kimler bebekleri icin hazirliga basladı:))) tatli annislerr

Kimler bebekleri için hazirliga başladı adan zeye herseyini yapicam diyenler:))))

Tatlim biz 8 aydir deniyoruz olmuyor ama genede hayallarle basladik hazirliga yok oda soyle olucak bebek arabasi bakioruz esimle kiyafetler oyuncaklar felan :) insallah bebegim gelirde hepsini gerceklestiririzz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öncelikle umarim bebegin olur..:)) hayal kurmak çok güzel eminimki seninde bebisinolucak zaten hayallerimiz olmasaydi suan hic biyerde olamazdik.. Bu arada nekadarlik evlisin bide nekadardir deniyosun canim? Tavsiyede buluncam

Öncelikle umarim bebegin olur..:)) hayal kurmak çok güzel eminimki seninde bebisinolucak zaten hayallerimiz olmasaydi suan hic biyerde olamazdik.. Bu arada nekadarlik evlisin bide nekadardir deniyosun canim? Tavsiyede buluncam

Evet tatlim hayaller olmasa dunya cekilmez. Rabbim hayallerimizi gerceklestirmeyi nasip etsin. 10 aydir evliyim 19 yasindayim 7. Ayimiz bitti 8.ayimiza girdik deniyoruz. Bu ay ovulasyon test aldim adetime 14 gun kala hala silik test tatlim

Anladim canim:) yasin çok genç dicem aramizda fazla yas yok. Bu arada gebe kalman için stresten uzak durman gerekiyor bu bir ve ilkede hamile kalicam dersen yumurtaliklarin inad eter sonuca varamazsin.ayrıca yemene icmene çok dikkat etmen gerekiyo . esinle gorusmenizede tabiki. Gorusmenizden bi savat sonra banyonu yap ozamana kadar ayaklarin havada olsun ve her sabah muhakkak en az iki tane tam haslanmis yumurta te canim. Belki dikkatini cekmistie . bebek istemeyenlerin hemen çocuğu olur da isteyenlerin niye geç olur sence? :)

Canim 2 gunde 1 gorusuyoruz ayiptir soylemesi allah gunah yazmasin ama gorusmeden sonra 1 saat ayaklarim havada tutup hemen uyuyorum dus ertesi sabah aliyorum tutsun die. Evet tatlim ya isteyenlerin hep gecikio rabbim fazla bekletmesin. Tavsiyelerin icin cok sagol tatlim :)

Canim benim guslunu sakin ertesi sabaha aksatmaa sakinnnn...!! Ve gusül alirkende gorusurkende bebeğe niyet et canim ama guslunu erteleme bu arada nicinmi istemeyenlerin hemen olur çünkü kafalarında kurup kaldirmiyolar dusunmuyolar yok nezamsn olucak acaba hamikemiyim diye buda hormonlarini etkilemiyo sende öyle ol ama mutlaka guslunu al onun gunahi çok fazla coooookkkkk

vallah tatlım olsun die ertesi sabaha bırakıyorum yataktan çıkmadan hemen uyuyorum ama dedigin gibii yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…