Kim Kardashian'a benzeyebilmek için 150 bin dolar harcadı.

Benzemiş hali bu mu olan paralarına olmuş.:KK70::KK70:

Benzemeye çalıştığı kişiyi de güzel bulmuyorum. Kendi de korku filmi karakteri gibi olmuş resmen:KK17:

Görünüşe göre öyle... Taklitçilik güzellik olarak algılanıyor sanırım herkes birilerine benzemeye çalışıyor..
bence bu kızın estetiksiz hali kötü değilmiş bozmuş kendini allah akıl fikir versin değilmi?

bence bu kızın estetiksiz hali kötü değilmiş bozmuş kendini allah akıl fikir versin değilmi?

Yani.. Allah akıl fikir versin tabi çok para şaşırtıyor vesselam. Eski hali daha iyiymiş en azından doğal.

images.webp

Şu bana göre güzellik değil estetik+badana. (Makyaj bile diyemiyorum)

Silsen altından ne çıkacağı meçhule :KK53:

Yani.. Allah akıl fikir versin tabi çok para şaşırtıyor vesselam. Eski hali daha iyiymiş en azından doğal.

Eki Görüntüle 1341802

Şu bana göre güzellik değil estetik+badana. (Makyaj bile diyemiyorum)

Silsen altından ne çıkacağı meçhule :KK53:
neden botox yaptırırlar bilmem ajda pekkanın san hali çok yapay..yapay duruyor..ve hepsi birbirine benziyor..

neden botox yaptırırlar bilmem ajda pekkanın san hali çok yapay..yapay duruyor..ve hepsi birbirine benziyor..

Geçenlerde annemle yürüyoruz karşıdan 3 kadın geliyor giyimlerinden, takılarından, hal hareketlerinden belli baya varlıklı tipler, kardeş sanırsın böyle üçüz gibi:KK45: Hepsi fabrikasyon tek tip üretim:KK53: Ayrıca çok korkunç görünüyor. İnsan diyemiyorum yani bi çeşit maske takmışlar gibi.. Genç güzel görünücem diye mahvediyorlar kendilerini. Vallahi ben de anlamıyorum sanırım bak ben zengin ve bakımlıyım mesajı veriyorlar:KK53:

Geçenlerde annemle yürüyoruz karşıdan 3 kadın geliyor giyimlerinden, takılarından, hal hareketlerinden belli baya varlıklı tipler, kardeş sanırsın böyle üçüz gibi:KK45: Hepsi fabrikasyon tek tip üretim:KK53: Ayrıca çok korkunç görünüyor. İnsan diyemiyorum yani bi çeşit maske takmışlar gibi.. Genç güzel görünücem diye mahvediyorlar kendilerini. Vallahi ben de anlamıyorum sanırım bak ben zengin ve bakımlıyım mesajı veriyorlar:KK53:
zengin ve yaşlı olsam botox yaptırmazdım asla..yaptıranlara nasıl güzel geliyor anlamıyorum..aydının son hali çok fena..

Benzediğini mi sanıyor, hele o dudaklar :KK57:

Erkek mi desem kadın mı desem bir dudağı yerde bir dudağı gökte... :27:

Tövbe bismillah:KK57::KK57: Kim Kardashian'a benzememiş ama neye benzediğini de çözemedim:KK57::KK57::KK57:

Ayyyy tıpkısının aynısı olmuuuuş. Popoyu naptı acaba, eyvah onuda benzeteyim derse :confused:

Arkadas bu Kim Kardashian ne iş yapıyor? Sarkıcı mı oyuncu mu nedir yani, millet niye bu kadar hayran bu kadına?

Back
X