- 4 Nisan 2016
- 16
- 0
- 1
- Konu Sahibi mervece8809
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.sinin düzelme ihtimali varsa neden boşandın?Kizlar yeni üye oldum nolur bana da bi akil verin.esimden ayrildim 7yasinda bi kizim var 2.evliligimi yapmistim esimi cok seviyordum ama bazi kotu huylari vardi ayrildik 1.5 seneden beri cok sukur duzeldi ama bu sure icinden ben ilk esimle baristim. Ama henuz birlesmedik ayni evde yasamiyoruz. Ben ne yapacagimi bilmiyorum. Ikinci esimi seviyorum bana yardim edin
Kizlar yeni üye oldum nolur bana da bi akil verin.esimden ayrildim 7yasinda bi kizim var 2.evliligimi yapmistim esimi cok seviyordum ama bazi kotu huylari vardi ayrildik 1.5 seneden beri cok sukur duzeldi ama bu sure icinden ben ilk esimle baristim. Ama henuz birlesmedik ayni evde yasamiyoruz. Ben ne yapacagimi bilmiyorum. Ikinci esimi seviyorum bana yardim edin
bu tip durumlar yuzunden bosanmis kadinlar zan altinda kaliyor. ne aci...
ayrildik derken ikinci esinizden bosandiniz mi? yoksa ikinci es ile sadece akit olmadan bir evlilik mi yasiyordunuz zaten?
ikinci esinizi seviyorduysaniz ne diye birinci es ile baristiniz?
kaldi ki birinci es cocugunuzun babasi olma vasfindan dolayi hayat boyu iletisiminiz olacagi bir erkek... her boslukta kendinizi onun hayatinda bulacaksaniz baska adamlarin gunahina girmeyin derim ben.
Kizlar yeni üye oldum nolur bana da bi akil verin.esimden ayrildim 7yasinda bi kizim var 2.evliligimi yapmistim esimi cok seviyordum ama bazi kotu huylari vardi ayrildik 1.5 seneden beri cok sukur duzeldi ama bu sure icinden ben ilk esimle baristim. Ama henuz birlesmedik ayni evde yasamiyoruz. Ben ne yapacagimi bilmiyorum. Ikinci esimi seviyorum bana yardim edin
Hayir ilk esimle kizim icin geri baristim. Ben ikinci esimi cok seviyorumSizin ikisinden yana da gönlümüz var gibi...
Bari kızınızın Öz babasını seçin
Hayir sanirim anlatamadim kendmi ilk esim aldatti beni bosandim.bi kizim var. Ikinci evliligimi yaptim cok sevdim ama alkol ve kumar sorunu oldu ayrildik irtibati kesmedim ben suan hicbir sorunu kalmadi. Ama kizim icin ilk esimle baristim benim annem babamda ayri kizim benim gibi kotu yasamasin istiyorum
Hayir hayir beraberken degil ilk esimle yeni barstm benNasıl yani..2 eşinizle beraberken 1.siylemi barıştınız..bu aldatmak değilmi sizcede?