okudum okudum okudum zor bastı kafamucu bir aradan var mi kiz dedi kadina:)
Muhtar amcayi soyle ayrintili yazsan ,gondersen Yilmaz Erdogana veya Cem Yilmaza,Ata Demirere valla komedi filmini cekerlerokudum okudum okudum zor bastı kafamüçü bir aradaymis meğer. Haklısın malesef... bugün hepsi sana denk gelmiş ...keşke herkes.işini hakkıyla yerine getirse keşke dini bütün muhtar amcam hakkıyla parasini kazansa
Muhtarlik kapisinda calisma saati olarak 08.00-14.00 yaziyordu. 14.30da cikiyorum yazmis. Camiideyim gelecem yazmis gitmis. Ogle tatili yazsa elbette gitmem aramaya cunku isim acil,adam gelmezse sonraki gune kalmayayim diye aradim telefonla. Zaten oradaki esnaf da git kahveye bulursun deyince kalktim gittim. Yoksa adamin namaziyla alakali bir sorunum elbette yok.Saat 1 de gitmişsiniz, devlet kurumlarının çoğunda hatta özellerde de, öğle arasına denk gelen bir zaman dilimi, kurumlar pek çalışmıyor o saatlerde ben sırf bu sebeple 2 civarında gitmeye çalışırım. Namazda, camide olması mı sizi rahatsız eden anlamadım? Yemekte deseler gidip lokantada mı bekleyecektiniz bitirsin diye? Saat 1 civarı öğle namazı saati olduğunu namaz kılmayanlar da bilir genellikle ezandan dolayı. İşini iyi yapmaması ile öğle arasında gidip namazını kılması farklı şeyler. Size küfür etmemiş, tacizde bulunmamış belgenizi vermiş, siz de namaz kılmayacaksanız camiye kadar gidip adamı orda beklemeniz bana mantıklı gelmedi.
beğenmiyorsan git cennet vatanımızdan pensilvanyaya yerleş.
sen bence bu konuyla ilgilenecegine kızını evlendirmek üzere olan Koçani şikayet Et ne geziyon internette Allah Allah. ..beğenmiyorsan git cennet vatanımızdan pensilvanyaya yerleş.
Vergi dairesi kapisinda 08.00-16.30 yaziyordu ben o sebeple hep o saatte gitmeye ozen gosteriyorum.İlk örnekte mesai devlet kurumlarında 8 30 da başlıyor.ondan yapmıs olabilir.çok geçmiş olsun
Ben de opuyorum seni canimdarkmore ben banlanırım bu konuda inan ne memleket ne siyaset ne insanlık, ne din, ne dindar nesil bırakırım. Ben girmeden çıkayım. Öpüyorum :*
Valla kimseyle kavga etmemeye ozen gosteriyorum inanin. Ne benim sinirim bozulsun ne de onlarinki bozulsun mantigiyla. Ama gercekten aglanacak hale gulunecek duruma gelmis bazi insanlar.Maalesef devlet dairelerinde böyle davrananlar olabiliyor. Benim bir devlet dairesine işim düşmüştü. Herkes tam mesai saatinde oradaydı ve herkes yardımcı olmaya çalıştı. Sonunda işimi hallettim güler yüzle oradan ayrıldım. Şaşkın ve mutlu idim
Sonrasında gittiğim başka bir kurumda amcalar ortada toplanmış dedikodu yapıyordu. Kimse beni takmadı bileHem işimi halledemedim hem sinirim bozuldu. Yaşlı yaşlı adamlar, üstlerinde takım elbise ellerinde çay dedikodu yapıyor. Bu sahneyi aklımdan nasıl silerim bilmiyorum
En azından işleriniz halledebilmişsiniz. Çoğumuz bu güzel sonuca ulaşamadan ayrılıyoruz oralardan
Sikayetten sonuc cikar mi inanin umudum yok. Ama deneyecegim cok tesekkur ederimŞikayet edin her nereye isterseniz. Bimer vs. Ses kaydi olur video olur. Böyle bir durumla karşılaştığınız zaman kaydedin. Ve herkes bulunduğu makamı babasının malı sanmasın. Onlar hizmet icin orda. Kole mi dersiniz kiralık mi dersiniz ne derseniz deyin ama öyle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?