Kim kime böyle bir şey yapae

mavi21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
605
698
103
34
Merhaba arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım bir bey var beraber yürüttüğümüz ortak bir iş sürecinde tanışmıştık.ben bu beyden çok hoşlanmıştım... ancak bir süre iletişimimiz koptu dün gece aradı beni yaklaşık 2 saat konuştuk kendisiyle iş ve vb konularda... kendisinin bulunduğu şehre gitmem konusunda ısrar da bulundu... haftaya kendisinin geleceğini bir proje üzerine konuşmak için iş çıkışı bir cafede buluşalım diye sözleştik... Ancak aramızda bir ilişki başlamış değil buna rağmen sabah beni bir bayan aradı x bey ile sizin için görüştük buraya tayininizi yapacağız ben şok oldum... ancak bana çok garip geldi... aramızda duygusal bir durum olsa yardımcı olmasını anlayabilirim ama aramızda öyle bir durum yok ...

Merhaba arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım bir bey var beraber yürüttüğümüz ortak bir iş sürecinde tanışmıştık.ben bu beyden çok hoşlanmıştım... ancak bir süre iletişimimiz koptu dün gece aradı beni yaklaşık 2 saat konuştuk kendisiyle iş ve vb konularda... kendisinin bulunduğu şehre gitmem konusunda ısrar da bulundu... haftaya kendisinin geleceğini bir proje üzerine konuşmak için iş çıkışı bir cafede buluşalım diye sözleştik... Ancak aramızda bir ilişki başlamış değil buna rağmen sabah beni bir bayan aradı x bey ile sizin için görüştük buraya tayininizi yapacağız ben şok oldum... ancak bana çok garip geldi... aramızda duygusal bir durum olsa yardımcı olmasını anlayabilirim ama aramızda öyle bir durum yok ...
Bu ne ya jet hiziyla tayin yapiliyor :) eee biz 8 senedir ordan oraya boşa savruluyoruz demekki tanidik birileri olmasi lazimm

Sizin tayininizi çıkartmak istediği yer doğu taraflarinda bi yer mi? Aklıma ailesinin orda oldugu ve olası evlilik durumunda ailesinin olduğu sehirde yasamanizi istedigi geldi
Geçmişte yaşadıklarımdan yola cikarak bu yorumu yaptim o taraflarda kültürel dinamikler farkli ailesinden kopmak istemeyen biri mi?

Tayininiz için konuştuk demiş yapın derseniz olacak yani. İyiymiş.
Yalnız kimse karşılıksız böyle bişey yapmaz enli boylu düşünüp konuşun kendisiyle.

inanki hiç bilmem
evimizde dört kadın bir erkek tek erkek olan babamda maçtan nefret ederdi
evlendikten sonrada 2 kızım var onlarda hiç sevmezler eşim ise bırak maçı tv bile izlemez
o yüzden bilgilerim ordan burdan ne kaptıysam :KK53:
Diyom ya bide bilsen ohoooo takımlar peşinde koşarmış
Sağdan soldan böyle öğrendiysen bi hoca anlatsa .......

İyice manyaklasti bu insanlar.napican 2saat telefonda konuştun diye şehir mi degistireceksin.once o x beye ağzını payını verip heryerden engellerdim.Ne münasebet işte psikopatlar bu tiplerden çıkıyor,ayrıca benim hayatım tayin istersem ben isterim sana ne oluyor...

Hızlı demişsiniz de insan gördüğünde anlar bazen.
O yüzden çok hız mız işlemiyor gönül işlerine.
Ha sizden yana bir şey yoksa evet sıkıntılı.

Back
X