- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
senin şu bıyıklıdan güzel bak..Ay neresi güzel bunun bee? Kimi büyülüyo merak ettim
Yanından bile geçemez koca totosuyla dünyayı devirir busenin şu bıyıklıdan güzel bak..
Sen önce al şunu sarışını bir epilasyona falan götür ardından saç boyatmaya..Yanından bile geçemez koca totosuyla dünyayı devirir bu
yüzü güzel kadının ama şimdi gözleri yüz hatlarıbu mu guzel ?
Biz bu incelikle daha giyimemişken hele..kadın bu fizikle yapılmaması gereken varsa yapmış beyaz giymek enine çizgili giymek
objektif insanın hali bir başka aynı düşüncedeyim marga yüzü güzelSen önce al şunu sarışını bir epilasyona falan götür ardından saç boyatmaya..
Gerçi piyasada ne kadar boya markası varsa bu sarışının o dip boyasının rengini açmaya yetmez ama olsun.. hayırlısı artık
Kadının yüzü çok hoş.. kıskanç..
Sen önce al şunu sarışını bir epilasyona falan götür ardından saç boyatmaya..
Gerçi piyasada ne kadar boya markası varsa bu sarışının o dip boyasının rengini açmaya yetmez ama olsun.. hayırlısı artık
Kadının yüzü çok hoş.. kıskanç..
kaşı yanlış alınmıs yada kotu model vermıs yuz hattına uygun degılyüzü güzel kadının ama şimdi gözleri yüz hatları
işi fiziği batırıyor
Öyle tabi , kadının yüzü ne kadar güzel hangimiz var o gözler o kaşlar söylesene bi..objektif insanın hali bir başka aynı düşüncedeyim marga yüzü güzel
o kalçalar olmasa gideri var
Mikemmel fizigimi kiskanmaktan nerdeyse orta yerinden catliycan haaaBiz bu incelikle daha giyimemişken hele..
SıkıyorsaEnHarbiKiz giysin bakayım Kim'in hamile stilini onda görmek ümidiyle..
saygılar efenimm
ahhh şimdi baktımda kime benziyor kime benziyor diye buldum sanırımkaşı yanlış alınmıs yada kotu model vermıs yuz hattına uygun degıl
ılk pozda dudagına verdıgı o poz ne oyle ınsanın banyo terlıgıyle vurası gelıyor
gozlerıde gece kedım mamuk da oyle bakıyor karanlıkta
tırstım
Hadi ben anlamıyorumSen modadan,tarzdan ne anlarsin cahil
Bence güzellik bütünüyle olmali kı büyülesin. Bi laf var ya "bir çiçekle bahar gelmez" ha ondanayrica yüzü de sırf makyaj,dogal bile değil. Hormonlu manken
ahhh şimdi baktımda kime benziyor kime benziyor diye buldum sanırım
ceren hindistanı 5 le çarp bu kadına ulaşıyorsun
Resim çekelim koyalım oylasınlar bizi harbim hadi hodri meydaanMikemmel fizigimi kiskanmaktan nerdeyse orta yerinden catliycan haaa3 aylık hamileyim ve senden zayifim bebegim naaaberrrr şişko patatess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?