Bende de tam tersi olmuştu . Bana kizin teki messengerdan musallat olmustu daha 10 gunluk nisanliydim , kizi biliyordum eski sevgilisiydi . Bana sallamadigi yalan kalmamisti ben de kiza inanmistim . Bir de konusma dokumunde kiza yapilmis tek bir arama vardi ama konusma suresi yoktu iyice delirmistim , pesimi birakmasini soyleyecektim acmadi falan dedi . Kizi engellemisti . Neyse kiz konustuklarindan mesajlastiklarindan gorustuklerinden asklarinin buyuklugunden bahsediyor bana .
Ben de madem bu kadar seviyor benle ne yapiyor dedim , biz inatlastik ayrilmistik seni bulmus bana cok kizginmis unutmak istemis . Senle hem beni cezalandiriyor hem de beni unutmaya calisiyor ama unutamadigi icin de gorusuyoruz dedi. Nişanlimla ettigimiz kavganin hesabi yok guven oldu sifir ayrilacagim artik kafama koymuşum .
Kiza sana inanmiyorum havasindayim watsapta profil fotomu degistim nisanlimla kendimi koydum profile . Kizin numarasini daha evvel almistim zaten , kizi aradim acmadi .
Sonra o beni aramis ben de duymamistim bir de aradigima pisman olmustum dönüs yapip yapmamak da kararsizdim, bir iki saat sonraydi bana watsaptan mesaj geldi . Beni nişanlim sanmisti profil fotografimdan dolayi olsa gerek . X bu yeni numaran mi ? Nisanlanmissin bunu nasil yaptin ? Beni unuttun mu ben seni unutmadim gittigin gun ben öldüm falan diyor. Birlikte cekildikleri fotolari atiyor bu gunleri unuttun mu diyor . Ben yazmadim ama kiz bildigin destan döşedi .
En son ben x degilim dedim . Bu defa beni aradi gururlu ol x beni ariyor mesaj atiyor hala pesimde unutmadi kullaniyor seni falan diyor.Dedim senin kafan mi iyi ? Mesajlarina bir daha bak . Unutmayan rahatsiz eden pesinde olan sensin bu her seyden belli . Ve ustelik ayrildiginizdan beri hic gorüsmemissiniz bu da belli mesajlarindan .
Uste cikmaya calisti ben istesem sizi ayiririm bilmem ne hadi ayir dedim. Nisanlima baska bir numaradan beni unutamazsin yazmis engeli yemis . Bana hakaretler etti senin ona saygin guvenin yok olsaydi bana inanmazdin hic dinlemezdin beni x e inanirdin . Sen onu sevmiyorsun hak etmiyorsun bilmem ne , en son beddua etmiş insallah ayrilirsiniz falan diye ben mesajlari sonradan gordüm ilk anda gormemistim . Ben de engelledim . Muhatap olmadim bir daha.
Boyle manyak insanlar var . Sonuc olarak yakamizdan düstü . Ama benim guvenim bir defa kirildi ve eskisi olmadi sonunda hakli çiksa da çok yiprandik . Onun kafasinda ben ona guvenmeyen inanmayan biriyim ve gercekten de öyleyim ama bunda onun sucu yok biliyorum.