Kimler Bebegine Anne karninda iken birseyler dinletiyor/ dinletti?

pistachio_27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
690
667
103
39
Arkadaslar bir cogumuz Anne karnindayken bebege birseyler dinletimesinin bebege iyi geldigini ve dogumdan sonra bu dinlediklerini duydugunda sakinlestigini biliyoruz.

Ben Cocuguma Müzik yerine Kuran dinletmeyi tercih ediyorum. Ancak dinlerken cocugumun Hareketlerinin asiri arttigini fark ediyorum. Resmen kulakliklari tekmeliyor! Bir yandan Bebegim korkuyor mu acaba diye endiselenmiyorum degil. Acaba yavrum korkdugu icinmi Hareketleniyor yoksa bir nevi cevap mi veriyor?

Karninda iken Bebegine herhangi birseyler dinleten Anneler, sizde de Bebeginiz herhangi bir Tepki veriyor muydu?

Bastan sunu söyliyeyim, sesini tabiiki asiri acmiyorum.

Canım ben kızıma hamileyken bolbol kuran ve ilahi dinlettim,tabi ki tepki veriyordu, endişe etme, aşırı yüksek sesle dinletmediğini zaten söylemişsin,kızım dünyaya geldikten sonra çok sakin ve elhamdülillah güzel ahlaklı bir birey oldu, şuan 1. sınıfa gidiyor, ilahi ya da kuran dinlediğinde küçücük yaşta olmasına rağmen çok duygulanarak ve içtenlikle dinliyor. ben arada sırada klasik müzik de dinlettim anne karnındayken.

Back