kimisi ilgisizlikten yakinirken...

momo25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
1.900
2.469
ailemden birinin uzak sehirde yasayan bir erkek arkadasi var, bu cocuk gün icersinde -defalarca olmak kaydiyla -seni cok seviyorum,düsünüyorum ve cok özledim gibi mesajlar atiyor durup dururken. telefonla konusurken de ayni sekilde yapiyor.

bu sizce normal mi? günün icinde defalarca böyle konunun gecmesi?

Bence normal değil yani bi özelliği kalmaz. O kadar sık söylenmesi ağız alışkanlığına dönüşmüş sanki

Aman ben sıkıntılı insanım sürekli aynı muhabbet benİ sıkar iyi tamam sev yani güzel de her saat başı bu muhabbete can dayanmaz, samimi de gelmez bana.

Aman ben sıkıntılı insanım sürekli aynı muhabbet benİ sıkar iyi tamam sev yani güzel de her saat başı bu muhabbete can dayanmaz, samimi de gelmez bana.

samimi bulmadigim konuyu actim, sizlerin fikirlerini de merak ettim dogrusu.

yani çocuk çok aşık mı acaba dicem de.
ne kadar aşık olursa olsun bu kadar söylenmesi bence de doğru değil.
yaşları küçükse belki ondan dolayı olabilir diyebilirim.

Hergün bir kaç defa tekrarlanması bence de normal değil.
Bazen benim kanım kaynıyor mesela sabah öğle akşam yazarım :KK19: Uzakta olduğu için mesajdan seviyorum ama hergün değil tabi.

Önceden birliktelerdi de yeni mi uzaklaştılar?
Uzaklığa alışamamış olabilir mi?
Benim nişanlımda ilk mezun olup gidince böyleydik. Hem mesaj hem konuşma sonra 3-4 aya kadar alışıyor insan.

Hergün bir kaç defa tekrarlanması bence de normal değil.
Bazen benim kanım kaynıyor mesela sabah öğle akşam yazarım :KK19: Uzakta olduğu için mesajdan seviyorum ama hergün değil tabi.

Önceden birliktelerdi de yeni mi uzaklaştılar?
Uzaklığa alışamamış olabilir mi?
Benim nişanlımda ilk mezun olup gidince böyleydik. Hem mesaj hem konuşma sonra 3-4 aya kadar alışıyor insan.

iliski basindan beri uzaktalar...

Rabbim bu tür duyguları dağıtırken beyefendi gani gani alıp bizimkilere bırakmamış galiba :mad:. Hakkımızı geri versin lütfen. :mad:. Şaka bir yanada herkes bir olacak değil ta. Ne bileyim olabilr yani. Eşime bende çok söylerim sevdiğimi. Anormal biri olmadığımı düşünüyorum :KK37:

bence normal .ben bi gün duymazsam uyuyamam.eşimde öyle.insanlar birbirini sevdigini dilediğince söylemeli.

Rabbim bu tür duyguları dağıtırken beyefendi gani gani alıp bizimkilere bırakmamış galiba :mad:. Hakkımızı geri versin lütfen. :mad:. Şaka bir yanada herkes bir olacak değil ta. Ne bileyim olabilr yani. Eşime bende çok söylerim sevdiğimi. Anormal biri olmadığımı düşünüyorum :KK37:

hahah alemsin

Benim anlamadığım başkasının ilişkisi seni niye buraya bunu yazacak kadar düşündürdü rahat bırakın insanları artık kim ne istiyorsa nasıl istiyorsa öyle yaşar ben normal bulmuyorum başkalarını inceleyen ve altında olumsuz birşeyler arayan insanları

X