kimin benim hakkımda hayirlisi oldugunu bilmiyrum yardim edin

Nasıl yani..2 eşinizle beraberken 1.siylemi barıştınız..bu aldatmak değilmi sizcede?

Kizlar yeni üye oldum nolur bana da bi akil verin.esimden ayrildim 7yasinda bi kizim var 2.evliligimi yapmistim esimi cok seviyordum ama bazi kotu huylari vardi ayrildik 1.5 seneden beri cok sukur duzeldi ama bu sure icinden ben ilk esimle baristim. Ama henuz birlesmedik ayni evde yasamiyoruz. Ben ne yapacagimi bilmiyorum. Ikinci esimi seviyorum bana yardim edin
2.sinin düzelme ihtimali varsa neden boşandın?
ilk olan hala bıraktığın gibi mi yani onun düzeldiğine nasıl emin oldun?
kafamda deli sorular :D

Yalani sokup atmadan gerçeği dikmeye calismayin tutmaz diye bi atasozu geldi aklima. Biri bitmeden digeri baslayamaz. Hakkinizda neyin hayirli olup olmadigini hicbirimiz bilemeyiz.bir boşlukta kalinmislik bir emin olamama hissi uyandi bende. Mutsuzluklarinizin mutluluklarinizi ezdigi zamanlari gozden gecirin. Ve hizli karar almayin.

Kizlar yeni üye oldum nolur bana da bi akil verin.esimden ayrildim 7yasinda bi kizim var 2.evliligimi yapmistim esimi cok seviyordum ama bazi kotu huylari vardi ayrildik 1.5 seneden beri cok sukur duzeldi ama bu sure icinden ben ilk esimle baristim. Ama henuz birlesmedik ayni evde yasamiyoruz. Ben ne yapacagimi bilmiyorum. Ikinci esimi seviyorum bana yardim edin

bu tip durumlar yuzunden bosanmis kadinlar zan altinda kaliyor. ne aci...
ayrildik derken ikinci esinizden bosandiniz mi? yoksa ikinci es ile sadece akit olmadan bir evlilik mi yasiyordunuz zaten?
ikinci esinizi seviyorduysaniz ne diye birinci es ile baristiniz?
kaldi ki birinci es cocugunuzun babasi olma vasfindan dolayi hayat boyu iletisiminiz olacagi bir erkek... her boslukta kendinizi onun hayatinda bulacaksaniz baska adamlarin gunahina girmeyin derim ben.

Hayir sanirim anlatamadim kendmi ilk esim aldatti beni bosandim.bi kizim var. Ikinci evliligimi yaptim cok sevdim ama alkol ve kumar sorunu oldu ayrildik irtibati kesmedim ben suan hicbir sorunu kalmadi. Ama kizim icin ilk esimle baristim benim annem babamda ayri kizim benim gibi kotu yasamasin istiyorum

bu tip durumlar yuzunden bosanmis kadinlar zan altinda kaliyor. ne aci...
ayrildik derken ikinci esinizden bosandiniz mi? yoksa ikinci es ile sadece akit olmadan bir evlilik mi yasiyordunuz zaten?
ikinci esinizi seviyorduysaniz ne diye birinci es ile baristiniz?
kaldi ki birinci es cocugunuzun babasi olma vasfindan dolayi hayat boyu iletisiminiz olacagi bir erkek... her boslukta kendinizi onun hayatinda bulacaksaniz baska adamlarin gunahina girmeyin derim ben.

:KK57::KK57::KK57::KK57:şimdi gelin ayıklayalım pirincin taşını diyosun yani yok canım o pirinç kolay ayıklanmaz

Ikinci esimle rrsmi olarak nikahim vardi kizim icin ilk esimle baristim tekrar. Bu surec icinde ise digerinin duzeldigini gordum suan hangisinin benim ve kizim icin hayrlisi onu bilmiyorum

Bence 2 sini de seçme denenmişle denemez. Eğer bir şans vereceksen bu yeni biri olmalı. Boşuna tanıdıgın bildiğin biri için efor sarfetme..

Hayir sanirim anlatamadim kendmi ilk esim aldatti beni bosandim.bi kizim var. Ikinci evliligimi yaptim cok sevdim ama alkol ve kumar sorunu oldu ayrildik irtibati kesmedim ben suan hicbir sorunu kalmadi. Ama kizim icin ilk esimle baristim benim annem babamda ayri kizim benim gibi kotu yasamasin istiyorum

her iki adami da birak ve kizinla yola koyul o zaman. Aliye tarzi dizileri zamaninda kadini guclendirsinler diye cekti yapimcilar.
benim de annem babam ayri idi, annemin tek hayati bendim. keske bir esi, hayati olsaydi ama o beni secmisti. simdi siz madem ki olduramadiniz bir erkek ile hayati - sizin disinizdaki sebeplerle - o vakit tutunun kiziniza. iyi bir hayat verin evladiniza.

Back
X