Babanıza karşı anlayışlı olmanızı öneririm. Kıyaslamakta girmeyin lutfen. Eşinin yeri ayrı sizin yeriniz ayrı. Küçük kıza da abla gibi yaklaşarak yaptığı yanlışı öğretmeye çalışabilirsiniz. Babanız şu an hem sizi, hem eşini, hem de o kızı dengede tutmaya çalışıyor. Üstelik yeni evliliğine de uyum sağlaması lazım. Yardımcı olursanız herkes için kolay olacaktır.
Belki baban da konuşuyor kızla ama sizin haberiniz olmuyor. Ulu orta çözmek zorunda değil sonuçta. Arkanizda durmanizi gerektirecek kadar agir bir durum da yok ortada. Fazlaca hassas yaklaşıyorsunuz. Senin de dediğin gibi çocuk laftan anlamıyorsa baban daha ne yapsın. Sabredin lütfen.Bu güne kadar zaten her zaman anlayış gösteren biziz ama çocuk laftan anlamıyor karşı taraf her zaman haklı oluyor ona anlam veremiyorum bizim yanımızda arkamizda kim durucak babam durmicaksa
Annenizde neden kalmiyorsunuz?
Afedersin de babanda iş yok senin..
Hep derim erkekler boşanınca babalıktan da boşanıyorlar..
Mümkün değil anlatamazsın babana artık kadın gözünü boyuyor galiba..
Annene falan gidemez misin?
Annenizde neden kalmiyorsunuz?
Babanız sizden küçük bir kız çocuğuna kızarak mı sizin arkanızda duracak!
Yapmayın Allah aşkına. Karşınızdaki küçük bir kız çocuğu, üstelik sizin kadar o da zorlanıyordur. Bağırıp çağırmak, babaya şikayet etmek sizin yaşınızda bir genç kıza, hele hele bir ablaya hiç yakışmıyor. Yanlış davranışları olabilir, azarlamak yerine davranışlarını düzeltmesi için yardımcı olun.
Babanızın eşiyle kendinizi kıyaslamanız çok yanlış
Yaş 20 mi gerçekten?Merhaba kk hanımları ben 20 yaşındayım 15 yaşında kız kardeşim var annem ve babam 3 yıl önce falan boşandı babam sonra bir kadınla konuşmaya başladı ve 6 ay içinde evlendiler. kadın babamdan 11-12 yaş küçük.(kadınla ben anlaşıyoruz yine evde tekken benle pek konuşmaz babam gelince konuşur genelde)kadınında 7.sinifa gidecek bir kızı var. Babam evlenmeden önce sadece sizden bir şey saklamiyorum önünüzde konuşuyorum dedi bize hiç istiyo musunuz diye sormadi ki biz zaten evlenmesine bir şey demedik sonuçta o da biz evden gidince tek kalicakti. Gelelim konuya bu kadının çocuğu geldiğinden beri bizim eşyalarımızı karıştırıyor alıp bizden habersiz kullanıyor ve bizimde dahil babamdan ve annesinden para çaldı . Babama söyledik bir şey demedi bizim önümüzde belki biz yokken demiştir. Dunde koydeyken bizden habersiz tarağımızı kullanmış kardeşim fark etmedi ve saçını taradı ben fark ettim tarağı temizlemeye başladım , taraktan bit çıktı daha öncede dedim annesine bit var diye birkac kez yikadi ama bit tek tek temizlemeden bitmez biliyorum . Sonra biz bunu babama söyledik. O günde misafirler vardı bize sadece bir tarak ne olacak dedi ve kizdi . Bizde kardeşimle zaten annemin yanına gidicektik hadi biz gidelim dedim sonra sinir oldum (babam ne zaman bizim arkamizda durucak ne zaman koruyacak babalık yapacak diye babama bir şey demedim)kıza bağırdım esyalarimizi bir daha kullanma yoksa seni doverim dedim sinirle tarağı attim ama bir yerine gelmedi sonra ben gidiyorum dedim babam da git git dedi kim hatalı şimdi benim kızdığım olay o saatten sonra zaten kız değilde babam oldu. Bizi hiç savunmadı. Korumuyo arkamızda durmuyor çocuk öyle kabul edin diyor şimdi de yaşadığımız yere donucekler ben gitmicem sadece kardeşim gidicek o da eşyalarımıza bir şey yapmasın diye ben şimdi nasıl davranayim babama bu saatten sonra bir dediğini yapmadığımız zamanda bende size böyle yapicam ilerde görüşürüz diyor sürekli. Bana göre bu durumda babam iki yıllık kadın için 20 yıllık kızını satıyor.
Kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin
Of of ofÇocuk bizi dinlemiyorsa kime söylemeliyim , benim üzüldüğümü hiç düşünen yok arada kalan biz ne yapalım ben çocukla konuşmuyorum zaten zorunda kalmadıkça onun sürekli aynı şeyi yapmasına ne demeli gelsin eşyalarimi karıştırsın , parami çalsın gel yap mi diyeyim
Of of of
Siz çok fenasınız. Öncelikle babanıza söyleyin bir aile danışmanına gidin hep birlikte. Sizin de tek olarak psikolojik desteğe ihtiyacınız var, çok öfkelisiniz, yazık.
Yaş 20 mi gerçekten?
Annenizle neden kalmıyorsunuz?
O karisiysa bende kızıyım nasıl davranayim ozaman benim kadınla bir problemim yok kardeşimi almaya geldiğinde bile benimle konuşmadı suç kimde bana git diye biliyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?