kimin benim hakkımda hayirlisi oldugunu bilmiyrum yardim edin

Hayir ilk esimle kizim icin geri baristim. Ben ikinci esimi cok seviyorum

Niye ilk ayrılan siz olmıcaktınız ki !
Yani şuan acabalarınız var iken belkide ilk eşinizi 2.eşiniz ile aldatma ihtimaliniz bile yüksek olabilir
Ozaman bu çocuğun halini siz düşünün..

Ve de 2.eşiniz şuan için kumar ve alkolden sıyrıldı diyelim ya sonrasında başlarsa ?
Veya ilk eşinizin sizi tekrar allah korusun aldatmayacağının garantisi var mı ?
Bilemedim bence her iki yol çıkmazda ,hakkınızda hayırlısı olsun
Ama madem ikinciyi seviyor ve inanıyorsunuz onunla devam edip hem kızınızı hemde ilk eşinizin kafasını karıştırmasaydınız.

Hayir ilk esimle kizim icin geri baristim. Ben ikinci esimi cok seviyorum
resmi olarak ikinci eşle evlisiniz ve siz ikiisnin arasında seçim yapmaya çalışıyorsunuz.siizi geçtimde bu adamların birbirinnden haberi var mı,birinci kocanız ikicisiyle resmi evli olduğunuzu, ikinci kocanızda halen onla evliyken biirnciyle görüştüğünüzü yani.

Hadi senin kafa gitmis bir mi iki mi diyorsun da, ben adamlari anlamadim.
Simdi sen hangisini secersen o adam gel kollarima mi diyecek?
Yani ikisine de boncuk dagitir durumdasin o halde?

Hayir bakin tamamen yanlis anlasildim kimseyle evli degilim suan ben 12 yasindayken annemle babam ayrildi ikiside kendi hayatini kurdu ben babanemde buyudum cok yokluk aci vs gecrdim.neyse evlendim kizim oldu kizim 3 yasindayken esim aldatti bende bosandim ikinci evliligimi yaptim basta cok iyi giderken esim iflas etti ve alkol ile kumara basladi isin icinden cikamadim bosandim. Kizim surekli benim neden babam yok ben aile istiyorum deyip ağlıyordu bundan 2 ay oncesi kizimin babasiyla gorustum ve baristik ama ayni evi paylasmiyoruz henuz evlenmedik.derken ikinci esim kendini toparlamis icki kumar birakmis suan durumu psikoljisi iyi. Ben ikinci esimi unutamadim fakat kizim icin ilk esimle baristim oyuzden kararsizim yanu iki adami falan idare ettigim yok

Hayir bakin tamamen yanlis anlasildim kimseyle evli degilim suan ben 12 yasindayken annemle babam ayrildi ikiside kendi hayatini kurdu ben babanemde buyudum cok yokluk aci vs gecrdim.neyse evlendim kizim oldu kizim 3 yasindayken esim aldatti bende bosandim ikinci evliligimi yaptim basta cok iyi giderken esim iflas etti ve alkol ile kumara basladi isin icinden cikamadim bosandim. Kizim surekli benim neden babam yok ben aile istiyorum deyip ağlıyordu bundan 2 ay oncesi kizimin babasiyla gorustum ve baristik ama ayni evi paylasmiyoruz henuz evlenmedik.derken ikinci esim kendini toparlamis icki kumar birakmis suan durumu psikoljisi iyi. Ben ikinci esimi unutamadim fakat kizim icin ilk esimle baristim oyuzden kararsizim yanu iki adami falan idare ettigim yok

Ben anladım sizi ama dediğim gibi yukarıda da gerçekten nekadar eminsiniz her ikisinden tekrar bir yuva kurmak için ?
Gerçekten ortada kızınız var ve aslında şuan kızınız olduğu için ortada ben 2.eşime dönmezdim asla
Çünkü şuan alkol almıyor fakat ilerde kızım büyücek ve alkol sorunu tekrar başlar ise belkide alkolun verdiği etki ile kızıma zararı dokunacak bilemedim.Ama lütfen iyi düşünün.....

Ben anladım sizi ama dediğim gibi yukarıda da gerçekten nekadar eminsiniz her ikisinden tekrar bir yuva kurmak için ?
Gerçekten ortada kızınız var ve aslında şuan kızınız olduğu için ortada ben 2.eşime dönmezdim asla
Çünkü şuan alkol almıyor fakat ilerde kızım büyücek ve alkol sorunu tekrar başlar ise belkide alkolun verdiği etki ile kızıma zararı dokunacak bilemedim.Ama lütfen iyi düşünün.....

Evet dediginiz dusunceleri bende yasiyorum dua etmekten baska carem yok sanirim

Dua her kapıyı açar ama lütfen kızınızın geleceğini düşünerek haraket edin
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur,
Özellikle yavrunuzun yaşı kaç bilmem ama onun için dua edeceğim.

Düzelt konunu
Herkes yorumları okumayabiliyo çünkü
Bence ikisinden de bi cacık olmaz
Yeni sayfa aç düzgün biri çıkarsa o zaman aile kurarsınız

Illa ki ikisinden biri olacaksa ilk eş daha mantıklı. Ne ilkinin aldatmayacağı ne de ikincinin içki kumara tekrar başlamayacağu garanti. Ama ilki gerçekten adam olursa en azından kızınız mutlu olur.

Hayir sanirim anlatamadim kendmi ilk esim aldatti beni bosandim.bi kizim var. Ikinci evliligimi yaptim cok sevdim ama alkol ve kumar sorunu oldu ayrildik irtibati kesmedim ben suan hicbir sorunu kalmadi. Ama kizim icin ilk esimle baristim benim annem babamda ayri kizim benim gibi kotu yasamasin istiyorum

kizinin babasina geri don madem barismissin kizin icin tabi aldatilmayi unutabilirsen.
cocuklusun,ne olursa olsun baba yaninda buyumesi daha guzel kizinin.
ikinci esin zaten alkol vs. aliskanligi varmis,duzelse ne olcak,garantisi yok ki eskiye donmeyeceginin.
ikinciyle irtibati kes.
kizini dusun,annesin.

olayı baştan böyle yazsaydınız keşke.yalnız siz ikisi arasında hangisi hayırlı diye düşünüyorsunuz ama bu iki adam acaba ne düşünüyor ,özellikle ilk eşiniz kendisinden sonra tekrar evlendiğiniz için ileride bu durumu size karşı öne sürebilir buda huzursuz edebilir.

İkisi de olmasın bence...İkisi de affedilmez hatalar yapmış.
Aldatılmayı kabul etseydin zaten taa o zaman affederdin.Ayrıca ilk eşinle barışsan bile bu sefer O senin tekrar evlenmeni başına kakar.
İkinciye gelince,içki,kumar şıp diye tamamen bırakılacak alışkanlıklar değil.
Defosuz adam yok mu ? Mutlaka var ama sen galiba çok acele ediyorsun.Biraz dur bekle ne olacak,hayatını evli geçirmek zorunda değilsin.

Back
X