• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimizin de ailesi ayn yerde oturuyor ve ben izinlere gitmekten nefret ediyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi pambukk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkeste olan bir sorun bende olmadı çünkü evlendiğimden beri izine geldiğimde dooooğğğğru annemlere, nasıl alıştırırsan öyle gider derler ya doğru, kızlar alıştırmayın sakınnnn.
annemlerde kaldım hep onlarada misafir gibi gittim geldim. İlk baaşlarda kayınpeder uyuzu eşime gaz vererek huzursuzluk çıkardıysada asla taviz vermedim,eşime gitmeyeceemmmm git istiyosan beni boşa dedim.Yemedi tabi ,ben kazandım.
Eşinizin sizi çok sevdiğinden eminseniz,eşiniz ailesine karşı çok bağlı değilse yani bi şey söylediklerinde cevap verebilecek kadar korkak değilse.
karşı oyun ,bir iki tartışmadan sonra zafer sizindir.
tarafımdan denenmiştir.

aferin sana arkadaşım! çok güzel yapmışsın. ben yapamadım:1no2: ama benim eşim ailesine çok bağlı. babasına asla tek kelime söyleyemez.

bir kız evlenince sanki o aileye evlatlık veriliyor.

kendi ailesini araması, sorması görüşmesi çok yadırganıyor.

erkek nasıl ailesini özlüyor, görmek isitiyorsa ,aynı şey kadın içinde geçerli

ama yook evlendin aileni unut. bir arkadaşım evlenince annesi bize çok sık gelme

kayınvalidenler laf etmesin demiş.çok garibime gitmişti.

benimde annemer,ve kayınvalidemler aynı şehirde oturuyorlar valla ben annemlerde kalıyorum.

ilk başlarda çok gariplerine gitti tabii.zaten kayınvalidemle aramız limoni çokda umursamadım.

eltimin eşide öğretmen yaz tatilinde gelir annesi 45 dakika ötede köyde oturuyor.

gidip bir gece kalmaz ,gidersede kayınvalidem yanında.baştan nasıl alışırlarsa öyle gidiyor.

pambuk arkdaşım konuyu açalı çok olmuş. ama aynı dertten muzdarip bir sürü kişiyiz. benim durum gerçi çok da vahim değil ama, yine de insan bekarlığındaki gibi olamayınca ailesiyle,üzülüyor!:çok üzgünüm:
eşimle aynı memleketliyiz ama tayin sebebiyel başka şehirdeyiz. işin kötü tarafı ikimizde öğretmeniz ve yıl içindeki tatilleri saymazsak sadece yazın 2 ayı memlekette geçiriyoruz:1no2: yıl içindekiler neyse, annemlerin ve kaynanamların evleri yakın. 2gün kaynanamdaysak 1gün annemde kalıyoruz. kalmadığımız gün de oturmaya gidiyoruz,yani mutlaka hergün görüşüyoruz. bizdeki sorun,eşimle hiç ayrı ayrı takılamamamız ve yaz tatilleri!!:oklava:
eşim beni annemlere bırakıp asla kendi annesinde kalmaz. nerde kalıyorsak beraber kalıyoruz. bi kere annem hastalandı acile götürdük. eşimi içeri almadılar. ben ve babam annemin başında kaldık. gece 1'e kadar kapıda bekledi bizi. annem biraz toparlanınca onu babamla eve gönderdik, bizde kayınvalideye gidip kaldık, o kadar yani!!:1shok:

yaz tatillerinde ise tam bir facia oluyor. kayınvalidemler mersin çok sıcak olduğu için yaylada kalıyorlar. annemler ise mersinde. eşim tatilin hepsini "serin serin" yayla da geçirmek istiyor. bende sıcakta olsa annem ve kardeşlerimle vakit geçirmek istiyorum. ama Allah var, kaynanam geldiğimize gittiğimize hiç karışmaz. hep çatışmamız eşimle. o annemlerde normal olarak sıkılıyor. (babam çalışıyor ve evde 3 kız kardeşiz) gidip annemlerde kaldığımız günlerim de eşim sıkılmasın diye kırk takla atmakla geçiyor.:çok üzgünüm: mesela bu yaz 20 gün annemlerle 40 gün kayınvalidemlerde kaldık.

birde artık bebeğimiz var. yaz tatili başında kırkı yeni çıkmıştı. iki sülaleninde ilk torunu ve hepsi Melih Kaan'ımızı görebilmek için çıldırıyorlar. annemlere hep haksızlık oluyor.:umursamaz:

artık tek umudum tayinimizin mersin'e çıkması ve mersin'de kendi evimizin olması.:çok üzgünüm: o zaman yazları yaylaya gitsekte kışın kendi ailemle rahat rahat görüşebiliriz:teselli:

Back
X