• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimin bedduasını aldım ki :(

xxyyxxyyx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
205
1
116
Kızlar kendimi camdan aşağı atasım geliyor ailemle hiç gecinemiyorum biraz uzun olacak ama gerçekten artık bıktım öncelikle annemi kaybettim bi kaç yıl önce babam ve ablam var babam hiç baba değil tabi yemeğimi filan yapıyor ama para babası diyebilirim yine de babam olduğu için sukretmeliyım gelelim ablama kendisi bizim için koşturur yemekleri yapar evi toplar sonra okuduğu şehre döner ama kendisi iyi olunca iyi kötü olunca kötü biri eğer tartismissak beni kötülemek için elinden geleni yapar mesela bi konu hakkında bi kaç ay önce tartismissak o konuyu tekrar hatirlatir babam ise bana hiç ne yaptin okul nasıl gidiyor demez ama benimle konustugunun çok daha fazlasını kadınlarla konusur telefon faturası 200lira geldiği olduğu dusunun bugün ise bzimkier alışverişten döndü ben yerlestirmeye başladım ablam da sen yapma git otur arkadan bi daha ben duzeltiryorum dedi iyi dedim gittim oturdum televizyon izliyordum salonda babam kendine yorgan filan getirdi salona yatıp televizyon izleyecekti galiba ablam da yapistirici getirsene dedi bende yapistirici derken dedim cevap vermedi sonra ablam yapistirici getir dedim ya diye bağırdı bende ben sana nasıl yapistirici derken diye söyledim cevap vermedin dedim babam da salondaydi bana elini kaldirdi sonra ben götürdüm yapisyiriyciyi filan televizyon izlemek için kaldirdin dimi yaptım o da senin kafan bu kadar çalışıyor dimi dedi ablamda hayirsiz diye söyleniyor bana ettiği hakaretlerin haddi hesabı yok itici hayırsız IQsü düşük neler neler arkadaşlarım sigara filan icer benim bile şu sınırlı durumlarda içesim geliyor nefret etmeme rağmen :(

Back