Kim yalan söylüyor?

Siz aynı şeyi yapsaydınız tepkisi ne olurdu ? Bu sorunun cevabına göre davranışınız şekillensin bence

Siz aynı şeyi yapsaydınız tepkisi ne olurdu ? Bu sorunun cevabına göre davranışınız şekillensin bence

Bende de tam tersi olmuştu . Bana kizin teki messengerdan musallat olmustu daha 10 gunluk nisanliydim , kizi biliyordum eski sevgilisiydi . Bana sallamadigi yalan kalmamisti ben de kiza inanmistim . Bir de konusma dokumunde kiza yapilmis tek bir arama vardi ama konusma suresi yoktu iyice delirmistim , pesimi birakmasini soyleyecektim acmadi falan dedi . Kizi engellemisti . Neyse kiz konustuklarindan mesajlastiklarindan gorustuklerinden asklarinin buyuklugunden bahsediyor bana .

Ben de madem bu kadar seviyor benle ne yapiyor dedim , biz inatlastik ayrilmistik seni bulmus bana cok kizginmis unutmak istemis . Senle hem beni cezalandiriyor hem de beni unutmaya calisiyor ama unutamadigi icin de gorusuyoruz dedi. Nişanlimla ettigimiz kavganin hesabi yok guven oldu sifir ayrilacagim artik kafama koymuşum .

Kiza sana inanmiyorum havasindayim watsapta profil fotomu degistim nisanlimla kendimi koydum profile . Kizin numarasini daha evvel almistim zaten , kizi aradim acmadi .

Sonra o beni aramis ben de duymamistim bir de aradigima pisman olmustum dönüs yapip yapmamak da kararsizdim, bir iki saat sonraydi bana watsaptan mesaj geldi . Beni nişanlim sanmisti profil fotografimdan dolayi olsa gerek . X bu yeni numaran mi ? Nisanlanmissin bunu nasil yaptin ? Beni unuttun mu ben seni unutmadim gittigin gun ben öldüm falan diyor. Birlikte cekildikleri fotolari atiyor bu gunleri unuttun mu diyor . Ben yazmadim ama kiz bildigin destan döşedi .

En son ben x degilim dedim . Bu defa beni aradi gururlu ol x beni ariyor mesaj atiyor hala pesimde unutmadi kullaniyor seni falan diyor.Dedim senin kafan mi iyi ? Mesajlarina bir daha bak . Unutmayan rahatsiz eden pesinde olan sensin bu her seyden belli . Ve ustelik ayrildiginizdan beri hic gorüsmemissiniz bu da belli mesajlarindan .

Uste cikmaya calisti ben istesem sizi ayiririm bilmem ne hadi ayir dedim. Nisanlima baska bir numaradan beni unutamazsin yazmis engeli yemis . Bana hakaretler etti senin ona saygin guvenin yok olsaydi bana inanmazdin hic dinlemezdin beni x e inanirdin . Sen onu sevmiyorsun hak etmiyorsun bilmem ne , en son beddua etmiş insallah ayrilirsiniz falan diye ben mesajlari sonradan gordüm ilk anda gormemistim . Ben de engelledim . Muhatap olmadim bir daha.

Boyle manyak insanlar var . Sonuc olarak yakamizdan düstü . Ama benim guvenim bir defa kirildi ve eskisi olmadi sonunda hakli çiksa da çok yiprandik . Onun kafasinda ben ona guvenmeyen inanmayan biriyim ve gercekten de öyleyim ama bunda onun sucu yok biliyorum.
Herkesin farklı bir hikayesi var işte. Kiminde gerçekten erkek haklıdır doğru söylüyodur ki ayrılığı kabullenemeyen yapışkan hemcinslerimiz de var ne yazıkki kiminde de erkek on dolap çevirip yalan söylüyodur ama affedilecekse iyice araştırıp doğru söylediğine emin olup affetmek ve bir daha bu konuları açıp huzursuzluk çıkarmamak lazım. Değilse iki taraf da yıpranır o ilişkiden hayır gelmez. Güven bir kere zedelendi mi tamiri zor oluyor. Siz devam ediyor musunuz erkek arkadaşınızla?

Herkesin farklı bir hikayesi var işte. Kiminde gerçekten erkek haklıdır doğru söylüyodur ki ayrılığı kabullenemeyen yapışkan hemcinslerimiz de var ne yazıkki kiminde de erkek on dolap çevirip yalan söylüyodur ama affedilecekse iyice araştırıp doğru söylediğine emin olup affetmek ve bir daha bu konuları açıp huzursuzluk çıkarmamak lazım. Değilse iki taraf da yıpranır o ilişkiden hayır gelmez. Güven bir kere zedelendi mi tamiri zor oluyor. Siz devam ediyor musunuz erkek arkadaşınızla?
Biz çok zorlandik kizin yalan söyledigini ispat etmeme ragmen benim güvenim bir daha eskisi gibi olmadi şimdi sürekli bir şüphe içindeyim bundan kurtulmam lazim ama nasil bilmiyorum da .

Agustosta dugunumuz var hazirlik yapiyoruz devam ediyoruz . Lakib dedigim gibi şu güven sorunuma bir çare bulamadim şüphe içinde olmak çok yorucu nereye kadar surecek bilmiyorum. O da çok hassaslaşti bu konuda benden guvensizlik hissedince çok kırılıyor.

Iyice araştirilmadan karar vermeyi dogru bulmuyorum bende . Konu sahibi de araştirip kanitlamali bence.

Kız bir turlu hazmedemiyormus buda yuz yuze anlatırsam duser yakamdan diye dusunmus tabi o gunde arkadasın gormus olay bu sekılde koptu
Ama hic gorusmemısler kadın bulunduğum sehıre ilk defa onun ıcın gelmıs ve bunların tanısma fazlı İnternet uzerınden gerceklesmıs

Aynı şehirde bile yaşamadığı insan yakasından düşse ne olur düşmese ne olur, her yerden engeller geçersin.
Telefonda ikna edemediğini yüz yüze mi ikna edecekmiş?

Haline üzüldüm görüştüm, ikna etmek için görüştüm, çok ısrar etti görüştüm...
Bu tarz cümlelerin hepsi yalan.
Hiçbir erkek önemsemediği bir kadın için kılını kıpırdatmaz.

Back
X