Kim Kardashian, Batman'in düşmanı Penguen'e benzetildi

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
Kim Kardashian, Batman'in düşmanı Penguen'e benzetildi
http://t24.com.tr/haber/kim-kardashian-batmanin-dusmani-penguene-benzetildi,308083

İkinci bebeğine hamile olan Kardashian'ın kilolarını ortaya koyan kıyafeti gecenin en çok konuşulanları arasına girdi

MTV Müzik Ödülleri'ne eşi rapçi Kanye West’le katılan Kim Kardashian, çizgi kahraman Batman'in düşmanı 'Penguen'e benzetildi.

İkinci bebeğine hamile olan Kardashian, aldığı kiloları ortaya çıkaran kahve rengi elbisesiyle dikkat çekti.

Kardashian, sabah saatlerinde gecenin bol ödüllü adı Taylor Swift gibi Türkiye TT sıralaması girmeyi başardı.

Hakikaten kıyafetin rengi nedeniyle bir benzerlik yakalamak mümkün. Yine de hayranım bu kadının özgüvenine.

Onunla aynı bedende olan yüzlerce Türk kadını zayıflamak için kendini paralar , fazlalıklarını örtmeye çalışırken ; Kim Kardashian ' ın bedenini sımsıkı saran bu kıyafetlerle yürürken ki özgüvenini takdir ediyorum.

Ya bu popo gercek olamaz ya .
bende olsa saklamak icin neler yapardim. Cidden kabus gibi

o popo estetik cerrahinin yüzkarası.. 40 bin dolar mı ne ödemiş onun için
Estetik oldugunu biliyordum da daha once bicok fotosunu gormustum ama bu akadar degil. O kadar paraya bu kadar itici bi goruntu olur ancak .neyse kadin totosundan memnunmus bh kadar sergiledigine gore .

Sabah videosunu seyretti eşi süreki aarkasında duruyordu.kamufle ediyordu.

Komik ama üzücü de

Estetik ne hale getirmiş popoyu dönüp bi baksa haline diyecem dönmesine de gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…