kim yardım edecek bana :'(

sen bu çocuğu elinden kaçırırsın yakında:8:

sonra da bize sevgilimle ayrıldık ne yapmalyım diye konu açarsın:36:

güzelim birbirinize öyle kücük seyler yüzünden kizmayin. madem arkadasinin öyle seyler yazmasini istemiyorsun tatli dille yada sakayla karisik söyleyebilirsin sevgiline.

Yaşla alakası var mı? Biraz evet.. yani şöyle içinde bulunduğumuz yaş ve yaşadıklarımız o an normal gelir basit gelmesi 30 yaşından sonra başlar. Zamanında bizler de buna benzer şeyler yaşamışızdır ama şimdi gülüveriyorsun bu da sorun mu diye…25 yaşında üniversitede olmak için ya geç başlamak lazım ya da yüksek yapıyor olmak lazım. Yine de o atmosfer insanı kısmen leyla yapıyor bence.

Asu-de bu anlattığınız son durumdada böyle devam etmeyeceğini bilmelisiniz.
İnsanlarda kopma noktası vardır, özellikle erkeklerde daha yoğundur bu.

Yüzgöz olursanız her tatışmanızda daha ağır konuşur, her defasında size olan saygısı ve sevgisi azalır.
Yaşınız çok küçük değil ama sanki olaylara yaklaşma şekliniz bu tarzda değil mi, yanılıyor muyum ?

Asu-de bu anlattığınız son durumdada böyle devam etmeyeceğini bilmelisiniz.
İnsanlarda kopma noktası vardır, özellikle erkeklerde daha yoğundur bu.

Yüzgöz olursanız her tatışmanızda daha ağır konuşur, her defasında size olan saygısı ve sevgisi azalır.
Yaşınız çok küçük değil ama sanki olaylara yaklaşma şekliniz bu tarzda değil mi, yanılıyor muyum ?

peki ilşkimi kurtarmak içn geç mi ne yapmalıyım ben :18:

peki ilşkimi kurtarmak içn geç mi ne yapmalıyım ben :18:

Hayır geç değil bence. Bakın herşeyden önce çoğu telefon konuşmalarınızı daha kaliteli hale getirin.
Sırf çok konuşalım tlf.da vakit geçirelim diye konuşuluyor sonra olmadık tartışmalar yaşanıyor ya da iki taraftan biri sıkılıyor konuşmadan.

Bu son zamanlarda yaşadığınız ufak tefek tartışmalar ve kullanılan sözler üzerine sevgilizle güzel bir ortamda konuşun.
Karşılıklı suçlamayla değil, karşılıklı hataları kabul edip çözüm arama üzerine konuşun.

Sonrasında biraz daha dikkat ve özenle zaten ilişki seviyeli bir şekilde devam ediyor.

Evdeki halinizi sevgilinize yansıtmayın, arkadaşlarınızın yanında sevgiliniz hakkında olumsuz olumlu yorum yapmayın, konuşma uzayınca siz tatlılıkla kapatın ya da sevgiliniz kapatınca konuyu izin verin, herşeye itiraz etmek, muhalif olmak yerine sevgilinizin fikirlerine önem verin, hatta bazen önemli bir konuda fikrini sorun (kendinizle ilgili değil)

İşte böyle saydıkça sayılır, ileriye dönük sağlıklı bi ilişkiye sahip olmak istiyorsa kişi özenli olmalıdır.

Canim daha onceki problemlerinide okudumda ailevi problemlerin had safhada.
Eminim sende boyle olmak boyle davranmak istemezsin...
Uzman yardimi al iliskin icin degil kendin icin canim.
Minik seyleri kafana takiyor kendini yipratiyorsun.
Ayrica erkek arkadasin bunalmis tartismalardan hakli bir yerde ama bir genc kizla boyle konusmasini gerektirmez hic birsey...
Dedigim gibi uzman yardimi al muhakkak kendinde neyi eksik hissediyorsun.
Sorularinin cevabini bulursun.

Hayır geç değil bence. Bakın herşeyden önce çoğu telefon konuşmalarınızı daha kaliteli hale getirin.
Sırf çok konuşalım tlf.da vakit geçirelim diye konuşuluyor sonra olmadık tartışmalar yaşanıyor ya da iki taraftan biri sıkılıyor konuşmadan.

Bu son zamanlarda yaşadığınız ufak tefek tartışmalar ve kullanılan sözler üzerine sevgilizle güzel bir ortamda konuşun.
Karşılıklı suçlamayla değil, karşılıklı hataları kabul edip çözüm arama üzerine konuşun.

Sonrasında biraz daha dikkat ve özenle zaten ilişki seviyeli bir şekilde devam ediyor.

Evdeki halinizi sevgilinize yansıtmayın, arkadaşlarınızın yanında sevgiliniz hakkında olumsuz olumlu yorum yapmayın, konuşma uzayınca siz tatlılıkla kapatın ya da sevgiliniz kapatınca konuyu izin verin, herşeye itiraz etmek, muhalif olmak yerine sevgilinizin fikirlerine önem verin, hatta bazen önemli bir konuda fikrini sorun (kendinizle ilgili değil)

İşte böyle saydıkça sayılır, ileriye dönük sağlıklı bi ilişkiye sahip olmak istiyorsa kişi özenli olmalıdır.

dediklerini katiliyorum cnm benimde sevgilimle bicok tartismam oluyordu ama bunlari yaklasik 6 aydir uyguluyoruz, iliskimiz canlandi. her kücük birseye kizmiyoruz, yaptigimiz seyler (abartili olmamak üzere) hosumuza gitmese bile tamam diyoruz ki anlayisli oldugumuzu görelim birbirimize karsi.

dediklerini katiliyorum cnm benimde sevgilimle bicok tartismam oluyordu ama bunlari yaklasik 6 aydir uyguluyoruz, iliskimiz canlandi. her kücük birseye kizmiyoruz, yaptigimiz seyler (abartili olmamak üzere) hosumuza gitmese bile tamam diyoruz ki anlayisli oldugumuzu görelim birbirimize karsi.

Konuşmak ve anlaşmak, anlaşarak ilerlemek en güzeli.. Zaten karşılıklı çözümlenmeyecek durumlar olduğunda ayrılmak en doğrusu.
Hayat çok kısa ve kimse kimsenin huzurunu kaçırmamalı, huzurunun kaçırılmasına izin vermemeli.

ben mi çok rahatım böyle konularda anlamıyorum kiii..

yazsa ne olucak yazmasaa ne olucakk...

bunlar çok ufak tefek şeyler takılmaya hiç gerek yok..

kıskançlık huyumda yok bende 26 yaşındayım...

ne kadar üstüne gidersen o kadar sıkılırr ..

reellaaxxxx :32::32:

bugün ne o aradı ne ben az önce facede gördüm ben girince ne sanıyosa kendini konuşmazsa konuşmaz ben görünce hemen yazcam sanki ona...sinir oldum

Back
X