KİME GÜVENECEĞİZ?

Mila86

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
1.541
2.686
333
Merhaba arkadaşlar, ben bir kamu kurumunda görev yapıyorum. Yaklaşık 2 hafta önce yemekhanede yemek yerken biri dikkatimi çekti. Karşı masada oturmuş ara ara bana bakıyordu. Daha önce gördüğüm biri değildi. İşe yeni girdiğini düşündüm. Daha sonraları bu kişi benimle aynı servise binmeye başladı. Benim indiğim yerde iniyor. Durup beni izliyor falan dikkatimi çekti. Neyse geçtiğimiz hafta cuma günü servisteyken annem aradı. Kedilerimden biri biraz rahatsızdı. Durumu kötüleşmeye başlamış, ben de servisten iner inmez hemen veterineri aradım. Telefonu daha kapatmadan yanıma biri geldi. Kafamı çevirdim o kişi, benimle tanışmak istediğini söyledi. Hangi müdürlükte çalıştığımı sordu. Kendisi başka bir kurumdan benim çalıştığım kuruma tayinini aldırmış. Yaklaşık 1 ay falan olmuş. Öyle ayaküstü biraz sohbet ettik. Benim aklım kedimde olduğu için gitmem gerektiğini söyledim. Tanıştığımıza memnun oldum dedi. Adımı sordu kendi adını söyledi. Ben geçtim eve geldim. Son birkaç gündür bu kişiyi göremedim. Durumu samimi olduğum bir arkadaşımla paylaştım. Arkadaşımın bu kişinin çalıştığı yerde tanıdıkları var bir şekilde soyadını öğrendik. Sosyal paylaşım sitelerinde arattırdım. Evli ve 2 çocuğu olduğunu öğrendim. Evli olduğuna hiç ihtimal vermemiştim. Sonuçta aynı kurumda çalışıyoruz. Bu nasıl bir karaktersizliktir. Madem evlisin niye beni takip edip tanışmaya çalışıyorsun. Şimdi arkadaşlar bu kişi tekrar yanıma gelip konuşmaya çalışırsa evli olduğunu yüzüne vurup tersleyeyim mi? yoksa hiç hiçbir şey söylemeyip muhattap olmayayım mı? Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Son düzenleme:
evlenip ayrilmis biri de olabilir. henuz hicbir sey konusamamissiniz ki. eger sadece beğenilmis olma sebebiyle degil; siz de begendiyseniz adami, bir sey bilmiyor gibi muhabbet edin bakalim ne zaman bahsediyor bunlardan

Merhaba arkadaşlar, ben bir kamu kurumunda görev yapıyorum. Yaklaşık 2 hafta önce yemekhanede yemek yerken biri dikkatimi çekti. Karşı masamda oturmuş ara ara bana bakıyordu. Daha önce gördüğüm biri değildi. İşe yeni girdiğini düşündüm. Daha sonraları bu kişi benimle aynı servise binmeye başladı. Benim indiğim yerde iniyor. Durup beni izliyor falan dikkatimi çekti. Neyse geçtiğimiz hafta cuma günü servisteyken annem aradı. Kedilerimden biri biraz rahatsızdı. Durumu kötüleşmeye başlamış, ben de servisten iner inmez hemen veterineri aradım. Telefonu daha kapatmadan yanıma biri geldi. Kafamı çevirdim o kişi, benimle tanışmak istediğini söyledi. Hangi müdürlükte çalıştığımı sordu. Kendisi başka bir kurumdan benim çalıştığım kuruma tayinini aldırmış. Yaklaşık 1 ay falan olmuş. Öyle ayaküstü biraz sohbet ettik. Benim aklım kedimde olduğu için gitmem gerektiğini söyledim. Tanıştığımıza memnun oldum dedi. Adımı sordu kendi adını söyledi. Ben geçtim eve geldim. Son birkaç gündür bu kişiyi göremedim. Durumu samimi olduğum bir arkadaşımla paylaştım. Arkadaşımın bu kişinin çalıştığı yerde tanıdıkları var bir şekilde soyadını öğrendik. Sosyal paylaşım sitelerinde arattırdım. Evli ve 2 çocuğu olduğunu öğrendim. Evli olduğuna hiç ihtimal vermemiştim. Sonuçta aynı kurumda çalışıyoruz. Bu nasıl bir karaktersizliktir. Madem evlisin niye beni takip edip tanışmaya çalışıyorsun. Şimdi arkadaşlar bu kişi tekrar yanıma gelip konuşmaya çalışırsa evli olduğunu yüzüne vurup tersleyeyim mi? yoksa hiç hiçbir şey söylemeyip muhattap olmayayım mı? Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Serefsiz.. Konusmaya calisirsa konusun bakalim ne diyecek. Ama oraya buraya gitmeyin. Kendini nasil tanitacak bakalim. Bekarim derse o anda carpin yuzune gercekleri.

evlenip ayrilmis biri de olabilir. henuz hicbir sey konusamamissiniz ki. eger sadece beğenilmis olma sebebiyle degil; siz de begendiyseniz adami, bir sey bilmiyor gibi muhabbet edin bakalim ne zaman bahsediyor bunlardan
Profilinde şu kişiyle evli diye yazıyor. Eşinin profiline baktım. Bir sürü beraber çekilmiş fotoğrafları var. Daha birkaç hafta önce çocuklarıyla paylaşım yapmış. Babamızı beklerken diye...

Herkesle anladigi dilden konusmak gerekiyor. Bence bir guzel yuzune tukurun bu asagilik pisligin.

evli olup karaktersiz olan kişiler ilgimi hiç çekmiyor Allah eşinizi de kurtarsın sizden tez zamanda umarım hoşçakalın diyebilirsin görünce sıkıntı yok bence.bu tipler utanmaz ki seni indiğin durağa kadar takip edebiliyorsa.

Kimseye güvenmeyeceksiniz maalesef . İyiki en başından öğrenmişsiniz nasıl bir pislik olduğunu. Bu devirde evliliğe saygı kalmamış. Benim ve yakınlarımın başına bu tarz olaylar çok geldi. Facebook böyle durumlarda cidden yararlı.

Merhaba arkadaşlar, ben bir kamu kurumunda görev yapıyorum. Yaklaşık 2 hafta önce yemekhanede yemek yerken biri dikkatimi çekti. Karşı masamda oturmuş ara ara bana bakıyordu. Daha önce gördüğüm biri değildi. İşe yeni girdiğini düşündüm. Daha sonraları bu kişi benimle aynı servise binmeye başladı. Benim indiğim yerde iniyor. Durup beni izliyor falan dikkatimi çekti. Neyse geçtiğimiz hafta cuma günü servisteyken annem aradı. Kedilerimden biri biraz rahatsızdı. Durumu kötüleşmeye başlamış, ben de servisten iner inmez hemen veterineri aradım. Telefonu daha kapatmadan yanıma biri geldi. Kafamı çevirdim o kişi, benimle tanışmak istediğini söyledi. Hangi müdürlükte çalıştığımı sordu. Kendisi başka bir kurumdan benim çalıştığım kuruma tayinini aldırmış. Yaklaşık 1 ay falan olmuş. Öyle ayaküstü biraz sohbet ettik. Benim aklım kedimde olduğu için gitmem gerektiğini söyledim. Tanıştığımıza memnun oldum dedi. Adımı sordu kendi adını söyledi. Ben geçtim eve geldim. Son birkaç gündür bu kişiyi göremedim. Durumu samimi olduğum bir arkadaşımla paylaştım. Arkadaşımın bu kişinin çalıştığı yerde tanıdıkları var bir şekilde soyadını öğrendik. Sosyal paylaşım sitelerinde arattırdım. Evli ve 2 çocuğu olduğunu öğrendim. Evli olduğuna hiç ihtimal vermemiştim. Sonuçta aynı kurumda çalışıyoruz. Bu nasıl bir karaktersizliktir. Madem evlisin niye beni takip edip tanışmaya çalışıyorsun. Şimdi arkadaşlar bu kişi tekrar yanıma gelip konuşmaya çalışırsa evli olduğunu yüzüne vurup tersleyeyim mi? yoksa hiç hiçbir şey söylemeyip muhattap olmayayım mı? Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Hiç muhatap olmayın terbiyesiz adam

Profilinde şu kişiyle evli diye yazıyor. Eşinin profiline baktım. Bir sürü beraber çekilmiş fotoğrafları var. Daha birkaç hafta önce çocuklarıyla paylaşım yapmış. Babamızı beklerken diye...
Yazık ya o kadına da o çocuklarada

iyide adam zaten tuhafmış.
normali bir kadını sapık gibi takip etmek değildir.
madem aynı yerde çalışıyorsunuz öğlen yemekte gelip oturabilirmiyim denilir tanışılır vs vs. aynı yerde çalışan insanla envai çeşit tanışma şekli yaratılır.
tayin olduğu kurumda da aynı b...u yemiştir o gelir gelmez de bu kızcağızı gözüne kestirmiştir.emin ol evde hatunuyla da iyidir.biraz ilgisiz bir heriftir.falan filan.

Bu adamlar bizi salak yerine koyup saf muamelesi yapıyorlar. Olabildiğince uzak durmaya çalış. Baktın konuşmak için yanına geldi "Eşinin benimle tanışmak istediğinden haberi var mı?" dersin.

terbiyesiz herif
hic muhatap olmayin
yaniniza gelirse konusmak istemediginizi soyleyin
ay nasil sinir oldum
pislik utanmaz arlanmaz

tayin olduğu kurumda da aynı b...u yemiştir o gelir gelmez de bu kızcağızı gözüne kestirmiştir.emin ol evde hatunuyla da iyidir.biraz ilgisiz bir heriftir.falan filan.

işte adamın hareketler baştan ofsayt. ne o öyle aynı servise binip aynı yerde inip takipler falan insan korkar ..

işte adamın hareketler baştan ofsayt. ne o öyle aynı servise binip aynı yerde inip takipler falan insan korkar ..

Adam ultra aptal bir de, zekanin kirintisi yok. Madem boyle igrenc bir amacin var, insan biraz akillica hareket eder. Bu takipler neyin nesi? Ayrica, hic mi dusunemiyorsun su donemde herkesin cok genel bilgilerine erisilebilirligin mumkun oldugunu.

Back
X