- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
Kafa takmiyacaksin yaptiklarini ha gordum mu saygim her zaman sonsuzdur ...bu nasıl bir yazı böyle?
onları kafaya takmayacaksın diye bu asabiyet ve bozuk ağız neyin nesi?
Onlarla böyle konusmadigim icin EZik oldum ya zaten ama istifimi kaybetmem saygi gordummu yine gosteririm ama gerisinde herkes kendi evinde...Senin gibi birinin görümceyle,kaynanayla sorunun olmaz sanki..onlarla da böyle konusuyorsan akillari varsa yaklaşmazlar..
seni kırıp üzüyorlarsa zaten takma da, yazı dilin tuhaf geldi sadeceKafa takmiyacaksin yaptiklarini ha gordum mu saygim her zaman sonsuzdur ...
Haklisin ben biraz öyleyim sinirlendim mi agir cümle kurarim...seni kırıp üzüyorlarsa zaten takma da, yazı dilin tuhaf geldi sadece
Benim gelinlerimle hic bi sorunum yok olmadida cunku hic bir seylerine karismam yakin olmasina ragmen o kadar gitmem yerine gore konusuruz ama yanyana geldikmi süperizdir ayrimcilikta yapmam annem bile yapsa musade etmem aralarinda eltilerin sorun oldumu hic birimiz mudahele etmeyiz tüm yegenleri severiz ayni ve disardanda duydugum kadar gelinlerim beni sever bende onlari...sende görümceysen sna da aynı küfürleri gelininiz ediyordur. bence çok hadsiz ve bozuk ağzınız var
Onlarla böyle konusmadigim icin EZik oldum ya zaten ama istifimi kaybetmem saygi gordummu yine gosteririm ama gerisinde herkes kendi evinde...
Ayni kefeye koymuyorum farkinsaysa benim gibi diyorum ok..Tüm görümceleri ve kaynanaları aynı kefeye koyup hakaret etmen yanlış.
Ok değilse ne olacak?Ayni kefeye koymuyorum farkinsaysa benim gibi diyorum ok..
Cnm artik bakiyorum da karsindakine kendisinde nadil bi yapi varsa oyle oldugu gibi davranacaksin onun disinda no problemm ne demek istedigini anliyorum saygim olur ama artik eski ben olamam onlara...Sizi bilmem ama benim bi durusum,bi cizgim vardir..kisiye göre degil aldigim terbiyeye göre konusurum..hem su an onlara degil bize yazdiniz..dolmus olabilirsiniz ama onlardan bi farkiniz kalmiyor..
Ben sana bi sey dedim mi sen yazdin cvb verdim söylediklerimde sana degildi yazdigim gorümce ozellikleri sende varsa ben ne yapayimOk değilse ne olacak?
Ne bu cevap şimdi.
Ben senin görümcen değilim, git kinini onlara kus.
Hey Allahım akşam akşam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?