- 29 Haziran 2014
- 2.568
- 1.628
- 34
Merhaba arkadaşlar daha çok okuyucu ve yorumcuyum burada, dert değil belki bilemiyorum ama fikirlerinizi almak istedim. Birkaç ay önce aynı meslekten olan biriyle konuşuyorduk. Konuşma da şöyle iş için numaramı almış daha sonra konuşmaya başladık. Bu şahısla konuşurken abi diye hitap ediyordum çünkü düşünmüyordum başka şeyler. Gayet mesafeli duruyordum. Bana daha sonra hoşlandığını söyledi ben de düşünmediğimi söyledim. Normal bir şekilde konuşmaya devam ettik o yazdığı için. Bir süre sonra bu kişiyi tanımaya karar verdim. Yaşı itibariyle olgun biri olduğunu düşündüm yanıldım. Gelgelelim bir gün normal bir şekilde mesajlaşırken bana beni yanında hayal et, Yanıma gel, yatağın nasıl gibi Saçma sapan Şeyler yazmaya başladı ki ben ya beni deniyor ya da dalga geçiyor diye düşündüm istediği Cevapları vermedim. En sonunda da benim için bu tür konuşmaların normal olmadığını söyledim konuşalı en fazla bir ay olmuştur ki mesafeli konuşmalar bunlar. Kusura bakma dedim ben rahat biri değilim, Allah yolunu acık etsin dedim.
Seni denemek içindi gibi Saçma bir şey dedi neyse tepkimi gösterdim. Daha sonra denemedim seni, hislerime yenildim dedi özür diledi.
Kimseye kolay kolay güvenemeyeceğimi söyledim.
Bir insanı sevmek hakkındaki düşüncelerimi söyledim. Bir gece yine mesajlaşırken canım bir şey istiyor dedi ve yine terbiyesizlik etti. Açık açık da yazdı utanmadan canının ne istediğini. Senin evlenmen lazım dedim evet amacım da o farkındayım dedi. Bak o zaman birilerine dedim seni tanıyorum filan dedi. Ben buna ertesi gün yazmadım. Neden düşünmüyorsun filan dedi ben nasıl biri olsun istediğimi filan yazdım daha sonra bana normal değilmişim muamelesi yaptı. Açtım ağzımı her önüme gelenle her şeyi konuşsaydım normal olurdum iyi olurdum değil mi dedim. Bunları konuşan birine kolay kolay güvenemem dedim. Güvendim sana hata ettim filan yazdı. En son da özür diledi cevap atmadım. Bir daha asla da muhatap olmam. Paylaşmak istedim. Kısa kesmeye çalıştığımdan tam anlaşılmıyor olabilir yine de çok uzun oldu kusuruma bakmayın. Ciddi olan insan bu konuları rahatça konuşabilir mi? Normal olan o mu?
Seni denemek içindi gibi Saçma bir şey dedi neyse tepkimi gösterdim. Daha sonra denemedim seni, hislerime yenildim dedi özür diledi.
Kimseye kolay kolay güvenemeyeceğimi söyledim.
Bir insanı sevmek hakkındaki düşüncelerimi söyledim. Bir gece yine mesajlaşırken canım bir şey istiyor dedi ve yine terbiyesizlik etti. Açık açık da yazdı utanmadan canının ne istediğini. Senin evlenmen lazım dedim evet amacım da o farkındayım dedi. Bak o zaman birilerine dedim seni tanıyorum filan dedi. Ben buna ertesi gün yazmadım. Neden düşünmüyorsun filan dedi ben nasıl biri olsun istediğimi filan yazdım daha sonra bana normal değilmişim muamelesi yaptı. Açtım ağzımı her önüme gelenle her şeyi konuşsaydım normal olurdum iyi olurdum değil mi dedim. Bunları konuşan birine kolay kolay güvenemem dedim. Güvendim sana hata ettim filan yazdı. En son da özür diledi cevap atmadım. Bir daha asla da muhatap olmam. Paylaşmak istedim. Kısa kesmeye çalıştığımdan tam anlaşılmıyor olabilir yine de çok uzun oldu kusuruma bakmayın. Ciddi olan insan bu konuları rahatça konuşabilir mi? Normal olan o mu?