Kim Kardashian'ın Rus Versiyonu Güzelliğiyle Büyülüyor

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
Kim Kardashian'a Rusya'dan rakip çıktı. Rus model Julia Lavrova tıpkı Kardashian gibi kalçasıyla ünlendi.

Her yaptığı olay olan Kim Kardashian'a Rusya'dan rakip çıktı. Ünlü yıldız Kardashian, dekolteli kıyafetleri ve kilolarıyla her zaman gündemde olmayı başarıyor. Ancak bu sefer tahtını sağlayacak bir rakip çıktı.

GÜZELLİĞİYLE DUDAK UÇUKLATIYOR

Rus model Julia Lavrova tıpkı Kardashian gibi kalçasıyla ünlendi. 86 kilo gelen Rusmanken güzelliğiyle dİkkat çekiyor.

haberler

Yanından bile geçemez koca totosuyla dünyayı devirir bu
Sen önce al şunu sarışını bir epilasyona falan götür ardından saç boyatmaya..
Gerçi piyasada ne kadar boya markası varsa bu sarışının o dip boyasının rengini açmaya yetmez ama olsun.. hayırlısı artık

Kadının yüzü çok hoş.. kıskanç..

objektif insanın hali bir başka aynı düşüncedeyim marga yüzü güzel

o kalçalar olmasa gideri var

Sen modadan,tarzdan ne anlarsin cahil

Bence güzellik bütünüyle olmali kı büyülesin. Bi laf var ya "bir çiçekle bahar gelmez" ha ondan ayrica yüzü de sırf makyaj,dogal bile değil. Hormonlu manken

yüzü güzel kadının ama şimdi gözleri yüz hatları

işi fiziği batırıyor
kaşı yanlış alınmıs yada kotu model vermıs yuz hattına uygun degıl
ılk pozda dudagına verdıgı o poz ne oyle ınsanın banyo terlıgıyle vurası gelıyor
gozlerıde gece kedım mamuk da oyle bakıyor karanlıkta
tırstım

ahhh şimdi baktımda kime benziyor kime benziyor diye buldum sanırım

ceren hindistanı 5 le çarp bu kadına ulaşıyorsun

Sen modadan,tarzdan ne anlarsin cahil

Bence güzellik bütünüyle olmali kı büyülesin. Bi laf var ya "bir çiçekle bahar gelmez" ha ondan ayrica yüzü de sırf makyaj,dogal bile değil. Hormonlu manken
Hadi ben anlamıyorum themis1990 de anlamıyor

Peki ya Rusya ? Kadın para kazanıyor bu işten , demek ki güzel..

Gerçi para kazanmak için güzel olmak gerekmiyor ama olsun beğenilmiş kadın

Türkiye'de model olamadın diye kıskanıyorsun anlamıyorum sanma

Mikemmel fizigimi kiskanmaktan nerdeyse orta yerinden catliycan haaa 3 aylık hamileyim ve senden zayifim bebegim naaaberrrr şişko patatess
Resim çekelim koyalım oylasınlar bizi harbim hadi hodri meydaan hatlarımızı gösterelim yanımıza bu kadınla kim'i de koyalım amaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…