Benim erken oldu yumurtlamam adetten hemen sonra olduğunu düşünüyorumMerhabalar hanımlar kimler adetten hemen sonra gebe kaldı yaşayan oldumu
Nasıl farkettiniz pekiBenim erken oldu yumurtlamam adetten hemen sonra olduğunu düşünüyorum
Benim sag yumurtaligim rahmime cok yakin yumurta büyüdüğünde ilişki sırasında hissedebiliyorum hsg cekildi ortada kesinleşti yakin olduğu birde akinti geldikten 2 3 gün sonra çatlama oluyor ondan da anlayabiliyorumNasıl farkettiniz peki
Allah kucağına almayı nasip etsin canım duanı almak isderimben reglin ertesi günü girdiğim ilişkiden hamile kaldım
aldım canımAllah kucağına almayı nasip etsin canım duanı almak isderim
Ayy maşallah rabbim banada ogunu nasıp etsinaldım canım8 aylık olacak haftaya
Allah’ım sağlıklı, güzel bir bebek nasip etsin insallah
çok üzüldüm..Ayy maşallah rabbim banada ogunu nasıp etsinbirkere düşük yaşadım aradan 2 yıl geçti bidaha düşündüm suan bekliyorum ısde
Geçen ay ağustosta tutmadı yani yumurtlamayı kacırmısım adet gördüm sımdı bu ay olabildiğince değerlendirmeye çalıştım bakalım bekliyorum işde inşallah o çift çizgiyi görcemçok üzüldüm..
en güzel zamanda Allah nasip eder insallah. doktora gittiniz mi? her sey yolunda mı?
Peki tek ilişki mi oldu ondan mı eminsiniz dimeben reglin ertesi günü girdiğim ilişkiden hamile kaldım
İnşallah İnşallah hayırlısıyla sağlıkla bende bu ay bekliyrum ama bakalım haber verelimGeçen ay ağustosta tutmadı yani yumurtlamayı kacırmısım adet gördüm sımdı bu ay olabildiğince değerlendirmeye çalıştım bakalım bekliyorum işde inşallah o çift çizgiyi görcem
Olur cnm haberleşelimİnşallah İnşallah hayırlısıyla sağlıkla bende bu ay bekliyrum ama bakalım haber verelim
Hayırlısıyla inşallah hepimize nasip olsun inşallahAyy maşallah rabbim banada ogunu nasıp etsinbirkere düşük yaşadım aradan 2 yıl geçti bidaha düşündüm suan bekliyorum ısde
evet tek ilişki olduPeki tek ilişki mi oldu ondan mı eminsiniz dime
Haaa biraz da olsa umud olduevet tek ilişki oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?