• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimizin de ailesi ayn yerde oturuyor ve ben izinlere gitmekten nefret ediyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi pambukk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pambukk

Ziyaretçi
eşimin ve kendi ailem aynı şehirde oturyo ve ben izinlerden nefret ediyorum ata erkil bi aile ilk başlarda aman kocam kırılcak diye hataymış hep ben taviz vermek zorunda kaldım ama kaldıramıyorum artık eşimsiz bile gitsem mutlaka kaynanama gidilicek eğer uygun görülürse ben gidicem diken üstünde 40 gün kaldım anca 10 gün kalabildim annemde eşimin izni 20 gün anca 3 gün kalabiliyoruz nefret ediyorum ya böyle olmaktan tatile gitsem mutlaka bizle geliyolar kadın denize bile girmiyo laf olsun ya 1 kerede demioki kızım siz gençsiniz siz gezin allahım evlendiğimden beri böyleler 6 yıl oldu dayanamıyorum artık annemi özlemesem gitmicem ama dayanamıyorum herkez diyoki okul olunca çocuğunun bu kadar olmaz aman okulu mu bekli cem ilk oğlu evlenen herşey bende çıkıyo heralde bi oğlan bi kızı var bekar onlar nasıl olcak bakalım annemde 1 gün fazla kalsam hemen telefon açıyolar gel diye annem babam okumuş kültürlü insanlar aman kızım boşver kötü olma diyolar ben dayanamıyorum ama anneni gördünmü bizi unutuyon dedi bu sefer kayınbabam allahım ailemde okadar iyi insanlardırki anlatamam daha bir kere olsun karşılarına geöipte bi laf demediler kızım senin hatrına rada sen var sın diye off daha anlatacak çok şey varda uzun oldu yardım edin ne olur nasıl davranmalıyım

valla ben çok abartılacak bişey göremedim biraz onlarda biraz sizinkilerde kalıverin işte
tabi başka problem yoksa :umursamaz:

bir de eşinle paylaştınmı o senin sıkıntılarına ne cavep veriyor?

eşinle konus 20 güN onun ailesinde kalınacaksa 20 günde senin ailende kalınmalı
sonucta sende anneni her zaman göremiyorsun

20 gün izniniz mi var?

Tamamını o şehirde mi geçireceksiniz?

10 gün orda, 10 gün kendi annende..Bu kadar basit...

Ne demek 1 gün geçse, gel diye arıyor? Kayınvaliden mi arıyor?
---Bugün gelmicem anne falanca gün gelicem tamam?Diyemiyor musun? .. sen de tıpış tıpış gidiyorsun de mi? kayınvaliden çağırdı diye, çocuk gibi:)

Eşinle ortak kararlar alın ve kimseyi karıştırmayın.. Kızan kızsın darılan darılsın..

Hele ki bu tarz kararlar da kayınvalideye bilmem kime uyup da, ondan sonra ''ne yapıcam beeeenn?''diyenlere pess diyorum..

bir de eşinle paylaştınmı o senin sıkıntılarına ne cavep veriyor?
eşim burda melek amma kaynanamın göz yaşı oyunları lafları o nederse oraya gidince onu yapıyo delircem ya banada en son kerhen soruyo sormadı demesin diye hani sana sormadan iş yapmadım bak diye olaylardan en son benim haberim oluyo anlıcan
eşinle konus 20 güN onun ailesinde kalınacaksa 20 günde senin ailende kalınmalı
sonucta sende anneni her zaman göremiyorsun

kaç kere konuştum laf söylettirmiyoki ben ne dersem o olur diyo bazen telefonla bile annemle çok konuşuyorum diye laf ediyooo

20 gün izniniz mi var?

Tamamını o şehirde mi geçireceksiniz?

10 gün orda, 10 gün kendi annende..Bu kadar basit...

Ne demek 1 gün geçse, gel diye arıyor? Kayınvaliden mi arıyor?
---Bugün gelmicem anne falanca gün gelicem tamam?Diyemiyor musun? .. sen de tıpış tıpış gidiyorsun de mi? kayınvaliden çağırdı diye, çocuk gibi:)

Eşinle ortak kararlar alın ve kimseyi karıştırmayın.. Kızan kızsın darılan darılsın..

Hele ki bu tarz kararlar da kayınvalideye bilmem kime uyup da, ondan sonra ''ne yapıcam beeeenn?''diyenlere pess diyorum..

ya kadın kayınbabamıda yelliyo bende öle kavgacı bi insan deilim cevap veremiyom hakkımı haklı olduğum halde savunurken bile ağlarım şu an gene ağlıyorum ruh halim göçükk anlıcanızzz

yanlız gezmek istiyorsanız, gezmeye gidiyoruz demeyin o zaman hastaye falan gidiyoruz deyin, bu yalandan kimse ölmezyerimseniben

bu izne gittiğimde ilk hafta kaldım kaynanamda sonra annemde kaldım 1 hafta ha bu 1 hafta içindede akşam oturmayada geliyolar annemlere ne varsa
sonraki hafta gene kaynanamlar annemlere geçtim 2 gün kaldım eşimin halası gelcekmiş akşama eee seni almaya geldik allahım bende annemle plan yaptım teyzemi görmüyom diye teyzeme gidicektim dedim geliyim ama yarın teyzeme gidicem gider gelirim kayınbabama söyletiyo diyemiyom bişey acayip tutuluyom nedense ilk başta alıştırmazsam böle olur suç benim biliyorum ama deiştiremiyorum hayatımı

bunu açık açık eşinizle konuşmalısınız
onun anası babası var da siz ağaç kavuğundan mı çıktınız
hiç kusura kalmasın 20 gün için geliyorsanız 10 gün kayınvalidenizde 10 gün annenizde kalmalısınız
her iki tarafa da eşit davranılmalı diye düşünüyorum

seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı sorun bizde de var annemde 2 gün üstüse kalamıyorum bir kere kaldım burnumdan getirdiler surat üstüne surat aynen bende izne gitmekten nefret ediyorum heleki bu son izne gidişimde kayınvaldem geldi 1 ay bizde kaldı birlikte memlekete gittik 10 günlüğüne gittim 9 ay annemi görmemiştm sadece 3 gün kalabildim yanında ona bile laf söylediler bir daha uzun süre izne gideceğimi sanmıyorum gitsemde böyle olmayacak kafama göre kalcam istediğim yerde bu kez eşimde anladı isteiğin yerde kal diyor ama izin zamanı yine annesine bişey diyemeycek biliyorum aslında ben cevabını veririm onlara ama hem eşim hemde kendi ailem aranız bozulmasın alttan al diye diye tepeme çıkardılar onları :gitme:

seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı sorun bizde de var annemde 2 gün üstüse kalamıyorum bir kere kaldım burnumdan getirdiler surat üstüne surat aynen bende izne gitmekten nefret ediyorum heleki bu son izne gidişimde kayınvaldem geldi 1 ay bizde kaldı birlikte memlekete gittik 10 günlüğüne gittim 9 ay annemi görmemiştm sadece 3 gün kalabildim yanında ona bile laf söylediler bir daha uzun süre izne gideceğimi sanmıyorum gitsemde böyle olmayacak kafama göre kalcam istediğim yerde bu kez eşimde anladı isteiğin yerde kal diyor ama izin zamanı yine annesine bişey diyemeycek biliyorum aslında ben cevabını veririm onlara ama hem eşim hemde kendi ailem aranız bozulmasın alttan al diye diye tepeme çıkardılar onları :gitme:

ya bende cevap veririm ama kocamla aram bozuluyo ben kavga ediyom ağlıyom olan bana oluyo onlarada keyif etmek kalıyo kocam annesine hayır demeyi öğrense ya kendi anne babası yetmiyomuş gibi köye dedesine kadar gidiyoruzzz beklerlermiş onlar asıl dedeler kayın babamlarmış kendilerini saydığım yetmiyo gibi biide onları saydırmaya çalışıyolar

bide diyorumki kendimce eşime demedim ama izne gittikmi 1 gün klalım kaynanmalarda ben sen annen de kal ben annemde arada haftasonu 2 gün kalır gelirim nasıl olur

Diğer kardeşi bi ewlensin ozaman şu halinize daha çok yanacaksınız..

Çünkü diğer gelinleri sizin kadar ezdirmeyecek kendini..

Demedi demeyin..

Diğer kardeşi bi ewlensin ozaman şu halinize daha çok yanacaksınız..

Çünkü diğer gelinleri sizin kadar ezdirmeyecek kendini..

Demedi demeyin..

zaten kaynımın sevgilisii var kadın sevmiyo sigara içiyomuş bide uzak memlekette oturuyomuş bana diyoki gençler düşünmüyo geriyi uzak annesine gitmese olmaz nasıl gidecek gelin olumu götürecek yakın akraba alcam sen sölede kıza buraksın olumu diyooo
kadının hayatı oyun yaaaa

baştan bütün ipleri ellerine vermişsiniz..
şimdi hakkınız olan bazı şeyleri elde etmek sancılı olacak tabi

kocamı çok sevmesem çekilmez eşimde yıldı ki bana diyoki keşke aralarında kavga falan olsada ailelerimizin sen rahat ben rahat kafamıza göre gezsek kocam hayır diiyemiyo anca bana çıkıyo acısı lafları ben yiyom kendimi bitiriyom içim uyuştu ağlamaktan ağlamaya gücüm yetiyo anneme desem kadın hastalanıyo kafaya takıyo tansiyonu var babama dedim seni hizmetcimi verdim mecbur gelecen diyooo ama ben arada heba oluyom allahım yardım et valla bittimizin yaklaşıyo gene delircem 1 ay önceden tasası düştü içime

baştan bütün ipleri ellerine vermişsiniz..
şimdi hakkınız olan bazı şeyleri elde etmek sancılı olacak tabi

haklısın tabi aşacam böle sorunları inşallah saolun arkadaşlar destekleriniz için allah hepinizi belalardan korusunnn

Valla dedeydi nineydi halaydı bilemeyiz vs vs vs. onlar işin ayrıntısı..Nine biter amca başlar, amca biter kayın başlar..Ayrıntılar şu an bizim için önemli değil..

Özetle şunu söyliyim, tabii ki eşinin akrabaları olacak, gidip geleceksin ama bunu kendin görevin olduğu için ve kendi uygun gördüğün zaman dilimlerimde ya da onların gidelim dediği zamanlar sana uygunsa gideceksin..

Ama sen genel anlamda böyle devam edersen daha çok ağlarsın..

Ama asimai nin dediği gibi, eltin olunca muhtemelen senin gibi olmaz, kendi kuralları olur, o zaman ondan öğrenirsin bazı şeyleri belki..

Kolay gelsin arkadaşım..

Valla dedeydi nineydi halaydı bilemeyiz vs vs vs. onlar işin ayrıntısı..Nine biter amca başlar, amca biter kayın başlar..Ayrıntılar şu an bizim için önemli değil..

Özetle şunu söyliyim, tabii ki eşinin akrabaları olacak, gidip geleceksin ama bunu kendin görevin olduğu için ve kendi uygun gördüğün zaman dilimlerimde ya da onların gidelim dediği zamanlar sana uygunsa gideceksin..

Ama sen genel anlamda böyle devam edersen daha çok ağlarsın..

Ama asimai nin dediği gibi, eltin olunca muhtemelen senin gibi olmaz, kendi kuralları olur, o zaman ondan öğrenirsin bazı şeyleri belki..

Kolay gelsin arkadaşım..

teşekkür ederim arkadaşım cahil insanlarla kendini geliştirememiş insanlarla uğraşmak zor kocamı sevmesem dayanamazdım allaha dua ediyorum iyiki yanlarında oturmuyorum allah boşardım bunların derdinden adamııı

Back
X