• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim paragöz

Kaçın hala geç kalmış sayılmazsınız bir an önce kaçın kaçın.Kendi pis ve paragöz düşüncesini size empoze etmeye çalışıyor resmen.Yiyeyim içeyim gezeyim, üstünede bir duygu sömürüsü patlatayım benim için n’aptın diye ekonomimi karşılasın benim karşı taraf modunda midesiz herif ya. Ne demek anne aldığın hediyeden annemede alınacak falan filan tehditlere gel ayrılmakta için çok çok sebebiniz var hiç te üzülmeyin böyle birinden kurtulduğunuz için

Bu insan yiyici , kendinden yaşça büyük bir kadınla sırf zengin diye birlikte olmuştur.Ama baktı ki o kadın da bu genç erkeği kullanıp bırakıcak , dümeni size kırmış tekrar çalışmadan evde oturup öyle havadan ev yuva sahibi olabilmek için.

Sürekli para lafı yapan , izin günlerinde ev işi yapmadın yemek yapmadın diye size kızan, ailene alıyosun , anneme de alacaksın diyen bir adamla nasıl devam ediyorsunuz , lütfen kendinize dışardan bir bakın.

Sizi sevdiğini de düşünmüyorum.İşsiz adamla kim evlenir şu devirde , sizi saf görmüş bırakmıyor o yüzden , sevdiğinden de değil.sizi kurtuluş kapısı görüyor belli.Evlenseniz de çalışmayacak eminim.

Yaşım 30 diyorsunuz , en güzel yaşlar böyle uzaktan uzağa ilişki yürüterek geçmez.Ayrılın gitsin.Çekeceğiniz acı sürse sürse kaç ay sürer ki?

Diyecek söz yok. Sen de görüyorsun çok itici bı tip. Koca parası yeme hayali kuran ev kızlarına benziyor. Aşık olduğuna asla inanmam bu herife.
Naşnaş de yol ver

Bana benim için ne yaptın dediğinde sen ne yaptın dedim seni artık aldatmıyprum çok iyi bir insan oldum dedi ee ben baştan beri çok iyi bir insanım o zaman seni hiç aldatmadığıma göre dedim, bu arada tesadüfen eniştem gördü bizi halam ve kocası bende tanıştırmak zorunda kaldım 2 yıl önce falan eniştem hala hiç gözüm tutmadı onu bidaha asla görmek istemiyorum diyor adam bir bakmayla anlamış maşallah

hala kim paragöz diyemi soruyorsunuz, sizin ilişkinizde ki olayları hadi es geçelim adam resmen jigololuk yapmış,kendinden büyük biriyle sırf imkanları var diye görüşmesi ne mide bulandırıcı.Ailesi asalak oğullarını kakalayacak birini bulmuşken sizi kaçırmak istemiyor, sırtınıza sürekli taşıyacağınız bi kambur istiyorsanız buyrun evlenin

Evlenirseniz aptalsınız bence. Ne demek sevgili iken borç bu kadar para istemek? Ev alacağım lafları da yalan ayrica. İş yok güç yok ne evi Allah aşkına? Evimi temizle ne demek? Yarın evlenseniz sizi hizmetçiden fazla görmeyecek eminim ki. Gezersiniz de annenize para da harcarsınız da.. Tebrik ediyorum birikim bile yapmışsınız. Kendisi ne yapmış ? Devir me kadar değişti ya. Erkekler bildiğin soyguncu olmaya başladı. Eskiden kadınlar beklerdi, şimdi erkekler kadından bekliyor.

Bunun bir modeli de kardeşimde. Adam evlilik delisi ama 5 kuruş para yok. İşsiz kaldı bir de ama yine de evlenelim kafasında. Yüzüğü bile siz alın diyordu çıtası az daha yüksek sadece. Biz laf edince de paragöz oluyoruz. Kardeşime de aynısını diyorum. Silkelen kendine gel bas tekmeyi gitsin!

Ablasının kocasıyla ortak hesabı varmış onlardan görmüş çok beğenmiş ya bilmiyorum benim beynim neden bu kadar kapandı ne için bu kadar bekledim, benim annem babam bana sormuyor kızım kalan paranı ne yaptın demiyorlar alışveriş yapınca güle güle kullan diyorlar yani sen kimsin bunların hepsini zamanında yüzüne söyledim ama yüzünün astarı kalmamış

Evlenirseniz aptalsınız bence. Ne demek sevgili iken borç bu kadar para istemek? Ev alacağım lafları da yalan ayrica. İş yok güç yok ne evi Allah aşkına? Evimi temizle ne demek? Yarın evlenseniz sizi hizmetçiden fazla görmeyecek eminim ki. Gezersiniz de annenize para da harcarsınız da.. Tebrik ediyorum birikim bile yapmışsınız. Kendisi ne yapmış ? Devir me kadar değişti ya. Erkekler bildiğin soyguncu olmaya başladı. Eskiden kadınlar beklerdi, şimdi erkekler kadından bekliyor.

Bunun bir modeli de kardeşimde. Adam evlilik delisi ama 5 kuruş para yok. İşsiz kaldı bir de ama yine de evlenelim kafasında. Yüzüğü bile siz alın diyordu çıtası az daha yüksek sadece. Biz laf edince de paragöz oluyoruz. Kardeşime de aynısını diyorum. Silkelen kendine gel bas tekmeyi gitsin!
Kardeşinizin de biran önce kurtulmaısnı diliyorum
Erkek olarak eve bakmayı göze almadan evlenmek istemek gözümdeki erkek imajını da kaybettirdi doğal olarak saygım azaldı

Merhaba Arkadaşlar

Sıkıntım çok uzun, okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

3 yıllık bir ilişkim var, aynı şirkette çalışıyorudk istanbulda ikimizde yalnız yaşıyorduk erkek arkadaşım 1,5 yıl önce işten çıkarıldı ve ailesinin yanına döndü.

İlk tanıştığımız zamanlarda çok aşık oldum çok sevdim gözüm kör oldu adeta. Beni annesi yaşında bir kadınla aldattığını yakaladım ayrıldım. Ardından pişmanlıklar özürler barıştık.küçük bir not düşeyim az sonra lazım olacak kadın çok zengin, beraber sürekli yurtdışı tatilleri yapılmış resimlerden gördüm.

Ben affettikten sonra çok güzel bir ilişkimiz oldu gerçekten artık sadakatinden şüphem yoktu çok pişmanım asla yapmam bidaha dedi.

Doğumgünmde evlenme teklifi etti ancak daha çok erken olduğunu içime sinmediğini söyledim.sürekli evlilik kavgası başladı. Zaman zaman alışveriş yapmama karışsa da çok fazla mevzusu olmadı.çok iyi bir adamdı beni çok sevdi diye düşündüm ne zaman hasta olsam bebek gibi baktı bana yeri geldi kustum temizledi.

Ailesinin yanına döndükten sonra evlilik baskısı iyice arttı. Sana taşınayım dedi mümkün değil dedim beraber yaşamak ailem asla kabul etmez. O zaman evlenelim evlenince istanbulda iş bulurum dedi. Ben seni bekliyorum önce iş bul sonra evlenriiz dedim ama bu kavga asla bitmedi. Bu 1,5 yıllık süreç içinde sürekli yanına gittim ailesinin yanında kaldım. Bence olmaması gereken birşeydi ama o kadar ısrar baskıya dayanamadım sanırım.

Annesi bana neden şimdi evlenmiyorsunuz evliyken işten çıkarılsa boşanacak mıydın dedi, sustum aynı şey değil dedik sadece.

Benden erkek arkadaşım 10bin tl para istedi çünkü birikmiş o kadar param vardı borca girip bizim için ev alacağım kalanı iş bulır öderim dedi. Bende o parayı ev almak için değil zor zamanlarım için biriktiridğimi söyledim ve vermeidm çünkü işsizdi ve kendine ev alıp kalan borçları bana yıkacaktı muhtemelen.

Aileme maddi anlamda destek olurum güzel kazandığım bir işim var sürekli ona laf etti ailene para verdin bana vermedin diyerek

Her gittiğimiz yerde her hesabı ortak ödedik şimdi ağırlıklı olarak ben ödüyroum kazancu yok diye

Her alışverişime laf etti alma çok para harvıyorusun bizim için biriktir diyor

Ailemin durumu kötü ben sana güzel düğün yapamam diyor ama benden hep bekliyor

Durduk yere bana sen annene çok hediye alıyorsun evlenince annene ne alırsan aynısından benim anneme de alacaksın diye kavga çıkardı, bende sen annene ne istersen al ben karışmam. Sende bana karışma dedim. Hayır çocuğumun rızkını yedirtmem dedi.

Evlenince ortak hesap açalım dediğinde ikişkimizin 1.ayıydı daha, beni aldatırken derdi hem de ortak hesapmış

Şimdi 1,5 yıldır işe girip istanbula gelemsini bekliyorum bana hergün benim için ne yaptın bencil senin yüzünden ayrıyız ailene baskı yapsaydın şimdi evli yan yana olırduk diyor

Bana yaz başında bana beyaz tişört al ben beğenemiuourm demişti bende çok önemsemedim çünkü içimden bsy almak gelmiyor zaten her ay yanına gidiyrom bir dünya harcamam oluyor parasını vermedim diye mi almadın paragöz dedi

İlişkimiz boyunca bir tek çöp istemedim beni şuraya götür demedim, ne yaptıysak beraber bölüşüp ödedik, kardeşim üni öğrencisi ona harçlık veriyorum bana diyor ki evlenince beraber karar veririz

Artık dayanamayacğım bir noktaya geldim, sürekli bencil benim için ne yaptın bundan sonra senin istediğin gibi yaşamıcam diyor ben ne istedim diyorum çok paracısın diyor

Ben gerçekten paragöz müyüm aptal mıyım arkadaşlar lütfen bsy diyin, sevgiye nasıl açsam iki elimi tuttu hastayken baktı diye nelere göz yumdum

Şuan part time iş buldu memleketinde bana hergün param yok param yok param yok hepimziin maddi sıkıntıslro olır birnirimzie destek oluruz ama bu adam 1,5 yıldır işsiz ve bende yalnız yaşayan bir kadınım o en azından ailesinin yanında

Sizce ben miyim suçlu yoksa hergün suçlandığım için mi artık sindirildim.

Ayrılmak istiyorum arttık böyle olmaması gerekir diye düşünüyorum bir yandan da ya hata yapıyorsam iş bulunca düzelir mi diye umut ediyorum. Annem zaten bu ilişkiyi yok sayıyor artık. Allah sana hayırlı eş versin kızım diyor. Kaç yaşına kadar kaç sene bekleyeceksin diyor yaşım da 30. Onun ailesi ise beni suçlu görüyor işsiz olsa da evlenilirmiş.

Ayrılmam gerek bence de galiba biraz onaylanmaya ihtiyacım var.

Bu arada işten atılınca tazminatıyla bana kocaman bir pırlanta almış diyorum ki demek ki çok da cimri değil herkes diyor ki adam evlenme teklifi etti yüzük de alsın bir zahmet
Bunlar yetmiyor gibi şimdi bir de ben istanbulda yaşarken hiç evimi temizlemedin bana yemek yapmadın izinli olduğunda hep gezdin diyor, bende sürekli ben senin hizmetçin değilim böyle bir görevim yok çalışıp yoruluorum tabi ki gezcem ne kadar yüzsüzsün diyorum ama adamda galiba gurur falan sıfır inatla devam ediyor
Sanırım çok fazla ayrılmak için sebebim var nasıl yapacağım bilmiyorum galiba
Okurken daraldım.Ne demek ailene para veriyosun bana vermiyosun.Bi erkek olarak nasıl böyle bi şeyi kendine yakıştırıyo.Bence sizi kullanmaya çalıştı ama siz akıllılık edip para yedirmemişsiniz.Ayrılık düşüncesinde de haklısınız.

Cok aptallık yapmışsınız ama sevince hepimiz saçmalıyoruz yoksa akıllı bi kadınsınız. Tekmelemek icin daha beklemeyin adam da ailesi de kan emici gibi maşallah

Kardeşinizin de biran önce kurtulmaısnı diliyorum
Erkek olarak eve bakmayı göze almadan evlenmek istemek gözümdeki erkek imajını da kaybettirdi doğal olarak saygım azaldı

Amin. Bence siz de kurtulun bu şahıstan. İşiniz var, para var sırtını dayayacak birini arıyor sadece. Bulmuş da..

bir erkekte aradigim en onemli ozelliklerden biri benim paramda kazancimda gozunun olmamasiydi. bu iliskide/evlilikte ciddi sorun teskil edebilir cunku. gordum, yasadim, deneyimledim. bukadar koru korune asik olmak dogru degil, mantigina sigmayan bi iliskiyi gonlundede saklama bence.

Cok zekisiniz ama neden hala berabersiniz o kismi pek anlayamadim
Ayrilsaniza yahu , adam sizi ayakli cuzdan olarak goruyor
Birde aldatmis
Denecek soz yok

Merhaba Arkadaşlar

Sıkıntım çok uzun, okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

3 yıllık bir ilişkim var, aynı şirkette çalışıyorudk istanbulda ikimizde yalnız yaşıyorduk erkek arkadaşım 1,5 yıl önce işten çıkarıldı ve ailesinin yanına döndü.

İlk tanıştığımız zamanlarda çok aşık oldum çok sevdim gözüm kör oldu adeta. Beni annesi yaşında bir kadınla aldattığını yakaladım ayrıldım. Ardından pişmanlıklar özürler barıştık.küçük bir not düşeyim az sonra lazım olacak kadın çok zengin, beraber sürekli yurtdışı tatilleri yapılmış resimlerden gördüm.

Ben affettikten sonra çok güzel bir ilişkimiz oldu gerçekten artık sadakatinden şüphem yoktu çok pişmanım asla yapmam bidaha dedi.

Doğumgünmde evlenme teklifi etti ancak daha çok erken olduğunu içime sinmediğini söyledim.sürekli evlilik kavgası başladı. Zaman zaman alışveriş yapmama karışsa da çok fazla mevzusu olmadı.çok iyi bir adamdı beni çok sevdi diye düşündüm ne zaman hasta olsam bebek gibi baktı bana yeri geldi kustum temizledi.

Ailesinin yanına döndükten sonra evlilik baskısı iyice arttı. Sana taşınayım dedi mümkün değil dedim beraber yaşamak ailem asla kabul etmez. O zaman evlenelim evlenince istanbulda iş bulurum dedi. Ben seni bekliyorum önce iş bul sonra evlenriiz dedim ama bu kavga asla bitmedi. Bu 1,5 yıllık süreç içinde sürekli yanına gittim ailesinin yanında kaldım. Bence olmaması gereken birşeydi ama o kadar ısrar baskıya dayanamadım sanırım.

Annesi bana neden şimdi evlenmiyorsunuz evliyken işten çıkarılsa boşanacak mıydın dedi, sustum aynı şey değil dedik sadece.

Benden erkek arkadaşım 10bin tl para istedi çünkü birikmiş o kadar param vardı borca girip bizim için ev alacağım kalanı iş bulır öderim dedi. Bende o parayı ev almak için değil zor zamanlarım için biriktiridğimi söyledim ve vermeidm çünkü işsizdi ve kendine ev alıp kalan borçları bana yıkacaktı muhtemelen.

Aileme maddi anlamda destek olurum güzel kazandığım bir işim var sürekli ona laf etti ailene para verdin bana vermedin diyerek

Her gittiğimiz yerde her hesabı ortak ödedik şimdi ağırlıklı olarak ben ödüyroum kazancu yok diye

Her alışverişime laf etti alma çok para harvıyorusun bizim için biriktir diyor

Ailemin durumu kötü ben sana güzel düğün yapamam diyor ama benden hep bekliyor

Durduk yere bana sen annene çok hediye alıyorsun evlenince annene ne alırsan aynısından benim anneme de alacaksın diye kavga çıkardı, bende sen annene ne istersen al ben karışmam. Sende bana karışma dedim. Hayır çocuğumun rızkını yedirtmem dedi.

Evlenince ortak hesap açalım dediğinde ikişkimizin 1.ayıydı daha, beni aldatırken derdi hem de ortak hesapmış

Şimdi 1,5 yıldır işe girip istanbula gelemsini bekliyorum bana hergün benim için ne yaptın bencil senin yüzünden ayrıyız ailene baskı yapsaydın şimdi evli yan yana olırduk diyor

Bana yaz başında bana beyaz tişört al ben beğenemiuourm demişti bende çok önemsemedim çünkü içimden bsy almak gelmiyor zaten her ay yanına gidiyrom bir dünya harcamam oluyor parasını vermedim diye mi almadın paragöz dedi

İlişkimiz boyunca bir tek çöp istemedim beni şuraya götür demedim, ne yaptıysak beraber bölüşüp ödedik, kardeşim üni öğrencisi ona harçlık veriyorum bana diyor ki evlenince beraber karar veririz

Artık dayanamayacğım bir noktaya geldim, sürekli bencil benim için ne yaptın bundan sonra senin istediğin gibi yaşamıcam diyor ben ne istedim diyorum çok paracısın diyor

Ben gerçekten paragöz müyüm aptal mıyım arkadaşlar lütfen bsy diyin, sevgiye nasıl açsam iki elimi tuttu hastayken baktı diye nelere göz yumdum

Şuan part time iş buldu memleketinde bana hergün param yok param yok param yok hepimziin maddi sıkıntıslro olır birnirimzie destek oluruz ama bu adam 1,5 yıldır işsiz ve bende yalnız yaşayan bir kadınım o en azından ailesinin yanında

Sizce ben miyim suçlu yoksa hergün suçlandığım için mi artık sindirildim.

Ayrılmak istiyorum arttık böyle olmaması gerekir diye düşünüyorum bir yandan da ya hata yapıyorsam iş bulunca düzelir mi diye umut ediyorum. Annem zaten bu ilişkiyi yok sayıyor artık. Allah sana hayırlı eş versin kızım diyor. Kaç yaşına kadar kaç sene bekleyeceksin diyor yaşım da 30. Onun ailesi ise beni suçlu görüyor işsiz olsa da evlenilirmiş.

Ayrılmam gerek bence de galiba biraz onaylanmaya ihtiyacım var.

Bu arada işten atılınca tazminatıyla bana kocaman bir pırlanta almış diyorum ki demek ki çok da cimri değil herkes diyor ki adam evlenme teklifi etti yüzük de alsın bir zahmet
Bunlar yetmiyor gibi şimdi bir de ben istanbulda yaşarken hiç evimi temizlemedin bana yemek yapmadın izinli olduğunda hep gezdin diyor, bende sürekli ben senin hizmetçin değilim böyle bir görevim yok çalışıp yoruluorum tabi ki gezcem ne kadar yüzsüzsün diyorum ama adamda galiba gurur falan sıfır inatla devam ediyor
Sanırım çok fazla ayrılmak için sebebim var nasıl yapacağım bilmiyorum galiba
Ah kardeşim ise girse ne değişir , ahlak edep saygı karakter bunlar iş varkende aynıdır yokkende , doğru kararı vermişsin zaten, kararına sahip çık bir an önce kurtul

Cok zekisiniz ama neden hala berabersiniz o kismi pek anlayamadim
Ayrilsaniza yahu , adam sizi ayakli cuzdan olarak goruyor
Birde aldatmis
Denecek soz yok
Bunlar olurken hep sabret iş bulunca düzelecek dedim düzelse bile ben eskiyi unutamayacağımı farketmedim
En çok zoruma giden şey şu ondan hiçbirşey istemedim işi yok diye dertlendi hep kendine getirdim destek oldum ama sonunda paragöz ben oldum
Bir erkeği adam etmek gibi bir görev edinmenin hata olduğunu adam olan insan bulmak gerektiğini öğrendim malesef

Güzel kardeşim aklını peynir ekmekle mi yedin yazdıklarını bir oku sence bu adamla ömür geçer mi sana fazladan bir ömür garantisi daha mi verildi?
Verilen tek ömrünü bu parazitle mi gecireceksin?
Yaparsan bir sonraki konun ben ne yaptım başlıklı olur.

İkinizde birbirinizi sevmiyorken ne bu israr? Ben ikinizi de normal karsilayamadim. Karsida , kız arkadaşının parasını yemek isteyen biri, burda da erkek arkadaşına hediye almak bile zor gelen biri. O sizi sevse paranıza göz dikmezdi, siz onu Sevseniz harcadığınız paraların hesabını yapmazdiniz, tam tersi işi yok diye yardımcı olmaya çalışırdiniz ama onun yerine yanına gidiyorum ya bir de hediye mi alacağım demissiniz resmen.

Karşılıklı sevgi yok, güven yok, size borcu yikacagini düşünüp birikiminizi vermemissiniz, onun istemesi de ayrı garip zaten. Amaaan toptan tuhaf ilişkiniz ne gerek var da devam ediyorsunuz?

Yaptığım iş gerçekten ağır bi iş ve geceleri de mesai yaptığım oluyor doğal olarak geç saatlere kadar uyuyorım izinli olduğumda bazen, bu bile mesele olurdu kalk uyuma kendine gel çok uyuyorsun sanane ya sanane uyuyan insanı arayıp kalk uyuma ne demek yani çok uyuyunca başım ağrıyormuş beni düşünüyormuş yani dengesiz saygısız hadsiz başka da bir numarası yokmuş

Back
X