Kim Ne ödüyorrr?buyrun Hamişler....

merhaba ben de ikili test icin hisar hastanesine gitmistim bana cok cazip bir hastane gibi geldi ama doktor sayisi az ve filiz hanim hakkinda da ne olumlu ne olumsuz bir sey duymadim. madem sizin doktorunuzmus tavsiye edebilir misiniz ne dusunuyorsunuz hakkinda? guler yuzlu mu muayeneye gidince hemen bitirip basindan savmaya calisiyor mu yoksa her sorunuza cevap veriyor mu? yani filiz hanima giden bir sizi gordugum icin cok soru sordum ama yardmci olursaniz cok sevinirim. simdiden tesekkurler...[/QUO

Merhaba

siteye yeni üyelerdenim :utangac: 13+4 günlük hamileyim.. sırnaşık şey ben şimdilik gayrettepe metropolitan florance nightingale e gidiyorum ama ilk bebeğimin olacağını ümraniye hisar hastanesinde öğrendim evimede yakın olduğu için bende o hastaneyi tercih etmek istiyorum .. ancak doktorlarına şöle bi baktım doktor sayısı az geldi. doktorları ve doğum ücretlleri hakkında bilginiz varmı. ben telefonda doğum ücetini sordugumda normal doğum 3500 sezeryan 4500 gibi bi rakam söylendi ancak daha önce yazılardan birinde düşük yapmış bir annenin hisarda 9000 ytl ücret ödediğini okudum. sizde tecrübelerinizi bildirirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler

merhaba 38 haftalık hamileyim medipole gidiyorum normal dogum ssk ya 950 şuan sezeryanda 1.750 ama bende hastaneye yattıgımda bu fiyatın artmasından korkuyorum acaba yakınlarda orda normal dogum yapıpta ekstra masraf cıkardılarmı cıkardılarsa ne kadar ödeme yaptınız bu konuda yardımcı olacagınızı sanıyorum

merhaba bende henüz 8 haftalık hamileyim..beylikdüzü medicana ya gidiyorum.dr um aslı hn.sadece 2 defa gittiğim için henüz bi yorum yapamadım.yalnız çok sessiz bir bayan:)
aynı hastanaye giden varmı ?

merhaba 38 haftalık hamileyim medipole gidiyorum normal dogum ssk ya 950 şuan sezeryanda 1.750 ama bende hastaneye yattıgımda bu fiyatın artmasından korkuyorum acaba yakınlarda orda normal dogum yapıpta ekstra masraf cıkardılarmı cıkardılarsa ne kadar ödeme yaptınız bu konuda yardımcı olacagınızı sanıyorum

Ewet ben de bunu çok merak ediyorum doğum yapan biri yardımcı olsa iii olur

Çerkezköyde özel güven hastanesine gidiyorum doktorum hafize çamdere çok ilgili bir doktor çekinmeden rahatlıkla herşeyi anlatabiliyorum sorabiliyorum. ssk olarak muayne ücreti 15 ytl normal doğum:100 ytl sezeryan:500 ytl yoğun bakım yenidoğan ve prematüre bebek ünitesi mevcut doğumuda orda yapmayı düşünüyorum

Arkadaşlar ben AFYON' da oturuyorum. FUAR hastanesi ÖZGÜR ATLI'ya gidiyorum. Afyonda en çok tercih edilen doktorlardan dendi. Aranızda Afyonda olupta herhangi bir doktoru tavsiye edebilecek varmı. Ben muayene ücreti ödemiyorum. Doğum ücretlerinide konuşmadım. Sigortalıyım. Olmazsa annemlerin yanına Antalya' ya bile gidebilirim. Ama çalışıyorum şimdilik. Antalyadan doktor varmı tavsiye edebileceğiniz.

bende balat or-ahayim e gidiyorum ssk muayene 15 ytl veriyorum doğumu henüz konuşmadık haftaya perşembe konuşacağız

talya 1984 kardeş bende 23 haftalık hamileyim ve Afyondayım en büyük sıkıntım doktor. çünkü sorunlu bi gebelik yaşıyorum.bebeğim sağlıklı aba hem plasentamda sorun var hemde rahim ağzı yetmezliği var. önce Doğan cüceloğluna gittim muayenehanesine 8. haftamda kananam başladı ilgilenmedi.sonra park hastanesindeki ismail tekere gittim o adam bi tuhaf sanki psikolojik sorunlu gibi. Şimdi abdullah yücebilgine gidiyorum oda park hastanesinde ama ondanda memnun değilim. Özgür bey nasıl ilgileniyor mu? memnun musun ben birde hasan şahineri duydum iyi diye ama henüz gitmedim.

mersinde doğum hastanesinde bir dotorun özel muayenehanesine gidiyorum 120 ytl ödüyorum ama her ay değil iki ayda bir alıyor bu parayı doğumu da doğum hastanesinde yapacağım için para ödemeyeceğim

1-Ankarada Özel Bayındır Hastanesine gidiyorum
doktorum Halime Sezer KAYA ve çook memnunum:)
2-Özel sağlık sigortası yaptırmıştım, şimdiye kadar 1600 ödedim, ne kontrollere ne testlere ne de doğuma başka birşey ödemeyeceğim.

merhaba eski yazılara göz atıyordum doktorumun ismini görünce dikkatimi çekti,sarıkanarya hala burda aktif misiniz bilmiyorum ama benimde Doktorum Halime hanım iki kez gittim süreklide gitmeyi düşünüyorum,fakat fazla bi bilgim yok hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim,ya da halime hanımı tanıyan ankaralı hanımlar varsa onlardan da yorum bekliyorum:emir_bebek:

istanbul eyüp haliç hospitale gidiyorum
muayene 5 tl 10 tl de cezanede muayene ücreti alıyorlar
doktorumdan gayet memnunum Dr. Füzen Yosmaoğlu
Normal 150tl sezeryan 250tl

1-) özel bursa pembe mavi kadın dağum ve tüp bebek merkezi
2-)100 ytl muayne ücreti ödüyorum
3-)tahliller 50-100 arası değişiyor...
Doğum ücreti de 3000 ytl civarı

Ankara Çağ hastanesinde 2'li test yaptıran varmı?Ne kadar ödediniz?

ıstanbulda özel bir hastaneye gidiyorum ikili test ücreti 60 lira sigortalıysan. Her hastanede değişiyor fiyatlar. ılk bebeğimde 120 lira ödemiştim yine özel hastaneydi.

İstanbul Bahçelievler Medicana Hastanesine gidiyorum
Muayene ücreti 22 tl (ssk indirimli)
En son 175 tl 2.düzey USG ve şeker yüklemesi 2 kere yapıldı şeker yüklemesi için toplam 100 tl verdim
Normal doğum 1000 tl sezeryan 1800 tl (ssk indirimli)

bende incirli ethica hastanesine gidiyorum. Doktorum Ali Paşa Oskay
55 ytl ödüyorum (ssk indirimli)
2 li test için 80 ytl ödedim

halime kaya sezer bayindir sogutozunde doktor 2kere ona gittim; ve accaip derecede insanin moralini bozuyor agzinda iyi bir laf cikmadi surekli dusuk ve dis gebelikten bahsedip; napalim duserse duser diyip durdu hadi oyle bi durum olsa bile bu sekilde soylenmez cat diye kanamayi bekle dusuk yapcaksin yapcak bisey yok dednmez. beni psikopat yapti resmen; kese yok bu dis gebelik yada cok sagliksiz bi bebk dedi; ordan cikip baska doktora gittik kesiyi gordu saglikli buldu bence bu konularda en onemli sey moral ve kesinlikle tavsiye etmiyorum olumsuz konusan doktoru!!!!

Arkadaşlar Çengelköy safa hastanesinde sezeryan olan yok mu?Ben oraya gidiyorum memur olduğum için kurumdan anlaşmalı ücret ödemiyorum.Ameliyat ve tahlilde de yarısını ödüyoruz.Sezeryan 250tlye falan geliyor.Ama doktorları sürekli transfer ediliyor.Meltem Uygur gitti,Diler Ceylan gidici,Munise hanıma da hiç gitmedim.Tanıyan var mı?

dr ayşe buyukogut ozel muayenehanesine gidiyorum vatan cad istanbulda
muayene ucreti 130 tl
simdiye kadar bi cok test yaptim aclik kan şekerı kan grubu idrar kizamikcik sarilik vb. 240 tl odedim.

Back
X