Kim suçlu anlayamadim?

enkapol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
262
2
96
Sivas
Arkadaşlar,

Malum görümce olayı bende de. Evlendiğimden beri hep seviyeli ve soğuktur. Kendisi öğretmen, evlendiğimde bekardi. Nişanlandiğinda nişanında yapmadığı kalmadı ve ben hamileydim. Sineye çektim. Eşimin ailesi beni hiç sevmez kötü gelinim gözlerinde ve herkese de anlatırlar hele hele k. Pederim karı ağızlidir oturup dosta da düşmana da anlatır beni arkamdan çok lafını duydum. Neyse görümcem evlendi ve yine sorunlar yarattı kendisi Sağolsun hep bir iyi arkadaşım olsun istedim ben yaklaştıkça sorun yaptı bunu benden 3 yaş büyük. Şimdi hamile ve kanamaları oluyo hep ben çok üzülüyorum tabi salak gibi hep aradım destek oldum devamlı uyuyor diye telden aramadım ve Face de açık olduğunu görünce nasıl oldun diye yazdım geri cevap vermedi. Annesi de yanında bugün yine Face de açık olduğunu görünce insan bir cevap verir dedim hemen beni aradı sen niçin böyle yapıyorsun beni kimse üzemez hakkı yok ben kendi derdimdeyim görmedim cevap vermedim senden beklemedim böyle birşeyi ne istiyorsun benden gibi sesini yükselterek konuştu ve ben kendimi savunamadim özür dilerim öyle yazmadım kusura bakma dedim ve kapattık daha öncesinde aradığımda cevap vermediği gibi geri de donmedi. Ben napayim nereye gideyim anlamadım eşimde yanımdaydi o aradığında ağzını açıp tek kelime etmedi ailesi hiç sevmiyor beni kabullenmediler bundan sonra ne yapmalıyım başından geçen varsa yazarsa çok sevinirim ben mı suçluyum bu konuda? Halini sorduk kötü olduk

Beni hic sevmediler demissiniz siz esinizin ailesini seviyomusunuz? Sevgi karsiliklidir. Birde kp icin kari agizlidir demissiniz. Nasil biri olursa olsun sizden buyuk boyle hitap etmeniz hos degil bence.

Gorumcenizde suan stresli bir donemde ve bebegini kaybetme korkusu icinde siz faceden yazacaginiza keske bir telefon acsaydiniz. Surekli uyuyo demissinizde kendisi uyurken telinin sesini kisar rahatsiz oluyorsa. Faceden hal hatir sorulmasi kendisinin durumunu ciddiye almadiginizi gosteriyor bence.

Beni hic sevmediler demissiniz siz esinizin ailesini seviyomusunuz? Sevgi karsiliklidir. Birde kp icin kari agizlidir demissiniz. Nasil biri olursa olsun sizden buyuk boyle hitap etmeniz hos degil bence.

Gorumcenizde suan stresli bir donemde ve bebegini kaybetme korkusu icinde siz faceden yazacaginiza keske bir telefon acsaydiniz. Surekli uyuyo demissinizde kendisi uyurken telinin sesini kisar rahatsiz oluyorsa. Faceden hal hatir sorulmasi kendisinin durumunu ciddiye almadiginizi gosteriyor bence.

Evem KPEderim öyle biri. Ben onlara karşı ne kadar iyi olsamda arkamdan konuşup duruyorlar. Bende hamileydim ve benim hamileliğim hiç iyi geçmedi mide bulantilariyla geçti bende stresliydim ama benim durumum hiç göz önünde değildi ve ben arıyorum konuşuyorum zaten aradığım zmn cevap vermiyor geri de donmuyor eski sağlikçiyim ve elimden geleni yaptım ama hala suçlanıyorum onlar bana bunu yaptikça sevmemi nasıl bekleyebilirsiniz ki işte karşılık bulamıyorum ben. Onun durumunu ben ondan daha çok önemsiyorum İnanın ciddiye de alıyorum ama ne yaparsam yapayım kötüydüm bu kadar

Olmuyorsa olmuyordur, insanlar kapılarını kapatmışlarsa didinmeniz pekte bişey ifade etmez diye düşünüyorum.

Zorla güzellik olmaz.
Siz elinizden geleni yapmışsınız.Vicdanınız rahat olsun.
Olmuyorsa üstelemenin manası yok.

Beni sevmiyorlar kabullenemediler demişsin..
bazı şeyler olmadı mı olmaz canım..

üstlerine düşme,araya mesafe koy zaten onlar koymuş boşver böyle kalsın..
Bazı insanları kendi hallerine bırakmak lazım..
Kim olursa olsun illa yakın olacaksın diye bir şart yok..

Görümcenle zaten anlaşamıyormuşsunuz, şu anda da sorunlu bir hamilelik geçiriyormuş...böyle durumlarda iyi olduğu insanları bile yanlış anlayabilir ki seni de yanlış anlamış..bir yerde normal..üstüne düşme..ama halini sorma gereği duyarsan telden ara, açmaz ya da dönmezse onun sorunu..

kendi hallerine bırak Kp yi görümceyi..boşver..

Sen rahatsız olmasın diye Faceden yazarsın, o senin burnundan getirir
Ne demişler

İyilik yap denize at
Hâlık bilmezse malik bilir

Bosver, bundan sonra zorlama daha iyi olursun

sende daha fazla üstlerine gitme artık seni arayıp sormayanı sende arama üzerine düşenelri yapmışsın zaten umrunda olmasın...

Sen rahatsız olmasın diye Faceden yazarsın, o senin burnundan getirir
Ne demişler

İyilik yap denize at
Hâlık bilmezse malik bilir

Bosver, bundan sonra zorlama daha iyi olursun

Müsadenizle, affınıza sığınarak düzeltme yapmak istiyorum:26:

İyilik yap denize at
Balık bilmezse halık ( yaratıcı ) bilir

kıymetini bilmiyorlarsa bırak gitsin. ne diye ısrarla iyi gelin olmaya çalışıyosun ki. bırak ne halt ederlerse etsinler.
bu arada özellikle erkeklerin ağızlarının bu kadar gevşek olmasına da ayrı kılım.. :57:

büyük büyüklüğünü bilse küçükde küçüklüğünü bilir zaten. sizin de söylediğiniz gibi herşey karşılıklıdır.
adam o yaşına gelmiş, artık namazıma ibadetime bakim, ahiretimi düşünim diyeceği yerde hala çan çan
ona buna gelini hakkında laf söylüyorsa ona karı ağızlıda denir daha ağırıda..

Bosuna kürek sallamayin bosunada kimseye kendinizi begendirtmeyin o gibi insanlar sadece kendilerini begenir önemserler..
Bos yerede özür dilemeyine ezmeyin kendinizi vede gururunuzu..

Madem anlaşamıyorsunuz sorunlar yaşıyorsunuz görüşmek sıkı fıkı olmak zorunda değilsiniz zorla olmaz bu işler elbette biraz çaba sarfetmek kendini sevdirmeye çalışmak gerekir ama olmuyorsa olmuyordur hele son kızdıktan sonra mesafe koyun bence merhaba merhaba bu kadar yanii. Öyle istiyorsa öyle olsun.

Siz suçlusunuz konu sahibi arkadaşım. Görümceniz diye her yaptığını sineye çekmeniz çok yanlış. Neden yaranmaya çalışıyorsunuz anlamadım. Aramayın, ilgilenmeyin, mesafenizi koruyun.ben be insanın hususi evine de gitmem ama dışarda rastlaşmışsak ta kayınvalidemde falan hiç takmam onu yokmuş gibi davranırım.sizde bu şekilde yapın, enazından siniriniz bozulmaz.

Back
X