kimki onlar Aman bos verelim...

benim havinim 15

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
611
766
18
Slm kızlar farkindayimda bi cogumuz bu kaynana ve görümceleri cok gøzümüzde büyütüyoruz ...Bize bi cok kötülük yapsalar bile oturup dert yaniyoruz Valla bu ne böyle ya onlar yüzünden kafa taka taka delirticem kendi kendimi...kimki onlar ne anamiz ne babamiz biz mecburmuyuz onlarla konusmaya kocalarimiz öyle yapiyormu yok geliniz ya her zaman sorucaz laf söyledilermi susacaz kızdılarmi tamam diyecez kim onlar yillarca bizemi baktilar bizi büyüterek sorunlarmi yasadilar yok ama elin kızıyız ya essek saniyorlar kendi kızlarina gelince de farkli olurlar onlar evlatları büyüttu bakti biz aldik peki ya bizi kim büyüttu kim bakti HİÇ tabi KOCA BİR HİC onlarin gözûnde en cokta ne koyuyor bana biliyormusunuz eminim bi cogumuzda ayniyizdir ANNELERİMİZ onlar gibi degildir bizler o.....u görümceler gibi degilizdir ....o yüzden bugunden itibaren bi karar aldim hic biriyle konusmamak gördügümde slm tek yeter ....

bu nasıl bir yazı böyle?
onları kafaya takmayacaksın diye bu asabiyet ve bozuk ağız neyin nesi?

sende görümceysen sna da aynı küfürleri gelininiz ediyordur. bence çok hadsiz ve bozuk ağzınız var
Benim gelinlerimle hic bi sorunum yok olmadida cunku hic bir seylerine karismam yakin olmasina ragmen o kadar gitmem yerine gore konusuruz ama yanyana geldikmi süperizdir ayrimcilikta yapmam annem bile yapsa musade etmem aralarinda eltilerin sorun oldumu hic birimiz mudahele etmeyiz tüm yegenleri severiz ayni ve disardanda duydugum kadar gelinlerim beni sever bende onlari...

Onlarla böyle konusmadigim icin EZik oldum ya zaten ama istifimi kaybetmem saygi gordummu yine gosteririm ama gerisinde herkes kendi evinde...

Sizi bilmem ama benim bi durusum,bi cizgim vardir..kisiye göre degil aldigim terbiyeye göre konusurum..hem su an onlara degil bize yazdiniz..dolmus olabilirsiniz ama onlardan bi farkiniz kalmiyor..

Sizi bilmem ama benim bi durusum,bi cizgim vardir..kisiye göre degil aldigim terbiyeye göre konusurum..hem su an onlara degil bize yazdiniz..dolmus olabilirsiniz ama onlardan bi farkiniz kalmiyor..
Cnm artik bakiyorum da karsindakine kendisinde nadil bi yapi varsa oyle oldugu gibi davranacaksin onun disinda no problemm ne demek istedigini anliyorum saygim olur ama artik eski ben olamam onlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…