arkadaşlar herşey net değilmi...içeri girerken o yerinde duramayan yavrucağın çıkarken babasının kollarında hareketsiz yatışı bi cevap değil mi? benim de 3 yaşında bir oğlum var..3 kere ateşli havale geçirdi , bizde devlet hastanesine gittik uyumuyor diye sakinleştirici şuru vermek istediler babasıda kabul etti ama ben direttim verdirmedim şükürler olsun ki...ayrıca o ilaç tam teşekkükü bir yerde verilmeli çünkü solunum depresyonu riski çok yüksek ...ikinci dozu verdiklerinde çocuk zaten kendinde değil buna rağmen birede makattan tekrar ilaç veriyorlar ve neden uyandırılmadan gönderiliyor...şuan hıçkırıklara boğulmuş durumdayım...Allah ım o anne babaya çoookk sabır versin..bi düşünsenenize onların durumunu , o suçluluk duygusu çocuklarının acısından daha beterdir.taksiye verecek paran yok ama çocuğun için en iyi doktor olsun ,o iyi olsun diye tramvaya bin dünyanın parasını ver orada canından ol...üstüne birde yalancılıkla itham edil...yok böyle şey ...
bu haberi daha önce görmemiştim..
şimdi okudum açıklamalarada baktım..
ben makattan ilk defa uyku ilacı verildiğini duydum..
ben Radyolojide çalışıyorum evet küçük bebeklere hareket ettikleri ve görüntüleri iyi çıkmadığından uyku ilacı verilir..kilo ile orantılı olarak ayarlanır..
ve açıklamada yapıldığı gibi 3 doza ayrılır..ama genelde 1 dozda çocuk uyur..
ben hiç reaksiyon veren çocuk görmedim..
belki başka bir durumu vardı bebeğin..
yada makattan vurulan o iğne her ne ise onda vardır birşey...
çok üzüldümmm yaa...
konuşamıyor diye götürüosun elin kucağın boş dönüosunn Allah korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?