Kim Kardashian'a benzeyebilmek için 150 bin dolar harcadı.

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Kardashian'a benzeyebilmek için...
İngiliz makyaj uzmanı hayranı olduğu Kim Kardashian'a benzeyebilmek için 150 bin dolar harcadı.
1x1.gif

Güncelleme:
18/12/2014

150 bin dolar
kardashian
benzedi
ACUNN.COM/DIŞ HABER

Her ay birkaç magazin dergisine kapak olan ve hemen hemen yaptığı her şey medyada kendisine yer bulan Kim Kardashian’ın elbette çok sıkı hayranları da var. Bu hayranlarından bir tanesi kendini güzel televizyon yıldızına benzetebilmek için tam 150 bin dolar (yaklaşık 350 bin TL) harcadı.

İşin ilginç yanı, Kardashian’ın bu hayranı bir erkek. 23 yaşındaki Jordan James Parke, bir erkek olarak kendisine Kardashian’ı idolü haline getirmeye, 33 yaşındaki yıldızın televizyon şovunu izledikten sonra karar vermiş.

Gördüğü anda Kardashian’a aşık olan İngiliz makyaj uzmanı, Kim’le ilgili her şeyi çok sevdiğini belirtiyor. İdolüne benzeyebilmek için 50’den fazla estetik operasyon geçiren çılgın adam bu operasyonlar için bir servet harcadı. Bütün bu kozmetik operasyonların sonucunda Kim Kardashian’a benzeyip benzemediğine siz karar verin. acunn

uzaktan yakından ilgisi yok..estetik operasyon öncesi psikolojik muayne yapılmıyormu..ben burun estetiği yapırmadan önce dr.um 40 soru sormuştu:KK64:

bundan sonraki hayatına kadın olarakmı devam etcek, cinsiyet değiştircekmi. erkeğe benzer bi tarafı kalmamış gerçi insanada benzemiyo ya o dudaklarla :KK53:

Hadi benzemek istedin tamam.
Ama bu bir erkek ve erkek neden kadına benzemek ister?
Saç maç da olaydı bari o_O

ayyy bende şimdi okumuştum milliyette..
midem bulandı resmenn yaaa

estetik böylede mahfedebiliyor.o paralarıyla kendilerini harcıyorlar resmen,bende donetella ya üzüldüm gerçek hali ne güzelmiş oysa..

Back
X