Kim hatalı?

Uzaktan ilişki yürümez, istisnalar evet var ama genel olarak yürümüyor. Kendimden biliyorum 5 yıllık mesafe ilişkisi yaşadım ve 3 sene önce sonlandırdım.
Çok iyi anlaşıyorduk ama gel gör ki yok mesafe yürümüyor.
Ayrıca karşı taraf hatalı da olsa yüze telefon kapatmak nedir? Herkesin hassas yapısı vardır saygısızlık etmişsiniz.
Sürekli telefonda konuşmakta olmaz. Büyütüp, abartmışsınız adamda bunalmış.
Haklı değilsiniz, kendisinden özür dileyin. Veya böyle yürümüyorsa sonlandırın.

Bence siz haklısınız.
İzin günü olabilir, 2 kelime yazmak zor değil, bahane hiç değil.
Seven insan en zor şartta bile arar sorar .. Vakit olmasa da yaratır.. ki kimsenin 1 dk bile boş zamanı olamayacağına inanmıyorum. Size yazmak ve sormak istememiş bence maalesef..

Umarım.güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Rica ederim . Burda herkes farklı farklı yorumda bulunur, çünkü herkesin ilişkisi farklıdır. Hepimiz birbirimizden farklı insanlarız , yasanmisliklarimiz sevgililerimiz de birbirinden farklı . Herkes kendine gore, kendi sevgilisine göre ve iliskisine gore yorum yapiyor.En doğru kararı kendiniz verirsiniz. Eğer ki kendinizi haklı görüyorsanız öyle devam edin. Sonuçta aranızdaki iletisimi en iyi bilen sizsiniz, sizce böyle davranması ilgisi azaldığından mi bunaldigindan mi bunu da en iyi siz bilirsiniz. Ona göre değerlendirin , hareket edin. İyi günler size.

Barismayin. Siz oldunuz mu kaldınız mı umursamayan adam eksik olsun hayatinizdan.
Ilgi yoksa sevgi de yoktur.

Daha sevgililikte boyle evlenince ne hale gelir :KK43:

Size değer vereni seçin hayatinizda boylelerini Tema' ya bagislayin bence, ben öyle yapıyorum.

Uzaktan ilişki yürümez, istisnalar evet var ama genel olarak yürümüyor. Kendimden biliyorum 5 yıllık mesafe ilişkisi yaşadım ve 3 sene önce sonlandırdım.
Çok iyi anlaşıyorduk ama gel gör ki yok mesafe yürümüyor.
Ayrıca karşı taraf hatalı da olsa yüze telefon kapatmak nedir? Herkesin hassas yapısı vardır saygısızlık etmişsiniz.
Sürekli telefonda konuşmakta olmaz. Büyütüp, abartmışsınız adamda bunalmış.
Haklı değilsiniz, kendisinden özür dileyin. Veya böyle yürümüyorsa sonlandırın.
Evet telefonu yüzüme kapamam yanlıştı ama sonra bu sorunu çözdük ve yazmamasından dolayı tartıştık.bir insan sevdiğini nasıl özleyip aramaz anlayamıyorum ben :(

Bence siz haklısınız.
İzin günü olabilir, 2 kelime yazmak zor değil, bahane hiç değil.
Seven insan en zor şartta bile arar sorar .. Vakit olmasa da yaratır.. ki kimsenin 1 dk bile boş zamanı olamayacağına inanmıyorum. Size yazmak ve sormak istememiş bence maalesef..
Evet bende tam böyle düşünüyorum.sanki sevgisi azalmış gibi

Barismayin. Siz oldunuz mu kaldınız mı umursamayan adam eksik olsun hayatinizdan.
Ilgi yoksa sevgi de yoktur.

Daha sevgililikte boyle evlenince ne hale gelir :KK43:

Size değer vereni seçin hayatinizda boylelerini Tema' ya bagislayin bence, ben öyle yapıyorum.
Katılıyorum çok ilgisiz.ama dip dibeykende bir o kadar ilgili

Çok sevmenize rağmen vazgeçebilir miydiniz :KK43:
Açıkçası ben çok sevmiyordum, bağlı da değildim tabii son zamanlar son demler.. inan bana 5 senenin sonunda insan birşeylerin farkına varıyor ve yürümüyor ilişki. Siz yine 2-3 haftada bir görüşüyormuşsunuz biz 5 sene de toplasak 6 kez yan yana gelmişizdir. Çok bağlılık yoktu ama sırf güven var diye evlenmeyi bile düşünüyordum. Ama yok olmuyor.
Boş verin.

Açıkçası ben çok sevmiyordum, bağlı da değildim tabii son zamanlar son demler.. inan bana 5 senenin sonunda insan birşeylerin farkına varıyor ve yürümüyor ilişki. Siz yine 2-3 haftada bir görüşüyormuşsunuz biz 5 sene de toplasak 6 kez yan yana gelmişizdir. Çok bağlılık yoktu ama sırf güven var diye evlenmeyi bile düşünüyordum. Ama yok olmuyor.
Boş verin.
sizin durum daha da zormus 5 senede 6 kez.biz en kötü ayda bir birlikte kalıyoruz o bile yetmiyor.ona o kadar bağlıyımki bu söyledikleriniz benim için çok zor geliyor

sizin durum daha da zormus 5 senede 6 kez.biz en kötü ayda bir birlikte kalıyoruz o bile yetmiyor.ona o kadar bağlıyımki bu söyledikleriniz benim için çok zor geliyor
Senelerin verdiği alışkanlık o :) hani çok sevmek, bağlılık vs körü körüne değildi ama aramızda bir saygı vardı sevgi vardı o çok aşık oldu sevdi ben aynı duyguları besleyemedim. Fakat yılların verdiği alışkanlık vardı sadece. İlişki bitince ben zaten gerçek yüzünü gördüm bekleyemediğim şeyler çıktı ortaya ve hasta oldum. Zaten ondan sonra aşık oldum başkasına. Hayat neler neler gösteriyor bilemezsin.

Senelerin verdiği alışkanlık o :) hani çok sevmek, bağlılık vs körü körüne değildi ama aramızda bir saygı vardı sevgi vardı o çok aşık oldu sevdi ben aynı duyguları besleyemedim. Fakat yılların verdiği alışkanlık vardı sadece. İlişki bitince ben zaten gerçek yüzünü gördüm bekleyemediğim şeyler çıktı ortaya ve hasta oldum. Zaten ondan sonra aşık oldum başkasına. Hayat neler neler gösteriyor bilemezsin.
Haklısınız tabi birde alışkanlıklar var.sonrasında mutlu olmanıza sevindim :) umarım bende mutlu olabilirim ama onunla :KK61:

Uzaktan ilişki yürümez. Böyle devamlı mesaj, aramalar insanları sıkıyor. En azından bir tarafı ve ilişkiyi .çıkmaza sürüklüyor.
Bende bunu anlamıyorum işte. insan sevdiğiyle iletişine geçtiği bir şeyden nasıl sıkılabilir ki

Tek bir sey soyleyecegim ‘kimseyi degistiremezsiniz’ bir sure sizin icin degismis gibi yaparlar ama bir gun kesin patlarlar. O yuzden size uymuyorsa devam etmeyin bence

Tek bir sey soyleyecegim ‘kimseyi degistiremezsiniz’ bir sure sizin icin degismis gibi yaparlar ama bir gun kesin patlarlar. O yuzden size uymuyorsa devam etmeyin bence
Haklısınız bende böyle düşünüyorum.yıllardırda değişmedi ama beni bahsettiği kadar çok seviyorsa belki kaybetme ihtimali onu kendine getirir diye düşünmüştüm

Şöyle söyliyim aslında.günahını almak istemem.ertesi gün akşam tartıştık ve ben beni merak etmesi için iyi olmadığımı göstermek amaçlı sosyal medyadan bir hamle yaptım ve kendisi rest çekmeme rağmen aradı sordu ben tersledim
Serumlu foto attım deme kalp krizi gecırırım

Gözden ırak gönülden de irak! Ben değil walla Atalar söylemiş :))

Back
X