kimin benim hakkımda hayirlisi oldugunu bilmiyrum yardim edin

Kizim surekli benim neden babam yok ben aile istiyorum deyip ağlıyordu bundan 2 ay oncesi kizimin babasiyla gorustum ve baristik ama ayni evi paylasmiyoruz henuz evlenmedik.derken ikinci esim kendini toparlamis icki kumar birakmis suan durumu psikoljisi iyi. Ben ikinci esimi unutamadim fakat kizim icin ilk esimle baristim oyuzden kararsizim yanu iki adami falan idare ettigim yok

Bak burada başka bir detay var.Kızın boşandığınızdan beri babasını görmüyor mu ? Eğer öyleyse zaten iyi bir baba değildir.

Hayir bakin tamamen yanlis anlasildim kimseyle evli degilim suan ben 12 yasindayken annemle babam ayrildi ikiside kendi hayatini kurdu ben babanemde buyudum cok yokluk aci vs gecrdim.neyse evlendim kizim oldu kizim 3 yasindayken esim aldatti bende bosandim ikinci evliligimi yaptim basta cok iyi giderken esim iflas etti ve alkol ile kumara basladi isin icinden cikamadim bosandim. Kizim surekli benim neden babam yok ben aile istiyorum deyip ağlıyordu bundan 2 ay oncesi kizimin babasiyla gorustum ve baristik ama ayni evi paylasmiyoruz henuz evlenmedik.derken ikinci esim kendini toparlamis icki kumar birakmis suan durumu psikoljisi iyi. Ben ikinci esimi unutamadim fakat kizim icin ilk esimle baristim oyuzden kararsizim yanu iki adami falan idare ettigim yok
peki ayır olduğunuz dönemde kızınızın babası nasıldı? ilgili bir baba mıydı? yani görüyor ilgileniyor falan mıydı?

Ne diyon gizim sen?
Ikinci esinleyken, ilk esine yesil isik yakiyon, sonra "ben ikinci esimi seviyorum"diyon.
Ne ayaksin sen?
Guzel ters kose oldu bu.
Dumur oldum.

Detaylı anlattığın yorumda daha net yazmışsın. konu açılışın çok yüzeysel ve yanlış anlaşılıyorsun.

konuna gelince;
bence kesinlikle her ikisiyle de tekrar deneme en azından tamamen emin olmadan asla ama asla deneme.
ilk eşin aldatmış kıymetli olduğunu şimdi mi anlamış? sal gitsin gidebildiği yere kadar..
ikinci eşiniz içinde bütün kötü alışkanlıkları bitti diyorsun ama nasıl bu kadar eminsin?
kızın mutlu olsun diye uğraşırken daha beter mutsuz olmasın

Kizlar yeni üye oldum nolur bana da bi akil verin.esimden ayrildim 7yasinda bi kizim var 2.evliligimi yapmistim esimi cok seviyordum ama bazi kotu huylari vardi ayrildik 1.5 seneden beri cok sukur duzeldi ama bu sure icinden ben ilk esimle baristim. Ama henuz birlesmedik ayni evde yasamiyoruz. Ben ne yapacagimi bilmiyorum. Ikinci esimi seviyorum bana yardim edin
kızının babasıyla

bence ikisinden birini sececek kadar midesizsen 3. secenek daha mantikli....hic degilse aldatmayan icki kumari olmayan birini bulabilirsin...

Kizlar yeni üye oldum nolur bana da bi akil verin.esimden ayrildim 7yasinda bi kizim var 2.evliligimi yapmistim esimi cok seviyordum ama bazi kotu huylari vardi ayrildik 1.5 seneden beri cok sukur duzeldi ama bu sure icinden ben ilk esimle baristim. Ama henuz birlesmedik ayni evde yasamiyoruz. Ben ne yapacagimi bilmiyorum. Ikinci esimi seviyorum bana yardim edin

1 - Denenmişi denemek deneyenin hamlığındandır
2 - Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma
3 - İkisini de bırak, kocasızlık da iyi bir alternatiftir

Back
X