P
pambukk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pambukk
eşimin ve kendi ailem aynı şehirde oturyo ve ben izinlerden nefret ediyorum ata erkil bi aile ilk başlarda aman kocam kırılcak diye hataymış hep ben taviz vermek zorunda kaldım ama kaldıramıyorum artık eşimsiz bile gitsem mutlaka kaynanama gidilicek eğer uygun görülürse ben gidicem diken üstünde 40 gün kaldım anca 10 gün kalabildim annemde eşimin izni 20 gün anca 3 gün kalabiliyoruz nefret ediyorum ya böyle olmaktan tatile gitsem mutlaka bizle geliyolar kadın denize bile girmiyo laf olsun ya 1 kerede demioki kızım siz gençsiniz siz gezin allahım evlendiğimden beri böyleler 6 yıl oldu dayanamıyorum artık annemi özlemesem gitmicem ama dayanamıyorum herkez diyoki okul olunca çocuğunun bu kadar olmaz aman okulu mu bekli cem ilk oğlu evlenen herşey bende çıkıyo heralde bi oğlan bi kızı var bekar onlar nasıl olcak bakalım annemde 1 gün fazla kalsam hemen telefon açıyolar gel diye annem babam okumuş kültürlü insanlar aman kızım boşver kötü olma diyolar ben dayanamıyorum ama anneni gördünmü bizi unutuyon dedi bu sefer kayınbabam allahım ailemde okadar iyi insanlardırki anlatamam daha bir kere olsun karşılarına geöipte bi laf demediler kızım senin hatrına rada sen var sın diye off daha anlatacak çok şey varda uzun oldu yardım edin ne olur nasıl davranmalıyım