merhaba ben de ikili test icin hisar hastanesine gitmistim bana cok cazip bir hastane gibi geldi ama doktor sayisi az ve filiz hanim hakkinda da ne olumlu ne olumsuz bir sey duymadim. madem sizin doktorunuzmus tavsiye edebilir misiniz ne dusunuyorsunuz hakkinda? guler yuzlu mu muayeneye gidince hemen bitirip basindan savmaya calisiyor mu yoksa her sorunuza cevap veriyor mu? yani filiz hanima giden bir sizi gordugum icin cok soru sordum ama yardmci olursaniz cok sevinirim. simdiden tesekkurler...[/QUO
Merhaba
siteye yeni üyelerdenim

13+4 günlük hamileyim.. sırnaşık şey ben şimdilik gayrettepe metropolitan florance nightingale e gidiyorum ama ilk bebeğimin olacağını ümraniye hisar hastanesinde öğrendim evimede yakın olduğu için bende o hastaneyi tercih etmek istiyorum .. ancak doktorlarına şöle bi baktım doktor sayısı az geldi. doktorları ve doğum ücretlleri hakkında bilginiz varmı. ben telefonda doğum ücetini sordugumda normal doğum 3500 sezeryan 4500 gibi bi rakam söylendi ancak daha önce yazılardan birinde düşük yapmış bir annenin hisarda 9000 ytl ücret ödediğini okudum. sizde tecrübelerinizi bildirirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler