Kimlere minnettarız?

antrenor

Profesyonel Sporcu
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2006
1.336
5
316
İstanbul
Bazen insanlar öyle bir çıkmaza girer ki...
Bir yardıma,bir desteğe ihtiyacı varken ansızın birisi çıkar gelir..
Ve öyle bir fedakarlık yapar ki derdinize derman olmak için,işinizi kolaylaştırmak için siz ona minnettar olup mutluluk gözyaşlarıyla yürekten bir "Allah senden razı olsun" dersiniz...

Hayatınızda size bu mutluluğu bu duayı taa yürekten söyleten biri yada birileri oldu mu?
Sizi hangi durumda ümitsizlikten kurtardı..
Buyrun paylaşalım
Sevgilera.s.

Canım güzel bir konu açmışsınŞeniz
Öyle birileri çok oldu. Ama benim için en değerli insanı yazmak istiyorum bende.
Benim ablam yok, olmasını çok isterdim. Onunda kız kardeşi yok oda olmasını çok istermiş.
Yüce Allah bizi birbirimize kavuşturdu. Başka şehirlerde yaşıyorduk ve o şekilde manevi kardeşliğimiz başladı. Ama mesafeler bize hiç engel olmadı. Hiç önemli olmadı bizim için. 7 yıldır hayatımda ve hergün saatlerce konuşuyoruz telefondanda olsa. Bütün kötü günlerimde can kurtaran simidim olmuştur. Evlendim herşeyimle gerçek bir abla gibi ilgilendi. Şimdi de başaıma iyi yada kötü bişey gelse ilk onu ararım. Canım ablacım iyiki var, iyiki tanıştık. Allah herkese onun gibi bir abla, dost nasib etsin:Saruboceq:

Son düzenleme:
kocam bana benim bu dünyada tek olduğumu ve çok değerli olduğumu hissettirdi........
ona minnettarım,onunla iken kendimi çok şanslı göryorum.

ben bir dünyayım ve o da benim yörüngem gibi....

sacayağım,ağacımın gövdesi,defterimin satırları,gözyaşlarımın tuzu,gülüşümün çizgileri,tvmin kumandası....................................

ananeciğime!
babam ben doğduğumda kooperatife girmiş ama daha sonra maddi açıdan sıkışınca ödemeyediği için bizi üyelikten atıyorlarmış ve ödenmiş para da yanacak ve ev sahibi olması anneciğimin daha bir imkansızlaşacakken imdatlarına ananeciğim yetişmiş ve anneciğimin şimdi oturduğu bir evcağızı olmuş ....
allah razı olsun ananeciğim.......

keşke biri elimde tutsaydıda minnettar olsaydım........
bende kendimce kendi hayat yolumda çok engellerle karşılaştım...
ama hiç iştahımı kaybettım...
her zorluğun yanında kolaylıkta olduğunu anladım....
her düştüğümde kendim kalktım...
hem üzüldüm hemde çalıştım...hemde bilmeden güçlenmişim...
ama ben bugunume kendi emegimle tırnaklarımla geldim......
ne zorluklarla geldim...
iş kadını oldum...
çalışanlarımada her zaman tecrubelerimi aktarıyorum...
sadece ben herşeyimi aileme borçluyum.....
bundan dolayı şanslıyımda.....
kimseye eyvallahım yok.......
ama bu saatten sonrada olursada allah ıyı insanlarla karşılaştırsın...

yaaaaaaaaaa nasıl unuttum anneciğime bbacığıma beni bu yaşa getirip okutup ev bark ve eş sahibi yaptıkları için
ama şimdide onlar bana minnettar DÜNYALAR TATLISI TORUN verdiğim içimn.....

görümceme minnettarım
hamileliğimde ve doğumumda hep yanımdaydı.
çorabıma kadar giydirdi
şimdi de kızım onun yaşadığı şehirde üniversite okuyor
gözümü arkada bırakmayacak kadar yakından ilgileniyor
çünkü en büyük kaygımdı.
nerde okuyacak ne yiyecek ne içecek ne yapacak tek başına diye
dualarım ve minnettarlığım sevgili görümceme

yaaaaaaaaaaaa kayınvalideciğim canım anneciğimide ve babcığımı da unutmak istemem bana eşimi doğurup bu yaşa getirip EŞİM olma fırsatını yakalttıkları için bana onlara da minnettarım......

yaaaaaaaaaaa KIZIMA CANIM KIZIMA DA MİNNETTARIM bana anneliğimi sonsuz sevgi ile yaşattığı ve 6 yaşında olupta çok akıllı ve becerikli olup, insanlığın da ne demek olduğunu bildiği için.....

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy EŞİM HERŞEYİMMMMM.....
SANA BANA OLAN BAĞLILIĞIN VE SEVGİNDEN EZELİ VE ÖLÜMSÜZ AŞKINDAN DOLAYI HER GEÇEN GÜN VE HER AN BENİMLE OLUP AYNI YASTIĞA BAŞ KOYUP,BANA HUZURU VERDİĞİN,SEVMEYİ ANLATTIĞIN ,HERANIMDA YANIMDA OLDUĞUN,DÜNYALAR TTALISI KIZIMIZI VERDİĞİN VE BANA LAYIK OLDUĞUN İÇİN VE BENİM HERŞEYİM OLDUĞUN İÇİN ....
SANA TÜM KALBİMLE MİNNETTARIM VE SENİ ÇOK SEVİYORUM EŞİM HERŞEYİMMMMMM...

Ayyy canım yaaaa çenem düştü kusuruma bakma sayfanı doldurdum ama çok saol valla ii fikirdi tatlım....antrenörcüm benim.... Sana minnettarım bana bu fırsatı verdiğin için heheheheheh....

şöyle bir olayım var...
topiğini okuduğumda o geldi hemen aklıma
karşı komşumla denk geldik kapıyı açtığımda,hal hatırdan sonra dedimki,nasıl börek koktu burnuma olsada yesek diye...
ben unuttum bile bu dediğimi ,bir saat sonra kapım çaldı açtım karşımda komşum elinde bir tepsi börek bunu size yaptım hadi soğutmadan yiyin hemen...
öylesine şaşırdım ve duygulandımki diyeceklerimi yarım yamalak çıkarabildim ağzımdan...
çok ama çok duygulanmıştım
eşim çay yapıp böreği yerken ben hala ağlıyordum.....
sevilmek,önemsenmek ve böyle bir komşum olduğu için şanslı olduğumu bilmek benim için anlatılmaz bir duyguydu...
o gün çok dua ettim ona...
çok iyiliklerini bilirim ve köprü olsa üstünden geçmem dediğim az sayıdaki dostlarımdan birisidir...........:1hug:

bir annem vardır hayatını bze adayan ona herşey için minnettarım yemedi yedirdi giymedi giydirdi
bugünelre onun sayesnde geldik okudum inşallah ona hayırlı evlat olacağım o hayırlı bir anne
çünkü bir de sevdiğim var 5 yıldır benim için hayallerinden vazgeçen kendini bana adayan... iki tane bulunmaz nimet benim için ikisine de minnettarım

görümceme minnettarım
çorabıma kadar giydirdi
çünkü en büyük kaygımdı.

inanamıyorum,böyle bir görümce olabilir mi??????????????????????????

zor zamanlarım oldu, Allahıma binlerce şükür ki, çoğunda kendi başıma altından kalkabildim.
bu sırada bana yardım etmeyi teklif eden arkadaşlarım oldu. gerek kalmadan hallettim, teklifi yapmaları bile benim için çok değerli. yerleri çok ayrıdır bende.

büyük kardeşime minnet duyarım. benim ona, onun da bana çok faydası olmuşturŞeniz
sıkıştığımızda ilk birbirimize haber veririz.

görümceme minnettarım
çorabıma kadar giydirdi
çünkü en büyük kaygımdı.

Vaaayyyyyyyy.....Böyle görümcelerde var yani. Canım kusura bakma şaşırdım ben duymadım da böyelsini. Ne kadar şanslısınŞeniz
Aslında senin yaptıklarını bende yaptım abimin eşine doğumlarında hep yanındaydım evde de baktım. seve seve. Ama minnettarlıkda görmedim. Sen kadir kıymet biliyorsun buda güzel bişey. Tek görümcen değil senin de manevi yanın büyük demekki....

Son düzenleme:
Öncelikle paylaşımlarınız için sağolun..
Bende yazayım barikaydirigubbakcemile3

Öncelikle kesinlikle aileme minnettarım.Şeniz
Her zaman hayata bağlanma sebebim oldular ama özelliklede birtanecik babama..
Her umudu kestiğimde bana umut olup,"of bu imkansız" dediğim anlarda bana imkan olduğu,güzel dostluğu ve manevi desteği için o'na minnettarım.
:asigim:

Anneme minettarım...
Beni can acısını hiçe sayarak doğurdugu için..
çünkü ben onun kadar cesaretli olamadım sezeryanla doğurdum bebeğimi hala kendimi suçlu hissediyorum annem kadar cesur olamadıgım için...

o kadar zor zamanlarım oldu kı..
gunlerce agladıgım ve bırının ..
sıcacık elını yada bır guzel tesellısını bekledım...
ama olmadı...en yakınımda..aılem vardı..hep destek veren...
ama bazı seylerı aıleme bıle anlatmadım uzulmesınler dıye...

ben duanın ve allah ınıcının ne kadar guclu olduguna ınanırım...
bu yuzdende tek sıgındıgım kapı allah kapısı oldu...
duallarla rahatladım...
ve ıcımı allaha actım...onunla konustum...
allah razı olsun dıyecegım aılem ve kardeslerım var kımsemde yok..
ama herkes benı terk etsede allahım var...
ıyıkıde var...
allah herkesın yar ve yardımcısı olsun..

Back
X