecek ama o ürünleri yok edin bence. Hadi bir iki ay geçse neyse de beş senelik urun cilt kanseri bile yapar insani. Naçizhane bir tavsiye.

Eşin haklı. Aldığın ürün kadın peri falan gibi elzem bir urun değil. Hatta kullanılmasa daha iyi olacak gereksiz bir para israfi. Adam seni uyarmis sıkışıklık konusunda. İnadina yapar gibi olmuş. Sikintinin kaynaginin kim olduğu önemli değil. O ürüne verdiğin parayla o eve ne kadar gerçekten ihtiyaciniz olan malzeme girerdi, çocugun hangi ihtiyacı kapanirdi o önemli. Sikintiya Eşiniz sebep olmuş olabilir ama siz boyle yapinca o zorluk geçecek mi? Hayir. Daha beter olacak. Evlilik hayat ortakligidir. İyi günde kotu günde birlik olmak demektir. Senin yüzünden maddi zorluk cekiyoruz, daha beter ol alim gibi bir yaklasim çok yanlis.
Hayir çok çok sıkışık değil durumumuz. Cocugumuzun da evin de tum ihtiyaclarini karşılayabiliyoruz. Yani ben çocuğumdan kisip kendine asla bir sey almam. Eşimin de daha beter olmasını istemem doğal olarak hem seviyorum hem de hayatımiz ortak. Herzaman da arkasinda durdum zaten ben hakliydim senin yüzünden gibi cümleler kurmadim hiç. Boyle ufak tefek şeyler oluyor ama arada iste

Sen sanki inadına yapmışsın gibi geliyor bana, adam sana gereksiz harcama yapma diyor illa ki avmdesin diye alışveriş yapmak zorundamısın??
Adam sana bıktım parfümünden diye bağırdığına göre kozmetik bir ürün aldın belkide gerçekten ihtiyacın yoktu...

Sen burada haksızsın, eşinde koskoca avmde millete karşı sana sesini yükselttiği için haksız ama genel olarak eşini haklı görüyorum ben...

Hiç konuyla alakasi yok ama uyari mahiyetinde yazayim dedim. Belli ki iyi niyetle yapmissiniz kozmetik alisverisinizi ama bu tip malzemelerin bir son kullanma tarihi var. Özellikle kapatici, fondoten, mat gibi ürünlerin en fazla alti ay içinde tüketilmesi lazim. Hatta bu nedenle tuketiciler kontrol edebilsin diye kodlari var uzerlerinde. Biraz paraniz boşa gidecek ama o ürünleri yok edin bence. Hadi bir iki ay geçse neyse de beş senelik urun cilt kanseri bile yapar insani. Naçizhane bir tavsiye.

merhaba, uyariniz icin tesekkur ederim. uzun sureli yazsam anlasilmayacakti diye rakam verdim ama elbette ki 5 sene bir latifeydi.

tesekkur ederim.

Zor durumda evet ama inanin bu durumda olacagimizi onceden anlattim. Agladim olmadi zirladim olmadi saatlerce anlattım dinlemedi.. ben de bu yuzden kızgınım ona hirsimi alamiyorum biraz da o yüzden dinlemiyorum.

Önceden anlattınız diye bunu ona sürekli hatırlatmayın bence... Olan olmuş artık birbirinize destek olmalısınız.

Bencede eşiniz haklı. Zaten sizi pantolon isteğiniz karşısında uyarmış sıkışıgız diye. Siz aradan fazla bi vakit geçmeden kapatıcı almışsınız. Kim olsa kızar böyle bi durumda.

Öncelikle sen haksızsın adam pantolona alma sıkışığız demiş inadına yapar gıbı kozmetikten bişiler almışın hemen arkasına
Sonrada o haksız ne olursa olsun avmde sesini yükseltmemeliydi

sanki adamın inadına yapmışınız. tamam onu yüzünden sıkışı olabilirsiniz ama size söyledikten sonra inadına yapar gibi bişey almanız yanlış. eşiniz haklı bu konuda

Şimdi bebeğiniz ile zor ama , mutlaka ilerde işinizde çalışmaya devam edin,hiç bırakmayın.Kendi paranızı kazanmaya bakın. Kimse de size laf edemez böylelikle..

Kadınlar çalışmalı kendi ayaklarının üstünde durmalı ne olursa olsun, kimseye bağımlı olmayın.

Burdan da genel mesajı vermiş olayım:KK19:

Eşiniz almasan olmaz mı dediği halde inat yapar gibi gratise girmeniz hoş olmamış. Siz çalışıyor musunuz mesela eşinize suç atıyorsunız ama o zaman sizde çalışın ihyiyaçlarınızı alın yani kapatıcı çok önemli bir ihtiyaç değil ki ve bende oradan yapıyorum alışveriş kapatıcı falan ucuz şeyler değil

Pantolon alma, durumumuz sıkışık diyen adama tamam deyip kapatıcı almanız gerçekten gereksiz. Eşiniz bu konuda haklı. Bağırma, özellikle herkesin içinde bağırma haksız ama siz bile bile adamın inadına yapmışsınız.

Geçmişte uyarmış olmanız şu an eve giren parayı arttırmıyor, bu nedenle "ben uyarmıştım" diyerek har vurup harman savurma lüksünüz yok maalesef.

esiniz hakli..ekstra bir ürun almissiniz.cok aciliyeti olan bisey degildi sanirim.esiniz is yuzunden sizi dinlemedi diye inat yapip daha cok harcamaya hakkiniz yok.bu hayat ikinizin ortak.oda istemezdi elbet bu duruma dusmeyi.bazi seyler risktir hayatta.iyide gidebilirdi isleri.o zaman ne yapacaktiniz??birbirinize zor gununuzde destek olun inat yapmayin.ben olsam yanlis kararlar aldim diye bana inat yapan bir es istemezdim..umarim tavrinizi duzeltir bu gunleri atlatir, birbirinize destek oldugunuz mutlu bir evlilik yasarsiniz..

Back
X