• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kime inanacagimi sasirdim lutfen yardimci olun

Ben kadin ve kizi itiraf ettikten sonra soyledim kadin buraya geldi yarim saat kadar once. Suan onlar hal konusuyor ben baska odaya gectim mahkemede gorusecegiz dedim. Konuyu farkli yerlere cektiginiz icin sizi tebrik ediyorum. Konumun kapanmasini yoneticilerden rica ettim, herhalde kapatirlar. Ben artik yazmayacagim sizi vicdaninizla basbasa birakiyorum cunku itiraftan once mi sonra mi davayi soylediniz diye sorma geregi bile duymadiniz. Iyi aksamlar.
gözün aydın canım,huzura kavuşmana,gerçeğin ortaya çıkmasına çok sevindim.kızın doğru söylemediği alenen belliydi zaten.yaşadığım örnekte de kızı sevgilisi yönlendirmişti.

Size yemin ediyorum burada ne olduysa size onu yazdim. Su an bile.bu durumun ortasinda kaldigim icin agliyorum. Aptalasik arkadas yardimci olmak isterse tabii ki ozelden danisirim.

ben eşime inanırdım.14 yaşında ki bir kız ergendir benim gözümde ve onun dediklerine pek inanmazdım.çocuk kafasıyla saçmalamıştır işte.dizilere çok bakıyor anlaşılan.

Hayir anlamadiniz. Kadin buraya geldi herkese anlattik kizimin yaptigini duydun mu dedi evet dedim ama ben babamla gorustum dava acip ogrenecegim dogrusunu dedim. Kadin yapma bize bunu kizimin dogru soyledigini dusundum ama degilmis falan diye bir suru konustu. Ben de dogru mu yalan mi pedagoglar ve mahkeme karar versin artik konusmayalim dedim. Saldirmak icin yer ariyorsunuz ve kizin dogrulugundan o kadar eminsiniz ki belki de kul hakkina giriyorsunuz? Benim emin olmamdaki sebep bugunki tavir ve hareketler. Dun hep kafamda acaba vardi bugun yok.
Cok sacma kizina iki yikdir inaniyormusta simdi mi inanmamis ? Ben hic bir sey anlamadim bundan.

Maalesef körüz gorsekte körüz. Zaten siz esinize inaniyosunuzda bari sizden tek ricam gozunuz ustunde olsun evlatlariniz oldugunda bile.. ben cok katiyim bu konuda iyikide katiyim!

Neden kiz durup dururken bu olayi cikarsin.sanamesaj atsin.siz ne yaptiniz ki onao da bunu soyledi.siz onu uyariyor olsaniz bunu yapmaz.birine falan mi soylediniz.mutlakaaaa birsey gecti aranizda.orayi anlatsaniz dahaiyi olur...ayrica kiz dogru soyluyebilirde.cocukken benimde basima boyle bir sey gelmisti.ustelik ogretmendi.okulda degil.mahallemizde oturuyordu.

Neden kiz durup dururken bu olayi cikarsin.sanamesaj atsin.siz ne yaptiniz ki onao da bunu soyledi.siz onu uyariyor olsaniz bunu yapmaz.birine falan mi soylediniz.mutlakaaaa birsey gecti aranizda.orayi anlatsaniz dahaiyi olur...ayrica kiz dogru soyluyebilirde.cocukken benimde basima boyle bir sey gelmisti.ustelik ogretmendi.okulda degil.mahallemizde oturuyordu.

Sevgilisi ile alakali hirsizlik yaptigini bildigim icin surekli dikkat et diyordum yine dedim dun... ve artik dayanamamis sevgilisinr yengem sana hirsiz deyip duruyor demis. cocukta sen de onun kocasina laf et gorsun ne oluyor demis. cocugun kafasi mi guzeldi neydi bilmem ama cocugun kizdaki etkisinin buyuk oldugunu biliyorum. Muhtemelen doldurusa geldi yapti, sonrasinda da toplayamadi benim esime soyleyecegime mi ihtimal vermedi artik tam bilmiyorum ben direkt soyledim esime cunku cok kotu oldum. Zaten sonra annesiyle geldi konustu ilk mesajda yazdigim sekilde geldi devami.

Belki haklisiniz ama sizcr hangi anne 2 yildir bildigi taciz olayina ragmen kizini tacizcisinin evine yatili gonderir?
Daha cok ellesin diye mi?
en buyuk tutarsizlik bu bence.

Haklı olabilirsiniz. Ama aynı annenin onaltı yaşındaki kızının hırsızlık yaptığı ve uyuşturucu kullandığı iddia edilen sevgilisi ile görüşmesine izin verdiğini de göz ardı etmemek lazım. Normal şartlarda hangi anne buna izin verir ki?

Gorumcemle gorustum bugun yine konusulmus orada mevzu. Hala yapti diyormus bagira cagira agliyormus. Her seyu saniye saniye hatirliyor mubarek. Anlamadigim nasil bu kadar seyi aklinda tutmus. Cok ilginc. Dogru olsa parca parca hatirlardi o yaslarini. Yalan ki kurgu yapmis saniye saniye anlatiyor. Bilmiyorum artik.

Ben kızın yalan söyleyip söylemediğini bilemem ama 8 yaşındaki başıma gelen bir olayı size an be an anlatabilirim çünkü aklımdan çıkmadı o toplamda 10 dakika. Sonrasında müdürün, öğretmenlerin yanıma gelip yalan söylemiyorsun değil mi, okul dışından biri, hem de orta yaşlı bir erkek kızlar tuvaletine giremez deyişlerini ve ailene bir şey söyleme deyişlerini de hatırlıyorum aradan 22 sene geçti. Benim o gün önlüğümün altına ne giydiğim bile tamamen ayrıntılarıyla aklımda, çünkü ayaklarıma bakmaktan başka bir şey yapamamıştım. O günü olabilecek en az zararla atlattım ama böyle bir konu hakkında gerçeğin söylenebiliyor olma ihtimalini asla gözardı etmem, edemem. "yalan ki kurgu yapmış saniye saniye anlatıyor" düşüncenizi bir daha aklınıza getirmemek üzere unutun, anlatılan bir şeyin yalan olup olmadığı böyle anlaşılmaz.

Ben kızın yalan söyleyip söylemediğini bilemem ama 8 yaşındaki başıma gelen bir olayı size an be an anlatabilirim çünkü aklımdan çıkmadı o toplamda 10 dakika. Sonrasında müdürün, öğretmenlerin yanıma gelip yalan söylemiyorsun değil mi, okul dışından biri, hem de orta yaşlı bir erkek kızlar tuvaletine giremez deyişlerini ve ailene bir şey söyleme deyişlerini de hatırlıyorum aradan 22 sene geçti. Benim o gün önlüğümün altına ne giydiğim bile tamamen ayrıntılarıyla aklımda, çünkü ayaklarıma bakmaktan başka bir şey yapamamıştım. O günü olabilecek en az zararla atlattım ama böyle bir konu hakkında gerçeğin söylenebiliyor olma ihtimalini asla gözardı etmem, edemem. "yalan ki kurgu yapmış saniye saniye anlatıyor" düşüncenizi bir daha aklınıza getirmemek üzere unutun, anlatılan bir şeyin yalan olup olmadığı böyle anlaşılmaz.

Artik her ihtimali dusunuyorum merak etmeyin sagolun hakli olabilirsiniz, fikriniz icin tesekkurler.

Sevgilisi ile alakali hirsizlik yaptigini bildigim icin surekli dikkat et diyordum yine dedim dun... ve artik dayanamamis sevgilisinr yengem sana hirsiz deyip duruyor demis. cocukta sen de onun kocasina laf et gorsun ne oluyor demis. cocugun kafasi mi guzeldi neydi bilmem ama cocugun kizdaki etkisinin buyuk oldugunu biliyorum. Muhtemelen doldurusa geldi yapti, sonrasinda da toplayamadi benim esime soyleyecegime mi ihtimal vermedi artik tam bilmiyorum ben direkt soyledim esime cunku cok kotu oldum. Zaten sonra annesiyle geldi konustu ilk mesajda yazdigim sekilde geldi devami.
Himmmm bu durumda boyle bir iftira atabilirlerrr.ustelik sevgilisi de kendisi de saglam papuc degilmis.ve annesi boyle bir seyi bilip kizinin sizede kalmasina izin veriyorsa ben buna asla inanmazdim.hic bir anne bunu kabul etmez.ve bu insanlarla asla gorusmezdim.

Kafam o kadar dolu ki.. Her seyi dusunuyorum.. Aptalasik arkadasimizla ozelden gorustum sagolsun dogru yolu gosterdi. Onun dedigi yolu izleyerek kizi tedavi olmaya ikna edecegim boylece yalan mi dogru mu net cikacak insallah.
Kiza ve sevgilisine dava ac akillari baslarina gelsin madem iftira atiyorlar sonuclarinada katlanirlar sen esine inanmayip bosanma davasi acabilirdin evi terk edebilirdin yuva yikmak kolay mi

Annesi iki senedir biliyordum diyor. Ama esimin hayatinda ben oldugum icin soylemek istememis ama kizinin psikolojisi bozulmus soylemek zorundaymis oyle dedi. Kendi kuzenleri dahi kiz yalan soyluyor diyor. Cok zor bir durumdayim. :KK43:
Eee şimdi niye söylemiş peki psikolejisi düzelmişmi şimdi çok zor durum bu yaa ya olur olmaz söyleyeceklerdi yafa sonsuza dek susacaklardı üzüldüm canım senin ićin

Diyor ki "kizim bana dun soyledi. ben de dogru soyledigine inandim desteklemek icin iki senedir biliyordum dedim." simdi dogru ifade ettim sanirim.

Oo butunnnn mesajlar kadinin iki yildir bilip susmasinin imkansiz olduğu için yalan olduguna varilarak yazildi.

Ama annesi iki gün önce öğrenmiş. Kizinin arkasında durmak için iki yildir demiş.???

Ben kiz yalan söylüyor gibi görüyordum ama artik oyle görmüyorum.

Back
X