Çabalamayan erkek seviyor mudur

o zaman ayril daha iyisini bul
o da bu sebepten terkedilince hatasini anlar, bir kendine gelir - sonraki iliskisinde daha özenli davranir.
sen böyle yaptıkça, bir gram caba harcamayan adamdan hala ilgi dilendikce böyle erkekler kendilerini fasulyenin nimeti sayiyorlar asla değişmiyorlar. senden sonraki hemcinsine de "ben boyleyim napayim" vs diyorlar. topluma bir ayi kazandirmis oluyorsun.

istedikleri cocukca ve dil ile istemesi sacma evet ama neden kadinlar iliskilerinde bu kadar azla yetinsin ki?
bana iyi- nazik- kibar
eee , bu zaten bir insanda olmasi gereken asgari ozellik.
bunun devami "e aldatmiyor, bagirmiyor, cimri degil, isten eve evden ise daha ne istiyorsun kocandan"
yani bu kadar az beklenti cidden coooook az degil mi ya?
benim bir erkekten irili ufakli su an yaziya dönebilecegim en az yuz beklentim vardir yani. Yapamasa da yolunda cabalasin:) neden bu kadar aza tamah edeyim ki? siradan arkadasim ahmet mehmet de bana iyi bana nazik bana kibar. meziyet mi yani bu?

o zaman ayril daha iyisini bul
o da bu sebepten terkedilince hatasini anlar, bir kendine gelir - sonraki iliskisinde daha özenli davranir.
sen böyle yaptıkça, bir gram caba harcamayan adamdan hala ilgi dilendikce böyle erkekler kendilerini fasulyenin nimeti sayiyorlar asla değişmiyorlar. senden sonraki hemcinsine de "ben boyleyim napayim" vs diyorlar. topluma bir ayi kazandirmis oluyorsun.

istedikleri cocukca ve dil ile istemesi sacma evet ama neden kadinlar iliskilerinde bu kadar azla yetinsin ki?
bana iyi- nazik- kibar
eee , bu zaten bir insanda olmasi gereken asgari ozellik.
bunun devami "e aldatmiyor, bagirmiyor, cimri degil, isten eve evden ise daha ne istiyorsun kocandan"
yani bu kadar az beklenti cidden coooook az degil mi ya?
benim bir erkekten irili ufakli su an yaziya dönebilecegim en az yuz beklentim vardir yani. Yapamasa da yolunda cabalasin:) neden bu kadar aza tamah edeyim ki? siradan arkadasim ahmet mehmet de bana iyi bana nazik bana kibar. meziyet mi yani bu?
Senin ilişki anlayışın bir kadına göre bile fazla vıcık bir romantizm içeriyor yengenç. Yermek için söylemiyorum bunu. Yapan, yapmayı seven, ya da sırf seni mutlu etmek için yapmaya çalışan adamlar tabi ki vardır. Ancak mesela benim ayaklarım totoma vurarak kaçtığım erkek tipi bunlar. Şiir yazacak, mektup yazacak, onu kesecek bunu yapıştıracak anaokulu çocuğu gibi bana getirecek falan. Iyyyy olurum.

Erkeklerin de bir kişiliği olduğunu, yapmak istemedikleri şeyler olabileceğini, bizim emir erimiz gibi her isteğimizi karşılamak zorunda olmadıklarını anlamak gerek biraz. Orta yolda buluşabilmek bir ilişki için elzemdir. Bu azla yetinmek demek değil.

Tam olarak böyle düşündüğüm için yazdım buraya. Böyle hissetmekle ben mi yanlış yapıyorum acaba diye sorgulamaya başlamıştım çünkü. Ne bileyim bir ilişki de karşılıklı beklentiler,istekler fedakarlıklar olur ve olması da normal yani. Benim isteklerim neden çok görülmüş anlamış değilim

Senin ilişki anlayışın bir kadına göre bile fazla vıcık bir romantizm içeriyor yengenç. Yermek için söylemiyorum bunu. Yapan, yapmayı seven, ya da sırf seni mutlu etmek için yapmaya çalışan adamlar tabi ki vardır. Ancak mesela benim ayaklarım totoma vurarak kaçtığım erkek tipi bunlar. Şiir yazacak, mektup yazacak, onu kesecek bunu yapıştıracak anaokulu çocuğu gibi bana getirecek falan. Iyyyy olurum.

Erkeklerin de bir kişiliği olduğunu, yapmak istemedikleri şeyler olabileceğini, bizim emir erimiz gibi her isteğimizi karşılamak zorunda olmadıklarını anlamak gerek biraz. Orta yolda buluşabilmek bir ilişki için elzemdir. Bu azla yetinmek demek değil.
Yalnız ne şiir yazsın istedim ne de mektup.. sadece acaba beni duyuyor mu,önemsiyor mu bunu anlamak istedim. Karşılıklı fedakarlık bunu gerektirir yani. Ben nasıl ki bayram diye hediye alıyorsam ona,zamanı gelince o da bana aynısını yapmalı. Kadınlar günü,öğretmenler günü bir şey alınmadı ve zaten istememiştim de. Ama bir şey istemiyoruz diye de layık olmadığımız anlamına gelmiyor

Yalnız ne şiir yazsın istedim ne de mektup.. sadece acaba beni duyuyor mu,önemsiyor mu bunu anlamak istedim. Karşılıklı fedakarlık bunu gerektirir yani. Ben nasıl ki bayram diye hediye alıyorsam ona,zamanı gelince o da bana aynısını yapmalı. Kadınlar günü,öğretmenler günü bir şey alınmadı ve zaten istememiştim de. Ama bir şey istemiyoruz diye de layık olmadığımız anlamına gelmiyor
Senin için söylemedim onları zaten, yengençin romantizm anlayışı için söyledim. Cevabım onaydı.

Öğrenci adamla birlikte olurken bu tip şeylerde biraz eksik kalmayı göze almak lazım. Ha yine de bu adam beni görmüyor, duymuyor, ben hediye almadan ilgi gördüğümü, umursandığımı hissedemiyorum, bu adam benim beklentilerimi asla karşılamıyor, ben böyle bir ilişkiye layık değilim diyorsan da ayrılacaksın güzel kardeşim. Öyle ama seviyorum falan demeyeceksin, adamı zorlamayacaksın, ayrılacaksın.

6 aylık ilişkide bayram için hediye almak, öğretmenler günü, kadınlar günü için beklentide bulunmak fazla değil mi? Normal zaman için bile özel olarak hediye alınıp kutlanması gerekmeyen günler bunlar. Siz değer görmeyi maddi şeyler üzerinden görmek istiyorsunuz bunu isterseniz hayır yol kenarından bir çiçek de olurdu (ne kadar yanlış olsa da) deseniz de maddi bir şeye bağlıyorsunuz.
Adam belki hiç sevgilisi olmadığı için böyle bir kültürü yok belki doğum günü yıl dönümü hariç hediye almayı gereksiz bulan birisi. Söylemişsiniz söylemişsiniz olmamış ki adam hadi yemeğe gidelim diye teklif de etmiş. Cimri değil yani bu adam. Sizin biraz pembe düşleriniz var sadece.

Eşimle 4 yıl flörtren sonra evlendik. Bulutlara uçurdu beni. Bir insan nasıl bu kadar ince düşünebilir derdim. Kibar,nazik,alttan alan,çok seven bir adamdı.(!) Okurken aaa bu benim eşim resmen dedim, o kadar yani… Ama %70 lik kısmını evlendikten sonra çözdüm.Sizin de 6 ayda tanımanız mümkün değil bence. Bu formda KudrAlobar KudrAlobar ın bi yorumuna denk gelmiştim ve çok hoşuma gitmişti. Bir ilişki ittirerek ilerliyorsa, o ilişki, ilişki değildir demişti.Çok da haklıydı bence. Sizinki de öyle sanki… Basit bir çiçek alamıyorsa,üzerine düşünün derim. Konu çiçek değil bu arada..: Benimki çok güzel oynadı veya ben çok saftım,bilemiyorum ama günün sonunda anladım ki, bir öküzle evlenmişim. Bugün bayram ve kavgalıyız.
abla ayrılmak için geç değil

Aslında başlığa baktığınızda cevap net görünüyor;sevmiyordur. Fakat ben sevdiğini biliyorum. Sadece yolunda gitmediğini hissettiğim bir şeyleri anlatmak istiyorum izninizle. 6 ay önce bir ilişkiye başladım ve ona karşı zamanla,yavaş yavaş yoğun şeyler hissetmeye başladım. Çünkü gerçekten görüp görebileceğiniz en nazik,saygılı insanlardan biri olabilir. Onunla yaptığımız ilk buluşmada nasıl bir karakterde olduğumu,nasıl yaşadığımı,mesleğimi her şeyimi konuştum. O da anlattı. Dinledik birbirimizi ve bir yola girmeye karar verdik. Beni sürekli arar,ne yaptığını,evden ne zaman çıktığını yazar. Bana sevgisini sürekli dile getirir,sık buluşmamıza rağmen sürekli özleminden bahseder. Ona sinirlensem,sesimi yükseltsem bile alttan alır,sakinleştirmeye çalışır. Başkalarına karşı naziktir,merhametlidir. Fakat romantik değil. Kumaşında incelik,romantiklik olmadığını anladım zamanla. Sadece 14 şubatta aldığı çiçek ve birkaç küçük hediye oldu. Ben zaten hediye almamasını sorun etmemiştim bugüne kadar. Fakat son zamanlarda yol kenarlarında gördüğümüz çiçekleri çok sevdiğimden,istediğimden bahsettim. Dile getirmeme hatta istememe rağmen eli her seferinde boş geldi. Ondan pahalı hediyeler,çiçekler istemedim hiçbir zaman. Sadece ağzımdan çıkan cümleye değer veriyor mu vermiyor mu onu bilmek istedim.çiçek storyleri paylaştım. Ona bununla alakalı videolar attım yine almadı. En sonunda patladım ve bu talebimi bile yerine getirmeyeceksen biz niye devam ediyoruz dedim. Hayatım boyunca sana hep bir şeyleri 10 kere söyleyecek miyim,yalvaracak mıyım? Konu sadece bu da değil. Bir keresinde canımın deli gibi çikolatalı kek çektiğini söylemiştim. Bir dahaki buluşmamızda getireceğim demişti fakat getirmemişti. Ona bunu söylediğimde hadi gel gidelim yemeye diye cevap verdi. Yani sürekli bir şeyleri hatırlatmam,tekrar tekrar dile getirmem gerekiyor bir şeyleri anlaması için. Yapacağım diyipte yapmadığı şeyler oldu. Ve bu çabasızlığı karşsısında artık yorulduğumu,hatta ondan artık bir şey istemeye utandığımı hissediyorum. İçindeyken anlamıyorum. Ama dışarıdan böyle bir ilişki nasıl görünüyor?
Sizi kınadığım bazı noktalar var ama uzatmayayım konuyu başka yere çekip.
Kek almıyorsa ya da “alamıyorsa” diyeyim; bir tane çikolata alır gelir ya da çiçek koparır gelir. Bunlar imkanla alakalı şeyler değil. İçten gelmesiyle veya kişinin hamuruyla alakalı. Bazı erkekler böyle şeyleri düşünemiyor olabilir. Kısmi odun diyelim. Ama bu onu kötü bir partner yapmaz bence. Alıp karşınıza bana bunu şunu al diye değil de böyle şeylerin sizi mutlu ettiğinden kibarca bahsedin.

tabii ki, herkesin iliskisi kendi beklentisine uygun. Bazen KKda görüyorum, eşlerini övmek icin guzel ozelliklerini yaziyorlar şok oluyorum, "hayatimdaki insanin böyle huylari olsa ben kaçardım, insanlar güzel ozellik diye yaziyor" diye
iste konu sahibinin de beklentisi düşünülmek, ince şeyler vs
o zaman "ama seviyorum, ama cok iyi" demeyecek, bunu bırakıp sevgi dili hediyeler vermek olan birini bulacak.
olmayan insani secip oldurmaya çalışmak boşa zaman kaybı.
sonra böyle degersiz hissediyor, böyle beklentisi karsilanmayan iliski icindeki kadinlarda bir süre sonra benlik algisi değişiyor- ben haketmiyorum ruh haline giriyorlar. sonra yillar yili ugras dur.
en temizi baslangicta olmuyorsa yol vermek (bence)

Biraz fazla talepkar geldiniz bana. İlla benim istediğim olsun benim istediğim gibi olsun derdindesiniz. Her insan sevgisini aynı şekilde göstermek zorunda değil. Bunu kabullenerek ilişki yürütürseniz ancak mutlu olursunuz.

Ailesinin yardımıyla yaşayan, cebinde parası olup olmadığını bilmediğiniz insandan da bir şeyler bekliyorsanız yapmadığı zaman arıza çıkarmayın. Sizin ona gereksiz gelen istekleriniz için bütçe ayıramıyor olabilir.
merhaba o zaman ben de kendi sürecimden bahsedeyim. 24 Haziran 2024’te tanıştık, 3-4 ay flört kaldık, şimdi sevgiliyiz. Bana HPV bulaştırdı. vsvs. Şimdi çalışmıyor, işten çıkarıldı işyerinin aksiliğinden dolayı, fakat borçları vardı, borçları bitti vr şu an işszi.
Bakın, ben de ona söylüyorum. Ben onun romantik olmasını bekliyordum ama ben de öyle değilim. Ben de ona bir şeyler almıyorum jestler yapmıyorum. Belli bir. birikimini harcamamayı tercih ediyor. Sağlığına bile harcamıyor.
Şu an da şunu farkediyorum: Ben bu ilişkide çok ağladım, kendi kafamdaydım çok, ama kendisi benden 6 yaş büyük, ve anlayacağınız sevgilileri de olmuş, kısa ilişkileri de, tek gecelikleri de… Kendisi benim ilk ilişkimdi.
Ve o bana aşık değil.
Ama ben de ona aşık değilim.
Fakat birbirimize farklı bir bağımız var, yani sevgi var. Çok var.
Ama galiba o sevgi de yeterli değil. Onu anladım.
Cinsel olarak da pek memnun değilim, sohbet ediyoruz ama mesela “bugün ne yaptın?” diye sorsam “geç bunları” der. Bir gün gece kulübüne gittik, kendim oldum, şaşırdı, ters geldi ona.
Çiçek almasını istedim, istedim abi. Parası varken istedim bunları. Zar zor aldı.
Ben onun eskide kaldığını düşünüyorum o ayrı da.
Aşık olma durumu 20’lerinde olmuş. Benim de o zamanlar “aşık” olduğumu ğşündüğüm biri oldu. Şimdi bakıyorum o çok da aşk değilmiş takıntıymış. Ama o aşık olmuş. “Çocuktum bence” diyor.
Anlayacağınız sevgi sadece yetmiyor
ince düşüncelilk koyma akılla olmaz, ince düşünen erkek var mı o da bilinmez
Cinsel olarak da iyi olduğumuz söylenemez, benim beklentilerimi karşılamıyor
Bu farkındalığı da arkadaşlarımın ilişkilerini dinledikten sonra farkettim: Onlar uğraşmıyor, erkekler onlar için yapıyor, e haliyle onlar da yapıyor. Tek taraflı bir şey yok.

Çok konuştum, içimi dökmem lazımdı sanırım. Artık eskisi gibi de etkilenmiyorum. Sanırım sevgim azaldı ona karşı. İnanılmaz derecede yıprandım. 3 farklı HPV tipim var ve klamidya da oldum, cin1dim en son şimdi bilmiyorum. Bunlara rağmen kaldım. Kötüydü mentalim zaten, şu an da iyiye gittiği söylenemez. Ciddi anlamda kilo verdim. ve ister istemez knser mi var diye düşünüyorum Mentalim çok kötü.
Fakat benim sevgim azalmış gibi hissediyorum. İyi bir ilişkimizin olduğunu düşünmüyorum. Ona göre normal gidiyoruz. Bana göre değil. Çok stabilleşti. Alışkanlık gibi. Farklı şehirlerdeyiz ama çok uzak değil yani birbirimizin yanına gidebiliyorux. Onun parası olmadığı için pek hareket edemiyor. Ona rağmen geliyor ediyor ben de vakit ayırmaya çalılıyorum.

Ne arkadaşlarıyla tanıştım ne de kardeşleriyle.
Kardeşlerinden birine “görüştüğüm biri var” diye bahsetmiş. “Ayrıl biz bize yeteriz” demiş falan. Hala aile evinde yaşıyor. Durumu bu yani.
İkimiz de kendi düzenimizi kurmak istiyoruz vs.
İkimizin hedefleri farklı ülkeler.
Yani bilmiyorum, bana aşık olmaması beni ciddi anlamda etkiledi sanırım. Çünkü bunu hissediyordum. Cinsellikteki çeşitli şeyleri yapmıyordu, koku kıl vs bunları öne sürüyordu
Ama o kadar eminim ki öncekilere böyle olmadığına
Şimdi de “beni daha çok yükseltsin diye söylüyordum ama artık söylemeyi bıraktım” diyor. Söylerken beni ne kadar üzdüğünü farkında değildi ne kadar etkilediğini
Aralık 2024’te günübirlik eskişehire gittiğimizde (o sıralar lafta ayrılmıştık, aramız bozulmuştu tartışmadan) eski sevgilisinin onun içine boşalmasını ne kadar sevdiğinden bahsetmişti, “ben hoşuna gider diye söylemiştim” demişti
benim için orada bitmişti de, bilmiyorum yine devan ettim.
anal da denedik popom da yırtıldı.
yani anlayacağınız hem fiziksel hem de mental iyi değilim. her şeyi kafamda kuruyorum.
beni seviyor ama aşık değil, ben de o da aşk ne bilmiyoruz. ama yirmilerin başında aşık olduğunu söyleyebiliyor. siktirip gidebilir aslında

yani böyle, bazen o minik hoşunuza gitmeyen şey ileride çığ gibi büyüyebiliyor
ben bir de allahın bana bu çocuktan uzaklaşmam için türlü türlğ sıkıntıları bana verdiğini düşünüyorun
cinsellik deseniz o da iyi değil
ne için kaldığımı bilmiyorum, iyi olmadığını kabul ettiğimden beri artık ilişkiye de sıcak bakamıyorun
sevgim azaldı gerçekten
dün görüntülü konuştuk, etkilenirdim falan
artık ne ara ne yaz demek istiyorum, ne buluşmak için uğraşmaya vakit ayırmaya
tükendim galiba
ailesi de toksik bence
o da ailesinden bi türlü kopamıyo bence, 32 yaşına giricek temmuzda, yani… bilemedim herkesin zamanı var galiba
bazen o iyi olmadığını düşündüğünüz hissettiğiniz şeyleri dinleyin
o benim ilkim
ben onun kaçıncısıyım bilmiyorum
takılmamam lazım aslında ama , bana olan aşksızlığının ilişkiye yansıdığını düşünüyorum
şu an okuduğum kitapta da tutku yok bağlılık ve yakınlık varsa o “dostça aşk” diyordur
ve eskiksiz mükemmel aşk için hem tutku hem yakınlık hem de bağlılık lazım
kitaplar da beni etkiledi.
bilmiyorum
moralim bozuldu yine

şimdi de ailecek foto atmış beni götürdüğü çiçekçiden
anlamadım gitti
aile algılarımız da çok farklı
geldiğimiz ortam da kültür de
kız kardeşleriyle anlaşabileceğimi düşünmüyorum
biraz kıskanç ve haset olduklarını hissediyorum
ne sosyal medyada paylaştı beni ne foto ne benim attığım storyleti, “ben sosyal medyaya göstermem zotunfa mıyım” diyor, o da biliyor ailesinin karseşlerinin görmesini istemiyor beni bizi

Benim için böyle şeyler önemli hiç istemem ama düşünmeyen bi erkekle zamanımı harcamam 26 yaşında işsiz güçsüz adama zaten zaman harcama. Kocam lisede sevgilimdi komilik yapıp bana altın kolye almıştı incecik bir şey ama çok seviyorum sürekli kopuyor yaptırıyorum. Yani bana neler aldı neler harcadı ama o kolye kadar değerli olmadı. Neden azla yetineyim biriyle sevgiliysem eşsem beni sevdiğini değer verdiğini hissettirsin çabalasın. 1 yaş büyük abim var onun arkadaşları kuzenlerim benim arkadaşlarım aile dostu çocukları vs hep erkekti. Onların sevince ne yaptığına şahit oldum. Ne okuyor 4 sene uzamış. Bazı kadınlar ne kadar alışık sevgisizliğe

Biz kadınlar evet ilgi görmeyi istiyoruz ama bazı şeyler de adamın içinden gelecek.
Ayrıca iliskiler ve kişiler zamanla değişir ilk başta ki ilgili halini sonra bulman zor olur. Maddi isteklerde bulunmayın zaten ailesinden destek alıyormuş. Sizinle buluşmaya 15 dakikalık ya da 2 saatlik yolu geliyorsa sizi her akşam evinize kadar bırakıyorsa bunlar önemli. Bence sizi seviyor ama aşk olmayabilir.
işte aynı bu durum bizdeki de
seviyor ama aşk yok

Tam olarak böyle düşündüğüm için yazdım buraya. Böyle hissetmekle ben mi yanlış yapıyorum acaba diye sorgulamaya başlamıştım çünkü. Ne bileyim bir ilişki de karşılıklı beklentiler,istekler fedakarlıklar olur ve olması da normal yani. Benim isteklerim neden çok görülmüş anlamış değilim
Bak öncelikle şu konuda anlaşalım. Bir ilişkide fedakarlık senin bahsettiğin şeylerle ölçülmez. Karşılıklı beklenti diye bir kavram ise ilişkilerde olmamalı. Bu bir insanı değişmeye zorlamak demek çünkü. Beklentilerle ilişki yürümez. Ya en başında sana çoğunlukla uyan biriyle sevgili olursun veya evlenirsin ya da elindeki insanı değiştirmeye çalışmadan, beklentiye girmeden, var olan güzellikleri görerek ilişkiye devam edersin. İnsan olarak yaptığımız en büyük hata, beklentilerle ilişkilere devam etmek. Fedakarlık ise çiçek almak, çikolata almak kadar sığ eylemlerle açıklanamayacak kadar önemli bir şeydir. Örneğin bir insan tartışma anında çok çabuk sinirlendiğinin farkındadır, bu yüzden karşısındaki insanı yıpratmamak için yardım almaya karar verir. Bunun için çabalar, bu davranışını düzeltmeye ve iyileştirmeye çalışır. İşte bu fedakarlıktır.

Çölde kalan son bardak suyu kendi içmeyip sevgilisine içirmek fedakarlık değildir. Mantıklı davranmayı bilmemektir, aptallıktır. Umarım aradaki farkı anlamışsındır.

Özet olarak ilişki için çabaladığını görmek istiyorum diyorsun, bana çiçek çikolata alarak çabasını kanıtlasın diyorsun. Bu senin beklentin. Bu beklentilerin senin söylemenle yapıldıktan sonra da kıymetsiz. Zaten bir ilişki için çabalamak da böyle olmaz.

şimdi de ailecek foto atmış beni götürdüğü çiçekçiden
anlamadım gitti
aile algılarımız da çok farklı
geldiğimiz ortam da kültür de
kız kardeşleriyle anlaşabileceğimi düşünmüyorum
biraz kıskanç ve haset olduklarını hissediyorum
ne sosyal medyada paylaştı beni ne foto ne benim attığım storyleti, “ben sosyal medyaya göstermem zotunfa mıyım” diyor, o da biliyor ailesinin karseşlerinin görmesini istemiyor beni bizi
Siz kendi konunuzu açsanız daha iyi olmaz mı? Bu konuyu sabote ediyor gibi oluyor. Konu sahibi hoşlanmayabilir durumdan.

merhaba o zaman ben de kendi sürecimden bahsedeyim. 24 Haziran 2024’te tanıştık, 3-4 ay flört kaldık, şimdi sevgiliyiz. Bana HPV bulaştırdı. vsvs. Şimdi çalışmıyor, işten çıkarıldı işyerinin aksiliğinden dolayı, fakat borçları vardı, borçları bitti vr şu an işszi.
Bakın, ben de ona söylüyorum. Ben onun romantik olmasını bekliyordum ama ben de öyle değilim. Ben de ona bir şeyler almıyorum jestler yapmıyorum. Belli bir. birikimini harcamamayı tercih ediyor. Sağlığına bile harcamıyor.
Şu an da şunu farkediyorum: Ben bu ilişkide çok ağladım, kendi kafamdaydım çok, ama kendisi benden 6 yaş büyük, ve anlayacağınız sevgilileri de olmuş, kısa ilişkileri de, tek gecelikleri de… Kendisi benim ilk ilişkimdi.
Ve o bana aşık değil.
Ama ben de ona aşık değilim.
Fakat birbirimize farklı bir bağımız var, yani sevgi var. Çok var.
Ama galiba o sevgi de yeterli değil. Onu anladım.
Cinsel olarak da pek memnun değilim, sohbet ediyoruz ama mesela “bugün ne yaptın?” diye sorsam “geç bunları” der. Bir gün gece kulübüne gittik, kendim oldum, şaşırdı, ters geldi ona.
Çiçek almasını istedim, istedim abi. Parası varken istedim bunları. Zar zor aldı.
Ben onun eskide kaldığını düşünüyorum o ayrı da.
Aşık olma durumu 20’lerinde olmuş. Benim de o zamanlar “aşık” olduğumu ğşündüğüm biri oldu. Şimdi bakıyorum o çok da aşk değilmiş takıntıymış. Ama o aşık olmuş. “Çocuktum bence” diyor.
Anlayacağınız sevgi sadece yetmiyor
ince düşüncelilk koyma akılla olmaz, ince düşünen erkek var mı o da bilinmez
Cinsel olarak da iyi olduğumuz söylenemez, benim beklentilerimi karşılamıyor
Bu farkındalığı da arkadaşlarımın ilişkilerini dinledikten sonra farkettim: Onlar uğraşmıyor, erkekler onlar için yapıyor, e haliyle onlar da yapıyor. Tek taraflı bir şey yok.

Çok konuştum, içimi dökmem lazımdı sanırım. Artık eskisi gibi de etkilenmiyorum. Sanırım sevgim azaldı ona karşı. İnanılmaz derecede yıprandım. 3 farklı HPV tipim var ve klamidya da oldum, cin1dim en son şimdi bilmiyorum. Bunlara rağmen kaldım. Kötüydü mentalim zaten, şu an da iyiye gittiği söylenemez. Ciddi anlamda kilo verdim. ve ister istemez knser mi var diye düşünüyorum Mentalim çok kötü.
Fakat benim sevgim azalmış gibi hissediyorum. İyi bir ilişkimizin olduğunu düşünmüyorum. Ona göre normal gidiyoruz. Bana göre değil. Çok stabilleşti. Alışkanlık gibi. Farklı şehirlerdeyiz ama çok uzak değil yani birbirimizin yanına gidebiliyorux. Onun parası olmadığı için pek hareket edemiyor. Ona rağmen geliyor ediyor ben de vakit ayırmaya çalılıyorum.

Ne arkadaşlarıyla tanıştım ne de kardeşleriyle.
Kardeşlerinden birine “görüştüğüm biri var” diye bahsetmiş. “Ayrıl biz bize yeteriz” demiş falan. Hala aile evinde yaşıyor. Durumu bu yani.
İkimiz de kendi düzenimizi kurmak istiyoruz vs.
İkimizin hedefleri farklı ülkeler.
Yani bilmiyorum, bana aşık olmaması beni ciddi anlamda etkiledi sanırım. Çünkü bunu hissediyordum. Cinsellikteki çeşitli şeyleri yapmıyordu, koku kıl vs bunları öne sürüyordu
Ama o kadar eminim ki öncekilere böyle olmadığına
Şimdi de “beni daha çok yükseltsin diye söylüyordum ama artık söylemeyi bıraktım” diyor. Söylerken beni ne kadar üzdüğünü farkında değildi ne kadar etkilediğini
Aralık 2024’te günübirlik eskişehire gittiğimizde (o sıralar lafta ayrılmıştık, aramız bozulmuştu tartışmadan) eski sevgilisinin onun içine boşalmasını ne kadar sevdiğinden bahsetmişti, “ben hoşuna gider diye söylemiştim” demişti
benim için orada bitmişti de, bilmiyorum yine devan ettim.
anal da denedik popom da yırtıldı.
yani anlayacağınız hem fiziksel hem de mental iyi değilim. her şeyi kafamda kuruyorum.
beni seviyor ama aşık değil, ben de o da aşk ne bilmiyoruz. ama yirmilerin başında aşık olduğunu söyleyebiliyor. siktirip gidebilir aslında

yani böyle, bazen o minik hoşunuza gitmeyen şey ileride çığ gibi büyüyebiliyor
ben bir de allahın bana bu çocuktan uzaklaşmam için türlü türlğ sıkıntıları bana verdiğini düşünüyorun
cinsellik deseniz o da iyi değil
ne için kaldığımı bilmiyorum, iyi olmadığını kabul ettiğimden beri artık ilişkiye de sıcak bakamıyorun
sevgim azaldı gerçekten
dün görüntülü konuştuk, etkilenirdim falan
artık ne ara ne yaz demek istiyorum, ne buluşmak için uğraşmaya vakit ayırmaya
tükendim galiba
ailesi de toksik bence
o da ailesinden bi türlü kopamıyo bence, 32 yaşına giricek temmuzda, yani… bilemedim herkesin zamanı var galiba
bazen o iyi olmadığını düşündüğünüz hissettiğiniz şeyleri dinleyin
o benim ilkim
ben onun kaçıncısıyım bilmiyorum
takılmamam lazım aslında ama , bana olan aşksızlığının ilişkiye yansıdığını düşünüyorum
şu an okuduğum kitapta da tutku yok bağlılık ve yakınlık varsa o “dostça aşk” diyordur
ve eskiksiz mükemmel aşk için hem tutku hem yakınlık hem de bağlılık lazım
kitaplar da beni etkiledi.
bilmiyorum
moralim bozuldu yine
Ben ne okudum ya

Çiçek çikolata değil ki konu ben sizi iyi anladım. Beklediğiniz romantizm veya iki şiir de değil. Cümle aralarında söylediklerinize önem verilmesi, görünce aklıma sen geldin, ya da sen bunu seversin hareketleri. Herkes beklemeyebilir, herkes sevildiğini böyle hissetmeyebilir ya da partneri yapmıyorsa değersiz ve kötü hissetmemek için bunların önemi yokmuş gibi görmek isteyebilir bilemem. Ama düşünceli erkekler vardır. İnsanlar vardır daha doğrusu. Ben sevdiğim insanların fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarını önemserim, hele bu hayatımdaki insansa daha çok çaba gösteririm. Karşımdan da görmeyi beklerim. Hayat iyi kötü bir sürü şey içeren bir yolsa yanımdaki insanla birbirimiz için o yolu güzelleştirmek için çaba gösterelim isterim. O küçücük nüanslar ilişkiyi başka bir yere taşıyor bence. İnce insanların incelik beklemeye hakları vardır karşındaki çok da yormadan diye düşünüyorum. Karşınızdaki insana bunlar çok talep gibi görünüyorsa zamanla daha da yük hissedip yorulacaktır o yüzden beklentilerinizi karşılayacak, değerli hissettiğiniz o ilişki bu değil demektir.

Back
X