Kim Ne ödüyorrr?buyrun Hamişler....

ficipi

...............
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
5.424
10
156
evet hamişlerrr.....
1)hangi şehirde hangı doktora gıdıyorsunuz?
2)muayene ücreti verıyor musunuz?ne kadar?
3)yaptırdığınız testler ve vereceğiniz doğum parası(sezaryen-normal)nekadar?

1. ankara etlik ssk dr unun özel muaynehanesine gidiyorum
2. 110 ytl veriyorum
3. testler , dogum hastanede yapılıyor ücret ödenmiyor

ama şöyle doğru düzgün uygun fiyatlı bi özel hastane araştırıyorum..

evet hamişlerrr.....

1)istanbul acıbadem beylikdüzü hast. gidiyorum.
2)dr'um aylin tatlıadım(çok iyi bir dr)
3)acıbadem özel sağlık sigortam var. 1.600 ytl ödedim.
şimdi rutin kontrol ve testler için her gidişimde 15 ytl ödüyorum.
4) doğum için herhangi bir ücret ödemeyeceğim.

1. Antalyadayım ssk dr unun özeline gidiyorum
2. 100 ytl veriyorum
3.tahlillerimi ssk da yaptırıyorum :) hala hamile değilim :(

günaydın hamişler

1)manisa akhisarda özel doğuş hastanesinesinde dr. M ehmet Duman a gidiyorum. çok iyi bi doktor manisalı olan varsa tavsiye ederim.

2)muayene ücreti 100 ytl yarısını sigorta karşılıyo biz 50 ytl ödüyoruz.

3)yapılan testler içinde 10 lira ödüyoruz. doğum parası sezeryan 1500 ytl normal doğum 800 ytl tabi sigorta yarısını ödeyeceği için biz bu miktarların yarısını ödiycezz.

hepimizin hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak dileğiylenn...:1hug:

1-Ankarada Özel Bayındır Hastanesine gidiyorum
doktorum Halime Sezer KAYA ve çook memnunum:)
2-Özel sağlık sigortası yaptırmıştım, şimdiye kadar 1600 ödedim, ne kontrollere ne testlere ne de doğuma başka birşey ödemeyeceğim.

Bahçelievler Medicana ya gidiyorum
muayene 70 ytl normal doğum 750 sezaryan 1500,ama özel sağlık sigortam var ücret ödemiyorum.

Devlet hastanesinde çalışan bir doktorun muaynehanesine gidiyorum.Doğum için nerede nasıl yapılacak henüz konuşmadık.
muayhane için 100 YTL ödüyoruz bazen ayda bir bazen 15.günde bir gidiyorum.Doktorun verdiği randevular üzerine.
Testleride doktorun tavsiye ettiği yerlerde yaptırıyorum.SSK var ama henüz hiç yararlanamadım.

evet hamişlerrr.....

Yalova'da bir tane özel hastane var.ssk ile anlaşmalı olduğu için muayene ücreti 30 ytl.ama her gidişimde tahlil v.s yaptırdığım için yine her muayenede 100 vermiş oluyorum. normal doğum 400 müş,sezeryan 600 ama henüz doğumu buradamı yapsam Bursada mı karar vermedim.doğum ağustosta o zamanda kadar araştırıcam.

şimdiye kadar genel kan tahlili,hepatit,troid,idrar tahlili,ikili tarama yapıldı.martın 15 inde üçlü taramamız var.burada devlet hastanesinde doğuma doktor girmediği için devlet hastanesini düşünmüyorum.ayrıca miyomum var o yüzden kanamam çok olabilirmiş bu sebeplede bursayı düşünüyorum..ayy çok düşünüyorum yoruldum...

peki ssk da dogum olursa istege baglı sezeryan ek ücret ödeniyomu arkadaşlar? bende ssk nın özel doktoruna gidiyorum 120 ytl veriyorum ama dogumu kadın dogum hastanesinde yapcam sezeryan olursa dr ek ücret talep edermi

yyaaa bende tam bunu sorucaktım acaba doğum hastanesinde doğuma para veriliyormu?Benim doktorum hem doğum hast.nesinde hemde özel yeri var.Ben doğumu doğum hat.nesinde yapmayı düşünüyorum.Ssk var.Acaba normal veya sezeryana ek ücret ödiycek miyim?

bende bursa acıbademhastanesine gidiyorum.
dr ismi aylin.özel sağlık sigortam var %100
hiç bir ücret ödemiyorum.doğumda ödeyecekmiyim.onu da bilmiyorum.
sanırım limiti aşarsak ödeme olucakkkk.....

ben iskenderun da renin tıp merkezine gidiyorum,çok memnunum.
hiç para ödemiyorum,emekli sandığına bağlıyım.

ama bundan sonra Adana Başkente gideceğim (doğumum Adanada olacak inş)ve orada muayene ücreti 50 ytl imiş.sanırım testler ve tahlillerde içinde olur.

peki ssk da dogum olursa istege baglı sezeryan ek ücret ödeniyomu arkadaşlar? bende ssk nın özel doktoruna gidiyorum 120 ytl veriyorum ama dogumu kadın dogum hastanesinde yapcam sezeryan olursa dr ek ücret talep edermi

yyaaa bende tam bunu sorucaktım acaba doğum hastanesinde doğuma para veriliyormu?Benim doktorum hem doğum hast.nesinde hemde özel yeri var.Ben doğumu doğum hat.nesinde yapmayı düşünüyorum.Ssk var.Acaba normal veya sezeryana ek ücret ödiycek miyim?

Her ne kadar alınması yasak olsada bıçak parası adı altında alınan yerler var arkadaşlar...siz yinede doğum yapacağınız yerleri araştırın..

canım bende trabzonluyum ben oğlumu doğum hastanesinde doğurdum sadece bir muayene parası verdim hemde sezeryanla yaptım bildiğim kadarıyla vermede vermeyebilirsin çünkü devlet hastanesi orası sen hangi doktora gidiyosun canım...

burada para vermezsen devlet hastanesinde doktor girmiyor doğuma..iki tane hemşire giriyor..birde temizlik personeli...

1) Buraya yarim saatlik uzaklikta yeni yapilmis super bir hastaneye gidiyorum

2) Her muayene basina 50 euro veriyorum.Sonrada 35 eurosunu sigortadan geri aliyorum.

3) Testlerin fiyatlarini bilmiyorum ama gebelik sekerim ciktigi icin diyetisyene gidiyorum ve onu sigorta karsilamiyo ve yuklu bir para veriyorum.Birde bunun yaninda sekerimi olctugum icin 10 gunde bir o aletin kagitlarina 50 euro veriyorum.Ve malesef bunuda sigorta karsilamiyo.Bu seker bizi batiracak maddi yonden :(

4) Dogum normal olucak insallah.Hastane masrafida kaldigim gunler falan hesaplarsak yine 500 euro cikicak cebimizden.

Back
X