Kimle konuşacağım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
133
Konya
Merhaba arkadaşlar, uzun ve yorucu bir ders çalışma döneminin büyük kısmı bitti. Tezim kabul edildi, şimdi Ales ve Yds sınavlarına çalışacağım. Aileyle ayrı evlerdeyiz aramız da kötü ben konuşmuyorum. Üzüyorlar uzun bir mesele. Derslerin yoğunluğu bitince bende birileriyle konuşma isteği oluştu. Öyle çok arkadaş yok, aslında olabilir liseden arkadaşlarla görüşüyoruz, geçen de eski bir tanıdığın kızı d demişti arkadaşım yok diye telefonları aldık.. Sosyalleşmek istiyorum yani.. Kurslara mı gitsem napsam.. Daha 2 ay yine ders çalışacağım.. Sizde de oluyor mu konuşma isteği? Yani bir de konuşunca anlaşabileceğin biri...

Yds kursuna yazılsan hem sana katkısı olur hem de arkadaş edinirsin... Telefonuna oyun indir onu oyna sıkıldkça da. Arada buluşup kahve içeceğin bir arkadaşın olsa yeterli bence

Eskiden arardım birilerini.Sonrasında anladımki çok insan hiç insanmış.Benimde sizin gibi ailemle sıkıntılarım var ve görüşmüyorum.En iyisi enerjinizi emen herkesten uzaklaşmak.Kurslara falan gidebilirsiniz sosyalleşmek adına.Spor olabilir aslında

Merhaba arkadaşlar, uzun ve yorucu bir ders çalışma döneminin büyük kısmı bitti. Tezim kabul edildi, şimdi Ales ve Yds sınavlarına çalışacağım. Aileyle ayrı evlerdeyiz aramız da kötü ben konuşmuyorum. Üzüyorlar uzun bir mesele. Derslerin yoğunluğu bitince bende birileriyle konuşma isteği oluştu. Öyle çok arkadaş yok, aslında olabilir liseden arkadaşlarla görüşüyoruz, geçen de eski bir tanıdığın kızı d demişti arkadaşım yok diye telefonları aldık.. Sosyalleşmek istiyorum yani.. Kurslara mı gitsem napsam.. Daha 2 ay yine ders çalışacağım.. Sizde de oluyor mu konuşma isteği? Yani bir de konuşunca anlaşabileceğin biri...
aman arkadaşı napcan kafanı dinle

Bn de aynı süreçlerden geçip doktorayı bir süre önce bırakmış biri olarak (ki iyi bir burs alıyordum yurt dışına cebimden tek kuruş ödemeden gittim vs) seni çok iyi anlıyorum. Geriye dönüp baktığımda verebilecek tek tavsiyem eğer çok iyi bir okulda ses getirecek popüler bir konuda tez yazmadıysan ve iyi bir referansın yoksa hayata daha kısa yollardan atıl ve sonra ne kadar doğru yaptığını göreceksin.

Bn de aynı süreçlerden geçip doktorayı bir süre önce bırakmış biri olarak (ki iyi bir burs alıyordum yurt dışına cebimden tek kuruş ödemeden gittim vs) seni çok iyi anlıyorum. Geriye dönüp baktığımda verebilecek tek tavsiyem eğer çok iyi bir okulda ses getirecek popüler bir konuda tez yazmadıysan ve iyi bir referansın yoksa hayata daha kısa yollardan atıl ve sonra ne kadar doğru yaptığını göreceksin.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için doktorayı hiç düşünmüyordum hatta akademisyenliği de. Yüksek lisanstayken yakın gelmeye başladı.

Couchsurfing uygulamasini indir,sehrinin ismini yaz,yakin zamanda gelecek turistlere seve seve onlari gezdirerebilecegini soyle.
Hem dil pratigi olur, hem ufkunu acacak yeni insanlar tanirsin hem de sohbet etmis olursun. Ayrica o insanlar da mutlu olur.
Benim de etrafim arkadas dolu ama ayni dunyadan olmadigimi hissettigim, tek ve en buyuk ideali koca bulmak olan, merak edip olmeden bir ulke gezeyim diye hayali olmayan, her bos anini avmde trendyolda alisveris yapmakla harcayan insnalar. O yuzden 3 yildir sosyal hayatimi bu site kurtariyor. Cok keyifli,güzel bir site

Ben varım 🙌 benimle konusabilirsin. Alıştık zaten burda konuşmaya geveze oldum çıktım valla 😂😂 Kiii ben çok konuşmayı sevmezken bu hâle geldim ah kk ahh 😂

Back
X