• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimayasal gebelik???

Evet maalesef 1.5 senedir istiyorduk tam oldu dedik o da kimyasal oldu:( en hayırlı zamanda kolaylıkla sağlıkla nasip olsun inşallah hepimize
İnşallah benim de ilk hamilelik kimyasalla sonuçlandı Mayıs'ta o zamandan beri de korktuk ara verdik yine aynı şeyler olur mu korkusu insanı çok yoruyor

Ne zamandır istiyorsunuz
Ocak gibi düşünmeye başlamıştık mayista hamile kaldım ama dediğim gibi sağlıklı olmadı malesef dış gebelik şüphesi mi kimyasal mi derken iki günde bir kan vermek zorunda kaldım dış gebelik çıkar mı süreci zordu Allah gerçekten sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah hepimize

Bence bir hafta sonra yap ben tecrübe edindim ben şahsen testte kıpkırmızı çizgiyi görmeden ayaklanmıcam🤣silik çizgi yanıltıyor hep ins
evet bende hemen heveslenmek istemiyorum dediğin gibi ağustosun 7 sinde bir kimyasal gebelik yasadım bu nedenle sarkma payı bırakıyım diyorum biraz, birde sigara kullanıyorum hala sizce suanlık bir sıkıntısı olur mu gecen kimyasalımda öğrendiğim gün direk kesmistim

Bende kimyasaldan sonraki adet döngüm 15 gün gecikmeli geldi. 3 ay sonra tekrar gebe kaldım
Ben de iki ay üste üste kimyasal gebelik yaşadım daha doğrusu doktor dün yine kimyasal dedi bu 2. Kez oluyor hala kanamam yok ama beta hcg artmıyor ya da çok az artıyor 5 haftalık 1 günlük oldu bugün kimyasal olsaydı düşmesi gerekmiyor muydu hala ne kanamam var ne ağrım

Ben de iki ay üste üste kimyasal gebelik yaşadım daha doğrusu doktor dün yine kimyasal dedi bu 2. Kez oluyor hala kanamam yok ama beta hcg artmıyor ya da çok az artıyor 5 haftalık 1 günlük oldu bugün kimyasal olsaydı düşmesi gerekmiyor muydu hala ne kanamam var ne ağrım
lekelenme şeklinde bir durumun var mı benim 3 4 gün lekelenmem oldu kahverengimsi sonra regl ye döndü

Back
X