Kim normal değil?

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
34
Merhaba arkadaşlar daha çok okuyucu ve yorumcuyum burada, dert değil belki bilemiyorum ama fikirlerinizi almak istedim. Birkaç ay önce aynı meslekten olan biriyle konuşuyorduk. Konuşma da şöyle iş için numaramı almış daha sonra konuşmaya başladık. Bu şahısla konuşurken abi diye hitap ediyordum çünkü düşünmüyordum başka şeyler. Gayet mesafeli duruyordum. Bana daha sonra hoşlandığını söyledi ben de düşünmediğimi söyledim. Normal bir şekilde konuşmaya devam ettik o yazdığı için. Bir süre sonra bu kişiyi tanımaya karar verdim. Yaşı itibariyle olgun biri olduğunu düşündüm yanıldım. Gelgelelim bir gün normal bir şekilde mesajlaşırken bana beni yanında hayal et, Yanıma gel, yatağın nasıl gibi Saçma sapan Şeyler yazmaya başladı ki ben ya beni deniyor ya da dalga geçiyor diye düşündüm istediği Cevapları vermedim. En sonunda da benim için bu tür konuşmaların normal olmadığını söyledim konuşalı en fazla bir ay olmuştur ki mesafeli konuşmalar bunlar. Kusura bakma dedim ben rahat biri değilim, Allah yolunu acık etsin dedim.
Seni denemek içindi gibi Saçma bir şey dedi neyse tepkimi gösterdim. Daha sonra denemedim seni, hislerime yenildim dedi özür diledi.
Kimseye kolay kolay güvenemeyeceğimi söyledim.
Bir insanı sevmek hakkındaki düşüncelerimi söyledim. Bir gece yine mesajlaşırken canım bir şey istiyor dedi ve yine terbiyesizlik etti. Açık açık da yazdı utanmadan canının ne istediğini. Senin evlenmen lazım dedim evet amacım da o farkındayım dedi. Bak o zaman birilerine dedim seni tanıyorum filan dedi. Ben buna ertesi gün yazmadım. Neden düşünmüyorsun filan dedi ben nasıl biri olsun istediğimi filan yazdım daha sonra bana normal değilmişim muamelesi yaptı. Açtım ağzımı her önüme gelenle her şeyi konuşsaydım normal olurdum iyi olurdum değil mi dedim. Bunları konuşan birine kolay kolay güvenemem dedim. Güvendim sana hata ettim filan yazdı. En son da özür diledi cevap atmadım. Bir daha asla da muhatap olmam. Paylaşmak istedim. Kısa kesmeye çalıştığımdan tam anlaşılmıyor olabilir yine de çok uzun oldu kusuruma bakmayın. Ciddi olan insan bu konuları rahatça konuşabilir mi? Normal olan o mu?

Çok özür dilerim bayanlar. Konu uzun olduğu için kısaltıp yazacağım.

Konum ayrıntılıydı düzenlemeye karar verdim kusura bakmayın bayanlar. Sizler yazdıkça anlatayım çünkü toparlayamadım tam anlamıyla. Bir insanın niyetinin ciddi olduğunu nasıl anlarız?
Bir erkek daha tanışalı bir ay olmasına rağmen her şeyi konuşabilir mi karşısındaki ile ciddi olduğunu söylemesine rağmen?

konunuzu okudum demin yazdığınız ve kaliteli bir kıza benziyorsunuz, kesinlikle sizin davranışınız gayet normal ve doğru, karışınızdaki kişi biraz sapık gibi geldi, yol vermekle çok iyi yapmışsınız, siz zaten farkeden birisiniz anladığım kadarıyla ciddi olanı ve olmayanı,çizginizde devam edin bence

Konum ayrıntılıydı düzenlemeye karar verdim kusura bakmayın bayanlar. Sizler yazdıkça anlatayım çünkü toparlayamadım tam anlamıyla. Bir insanın niyetinin ciddi olduğunu nasıl anlarız?
Bir erkek daha tanışalı bir ay olmasına rağmen her şeyi konuşabilir mi karşısındaki ile ciddi olduğunu söylemesine rağmen?

ne konuda ciddi..ama başlık farklı..konu farklı..hangisi doğru..:KK22:

Bayanlar çok özür dilerim hepinizden teker teker. Ben çok uzun ve anlaşılmaz olduğu düşünülür diye kısaltmak istedim ama yetişemedim.

konunuzu okudum demin yazdığınız ve kaliteli bir kıza benziyorsunuz, kesinlikle sizin davranışınız gayet normal ve doğru, karışınızdaki kişi biraz sapık gibi geldi, yol vermekle çok iyi yapmışsınız, siz zaten farkeden birisiniz anladığım kadarıyla ciddi olanı ve olmayanı,çizginizde devam edin bence
Teşekkür ediyorum Allah Razı olsun. Ben bu şahısa hayatımda nasıl biri olsun istediğimi söyledim ama bana normal olmadığımı ima etti. Ben Hayırlı kişi olsun dediğim için mi normal olmadım acaba?

Teşekkür ediyorum Allah Razı olsun. Ben bu şahısa hayatımda nasıl biri olsun istediğimi söyledim ama bana normal olmadığımı ima etti. Ben Hayırlı kişi olsun dediğim için mi normal olmadım acaba?

sen gayet normalsin ama o kişi kesinlikle değil, ilk ihtimal ciddi değildir ve kendini msjla falan tatmin etmeye çalışıyordur, diğer ihtimal o tarz kızlara alışkın olduğu için o kişiye normal geliyor da olabilir bu durumlar, yani iki durumda o kişinin bence karaktersiz olduğunu gösteriyor, siz Allaha dua edin sabredin eninde sonunda istedğiniz gibi hayırlı kişi çıkar karşınıza, unutmayın niyet akıbeti belirler, yani niyetiniz iyi olduktan sonra sonunuzda iyi olur, siz sadece dua edin ve çizginizden şaşmayın

Cümleler Şunlar bayanlar;
-Yanıma gel, beni yanında hayal et, yatağın nasıl gibi salakça Şeyler. Ki bu kişinin yaşı 30 a yakın.
Tepkimi gösterdim. Özür diledi, birkaç hafta sonraki konuşmamızda söyledikleri,
Canım bir şey yapmak istedi, bir hoş oldum yine gibi Şeyler söyledi ben ne kadar iğrençleştiğini gördüm. Normal değil ben konuşmam konuşturmam dedim. Tüm bunlar daha tanışalı iki ay bile olmasan gerçekleşti. Birini sevmenin benim için ne olduğunu ve nasıl biri olsun istediğimi anlattım. Normal olmayan ben oldum. Şimdi açıklığa kavuştu biraz. Kusuruma bakmayın uzun ve anlaşılmaz olduğu için tepki alırım diye hemen düzeltmeye çalıştım.
arkadaşın istekleri belli. her 30 yaşına yakın kişiler bu muhabbeti yapmıyor

sen gayet normalsin ama o kişi kesinlikle değil, ilk ihtimal ciddi değildir ve kendini msjla falan tatmin etmeye çalışıyordur, diğer ihtimal o tarz kızlara alışkın olduğu için o kişiye normal geliyor da olabilir bu durumlar, yani iki durumda o kişinin bence karaktersiz olduğunu gösteriyor, siz Allaha dua edin sabredin eninde sonunda istedğiniz gibi hayırlı kişi çıkar karşınıza, unutmayın niyet akıbeti belirler, yani niyetiniz iyi olduktan sonra sonunuzda iyi olur, siz sadece dua edin ve çizginizden şaşmayın
Allah Razı olsun. Arkadaslardan özür diliyorum ben anlaşılamayacağını düşünüp düzeltmek istedim. Niyeti belki ciddiydi ama kesinlikle benim istediğim kişi değildi. Sadece şaşırdım bana yaptığı muameleden dolayı. Ben bu konuda rahat biri olmadım. Kendisine de söyledim sende suç bulmam bunları normal gösterenlerde suç dedim. Bana ne demek istiyorsun dedi bu defa, Sapık mıyım ben dedi. Öylesin diyemedim anormal olan ben oldum.

Yalnizlik başına vurmuş arkadaşın. Muhatap olmayin hic. Sapık. Ciddi ciddi sapik. O yanima gel muhabbetleri liseden sonra bitiyor saniyordum yanilmisim..
Galiba öyle olmuş ama bir insan nasıl bu kadar rahat olabilir ben anlayamadım. Ciddi olduğunu söyleyen bir insan. Ben kendisini desteklemediğim için sorunlu olmuş oldum. Ki böyle birine bir insan nasıl güvenebilir ?

Cümleler Şunlar bayanlar;
-Yanıma gel, beni yanında hayal et, yatağın nasıl gibi salakça Şeyler. Ki bu kişinin yaşı 30 a yakın.
Tepkimi gösterdim. Özür diledi, birkaç hafta sonraki konuşmamızda söyledikleri,
Canım bir şey yapmak istedi, bir hoş oldum yine gibi Şeyler söyledi ben ne kadar iğrençleştiğini gördüm. Normal değil ben konuşmam konuşturmam dedim. Tüm bunlar daha tanışalı iki ay bile olmasan gerçekleşti. Birini sevmenin benim için ne olduğunu ve nasıl biri olsun istediğimi anlattım. Normal olmayan ben oldum. Şimdi açıklığa kavuştu biraz. Kusuruma bakmayın uzun ve anlaşılmaz olduğu için tepki alırım diye hemen düzeltmeye çalıştım.
Testesteron hormonu fazla salgılanmış adamın anormalliğin kimde olduğu aşina :KK43:

Ben ilk konuşmasında ciddi ciddi ya dalga geçiyor ya da beni deniyor dedim. Ama ciddiymiş Aklım almıyor. Nasıl bir insan bu kadar rahat olabilir? Nasıl iğrençliğine destek olmadığı için karşısındakini anormallikle suçlayabilir ?

Bunun adı ciddiyim ben adı altında karşıdakine cinsel atışlar yapmaktır.
Baya salak sandı herhalde seni, esas salak kendisi

X