• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim Hediye İstemez?

e sende sölemeseydin hediye gnderecektim fln diye
sanırım sevgilinle sorunların var devamlı konularını görüyorum

ay canım bu ne yaa
bi gün ben işteyken arama der, aramazsın niye aramadın der
hediye yollıcaktım dersin istemez 2 dk sonra neydi neydi der...
yazdıklarım seni üzebilir ama senin iyiliğin için sölemek zorundayım :teselli: sevgilin çok tutarsız, o hediyeyi hak etmiyo hatta seni bile hak etmiyo bence yazık bak ne zamandır onun için harap ediyosun kendini güzelim bence o kişi senin için doğru kişi değil a.s

cnm aldığın hediyeyi beğenmemiş yada gereksiz bulmuş kendisi için bence..yoksa nie böle desin her insan mutlu olur hediye aldığında

dengesiz mi bu? hediyeni mi begenmedi acaba?
onu alana kadar kontor al da sesimi duy hediyem olsun der gibi??
anee manyak mi yoksa bu

Onunda yüzüne dediğim gibi denge sorunu var maalesef. Henüz birşey alıp yollamadım ama yakın zamanda bir süpriz yapacağımı belirtmiştim kendisine. Aldığım tepkide bu oldu maalesef. Bende ona birşey yapmamaya karar verdim. Kendince istediği yanına geldiğim zaman herşeyi vermem.

Daha önce de yazmıştım pek sağlıklı bir ilişki değil bu..
Sizi aylardır görmeye bile gelmiyor telefonda aldığınız hediyenin hesabını soruyor pess
bu kadar utanmazlık da olmaz.

canım bu nasıl bir iştir yahu anlamadım hediye hediyedir öle deme çok kırıcı yani

öyle valla. Ama tuhaf bir yapısı var çözemedim henüz. Tam diyorum tamam artık avucum gibi biliyorum bu insanı ama anında değiştiriyo kendini. Düşünceleri çok değişik. Benim ya da şöyle diyim bir grup kişinin ak dediğine oı karar der ya da ne bileyim altında çok çok başka birşey bulabilir. O bulunan şeyi bulabilmek için büyüteçle bakmak lazım olaya misal.. Yanıma gelmeye hazırlanıyo. Mddi durumu iyi olmadığı için pat diye gelemiyo ama bekliyorum bakalım dediği tarihte yanımda olabilecek mi?

tatlikis canım ben anlamadım valla. Biliyosun ben çalışmıyorum ha diyince kontör alamıyorum. Hep o alıyo ama şimdilerde para biriktiriyo. Bende hediye işini ortaya atınca madem o kadar paran var kontör alıp sesimi duymak için çabalaman beni daha mutlu eder dedi ama işte kırıcı dedi yaw. Olayın üstünden zaman geçti hallettik ya da ben kapadım üzerini bilmiorum ama aklıma geldikce içim cız ediyor. Kendisi ise bana hediye yollamaya bayılıyo. O hediyeyi aldığımda yaşadığım sevinci görmeyede.

canım valla nasıl buldun bu çocuğu anlamadım ki çok mu aradın =)

şaka bi yana valla bilmiyorum daha ne kadar devam edecek böyle...

belki pahalı bişey aldın diye düşünmüştür dicem ama
ohooo canım çok dengesiz yaa... yani ben çekemem böyle bi adamı sen de bırakcak gibi deilsin sinir harbi geçirmezsin inş

Kızlar son gelişmeyi sölüyorum dün akşam bana pat diye çıktı sana hediye aldım aşkım sölemicektim ama söyledim huuh dedi.. bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3

ya kızma ama sevgilinin yada senin psikolojik probleminiz var mı ?
samimi olarak söylüyorum sakın yanlış anlama bu çok normal bişey çünkü
az çok tanıdım seni bu forumda şu an senin ders çalışıyo olman gerekiyo ama sen sürekli buraya konu açmakla meşgulsun ve her kavganızı yazıyosun bence yanlış yapıyosun ikinizde bi silkelenin ve kendinize gelin artık lütfen sevgilin yada sen ne yapmaya çalışıyo ben anlamadım bi türlü ama inş sonunuz hayırlı olur canım

Back
X