Kim yalan söylüyor?

Levlam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2019
15
9
1
32
Sevgili K. K uyelerı merhaba
Oncelıkle yazım hatalarımdan dolayı sımdıden ozur dilerim telim arızalı.
1 bucuk yıldır aynı ısyerınde gorustugum erkek arkadasımla cıddı bir beraberlik ıcerısındeydık. İkimizde 26 yasındayız kendisini cokk sevdim.
Ozel gunlerı unutmaz Deger verdıgını yanımda oldugunu her sekılde belli ederdi. 1 ay sonra isteme soz dusunurken arkadasımın cafede sevgılımın bir kadınla oturduğunu soyledı arastırdıgımda kadının eski sevgilisi oldugunu ogrendım ve kadın yaklaşık 1 haftadır bizim oldugumuz sehırdeymıs. Kavga kıyamet bu ise son verdim lakin sevgilim aglayarak aileme gelip yalvardı kesinlikle o kadını sevmediğini anlatmaya calıstı. Kadınla konustugum da 3 yıldır hic kopmadıklarını soyluyor. Sevgilimse hersekılde kanıtlarım deyıo onun yanında olmamı ve bu durumu birlikte cozmemız gerektiğini dile getiriyor. Evet bitirdim ılıskımı ama cok canım yanıyor cokk emek verdim. Objektif yorumlarınızı esirgemeyin kızlar. Tesekkurler

Peki sna hangisi daha inandırıcı geldi?Kadinin eline ne gecicek boyle bi yalanla sence

1 bucuk yıldır aynı ısyerınde gorustugum erkek arkadasımla cıddı bir beraberlik ıcerısındeydık. İkimizde 26 yasındayız kendisini cokk sevdim.
Ozel gunlerı unutmaz Deger verdıgını yanımda oldugunu her sekılde belli ederdi. 1 ay sonra isteme soz dusunurken arkadasımın cafede sevgılımın bir kadınla oturduğunu soyledı arastırdıgımda kadının eski sevgilisi oldugunu ogrendım ve kadın yaklaşık 1 haftadır bizim oldugumuz sehırdeymıs. Kavga kıyamet bu ise son verdim lakin sevgilim aglayarak aileme gelip yalvardı kesinlikle o kadını sevmediğini anlatmaya calıstı. Kadınla konustugum da 3 yıldır hic kopmadıklarını soyluyor. Sevgilimse hersekılde kanıtlarım deyıo onun yanında olmamı ve bu durumu birlikte cozmemız gerektiğini dile getiriyor. Evet bitirdim ılıskımı ama cok canım yanıyor cokk emek verdim. Objektif yorumlarınızı esirgemeyin kızlar. Tesekkurler
Benzer bir olayı geçen aylarda bir arkadaşım yaşadı.
Adam kim yakalarsa ona gidip yalvarıp diğeriyle koptuğunu söylüyor, beraber aşalım diyor.
Kızın ailesine de yalvara ağlaya bir hal olmuştu, kız da inanmıştı.
Barışır barışmaz ilk iş diğerine koşmak olmuş.
Allah yardımcın olsun.

Benzer bir olayı geçen aylarda bir arkadaşım yaşadı.
Adam kim yakalarsa ona gidip yalvarıp diğeriyle koptuğunu söylüyor, beraber aşalım diyor.
Kızın ailesine de yalvara ağlaya bir hal olmuştu, kız da inanmıştı.
Barışır barışmaz ilk iş diğerine koşmak olmuş.
Allah yardımcın olsun.
Aynı seylerı yasamaktan bende cokk korkuyorum ama yaa emeklerim?

Kız bir turlu hazmedemiyormus buda yuz yuze anlatırsam duser yakamdan diye dusunmus tabi o gunde arkadasın gormus olay bu sekılde koptu

Öff zaten hep de exleri rahat bırakmaz bunları
(Yersen)
Hiç böyle bir hikayede kadının gerçekten adamın peşinde olduğunu görmedim

Öff zaten hep de exleri rahat bırakmaz bunları
(Yersen)
Hiç böyle bir hikayede kadının gerçekten adamın peşinde olduğunu görmedim
Ama hic gorusmemısler kadın bulunduğum sehıre ilk defa onun ıcın gelmıs ve bunların tanısma fazlı İnternet uzerınden gerceklesmıs

Ama hic gorusmemısler kadın bulunduğum sehıre ilk defa onun ıcın gelmıs ve bunların tanısma fazlı İnternet uzerınden gerceklesmıs

İnternet üzerinden sevgilisiymiş ve yüz yüze hiç görüşmemişler doğru mu anladım ?
Siz emin misiniz peki ''eski'' olduğundan ?

Emekse emek, nolmuş emeklere?
Okutup büyütüp adam etmediniz ya, alt tarafı ilişki.
Arkadaşım onca şeye rağmen barıştı ve telefonunu kurcaladığında diğer kadına bunu acayip kötülerken tekrar yakalıyor, o da emeklerim minvalinden bahanelerle ayrılamıyor çünkü hırs yaptı.
Tecrübe olarak bakın ve yolunuza gidin.
Aldatmak bir hastalıktır ve tedavisi yoktur.
''Bir Psikiyatristin Gizli Defteri'' kitabından aldığım en güzel derstir.

Kız bir turlu hazmedemiyormus buda yuz yuze anlatırsam duser yakamdan diye dusunmus tabi o gunde arkadasın gormus olay bu sekılde koptu

bu olayin biraz değisigini bi arkadasim yasadi. su an evli ve o kisiden çocuğu var cok da mutlu.

ama cocuk kendini anlatana kadar bir iki ay her gece penceresine gül mü birakmadi. pencere önünde mi beklemedi. yuzlesme mi yapmadı neler nelr. kanitlayabilecekse zaten bi yolunu bulur kanitlar diye düşünüyorum.

o olay da eski sevgili arkadasa mesaj atmıştı. x mekandayiz istersen gel seni benimle aldatiyo diye. arkadaş da gitti. işin aslını bilmiyorum iftira dedi. ama affedip dışarı karşı iftira attilar da demis olabilir.

İnternet üzerinden sevgilisiymiş ve yüz yüze hiç görüşmemişler doğru mu anladım ?
Siz emin misiniz peki ''eski'' olduğundan ?
Evet eminim daha once bana bu durumu anlatmıştı ve biz ayrı sehırlerde oldugumuzdan yapamazdık dedi

Diyelim mi kadın yalan söylüyor, şimdi sevgilin neden bir cafede oturmuş o kadınla?

Emek verdiniz tamam ama haketmemiş demek ki.
Sizin guveniniz kırılmadı mı? Tekrar nasil guveneceksiniz? İçinizde supheyle ilişki yurutmesi cok zor.
Bu olay evlenince olursa ne yapacaksınız? Bence bitirmeniz iyi olmus geri dönmeyin ilerde üzülmek istemiyorsanız.

Back
X