• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimler arkanızdan konuşuyor ve siz bunu tahmin ediyorsunuz??

........................................

Son düzenleme:
arkamdan konuşanlar arkamda takılmaya devam etsinler kii... onları Allaha havale ediyorum.... küstüğüm arkadaşlarım ve bikaç gün önce ayrıdlığım insanın arkadaşları... ohhh konuşun. benim hakkımda ne söylüyorsanız Allah size 2 katını versin :52:

konuşsunlar ben ne kadar önemliyim onlar için demekki zamanlarını beni konuşarak geçiriyorlar
bööyle çatlatırım işte onları safam olsun. :68:

sayayım.:1:ön sokak ve arka sokak .bunlar zaten hep dedikoducu kesim.bide akrabalar var.ama hiç kimse benim umrumda değil:62::62:

öğrenim hayatım boyunca zeki ve sempatik:69: olduğum için hep arkadaşlarım arkamdan konuştu kiminin konuştuğu kulağıma geldi kimininkini tesadüfen ben duydum.Ama hiç biri yüzüme söyleyemedi neden mi?Çünkü yolarım ben adamı:60::60:

Şimdilerde yine eften püften şeyler için arkamdan atıp yüzüme gülüyor bi kaç lüzumsuz insan..Alemin kralıyız sanırım bu kadar düşmanımız olduğuna göre....:37:

kim konuşursa konuşsun çokta tıınn !! :62::62::64::52: en son kayınvalidem ben duymuyorum sanarak görümcemle beni çekiştiriyordu çok komikti hali beni arkasında görünce :60: çokta tın :52:

meyvalı agacı taslarlar nokta!

benı cekemeyen onlara bi numara fazla gelen herkese itafen ,tek dedikodu olsa neyse bıde kuyumu kazıyorlar ama kendılerı dusuyor Allahın hıkmetı işteeee

Eşimin ailesi bolca konuşuyor tahmin etmekden öte mutlaka diyorum..

Çünki beni çekiştirmeyi seviyorlar..
Yediğim,içtiğim,giydiğim,saçım,gezdiğim vs. hepsi herbişi konuşmalarına sebep..

Rabbim hakkımda ne düşünülüyor ise 2 katını versin derrr geçerimmmmm arkadaşşş..

benimdee mesala daha dün oldu ama hiç umursamıyorum ben kendimi bildikten sonra kendini bilmezler hakımda söylediklerininn

hiç bir öenmi ve degeri yokk:62:

Back
X