Bugün yaşadığım sıkıntıyı ablam uğradı anlattım hemen önyargı sen söylesin sen boylesin yahu benim yerimde olsaniz si ne yapardınız.biz eşimle TV mız yok TV almak istedik bakindik karar verdik 50 inç TV alicaz smart ozlelikli falan filan işte çocuğumun iatedigi gibi ben pek bakmam TV'ye onun cicin alicaz.neyae bu ayın sonu para beklentimiz var alicaktin kaynım tutmuş dün bize TV almış bizim yok diye emri vaki tamam sağolsun ama bugün TV gelsiki küçücük bilgisayar ekrani kadar hiçbir özellik yok.simdi konu ondanda çıktık kabul dedim yuttum takıldı TV sabah servis geldi.oda sevmediğim eve bir berbatlik olarak eklendi.sinir doldum iyice eşim demesinmi üstüne tvyi alacağımız parayı bende borsaya yatiracagim vermem sana Tv'de alındı bak dedi.benim beynine kan sıçradı hem iateidgim gibi değil TV param hazır istediğimi alamadım hemde para boşa çıktı onu birsaya bağlayacak beyimiz.si benim yerimde olsani ne yapardınız bayanlar.ablam bugün ugradi.sen niye bagiriyim ona vay şöyle vay böyle yahu kim sakin kalır 12 yıl borcunu çektim bu adamın ben şimdi bir müsade eşinde birde ben kullanayım şu paralari yaaa.benim yerimde olsani siz sakinmi kalırsınız benmi sinir kupuyum benim niye üstüme geliyir bu insanlar yaaa .
Tobe birdaha zaten ablam aileme asla ölsem biseyimi anlatmayacağım.yabanci bile bin kat merhametli.