Kimlerin ilgisini cektigimi anlatsan sasirirsiniz belki

bana da uzaylı muamelesi yapılmasından çok sıkıldım,hadi sana da açalım diyenler bile oluyor :KK70:
yaşam formlarından biri oldu artık heralde ama böyle çok mutluyum,düşünmüyorum açmayı.

Valla aynı cümleyi duydum "hadi gel sana da açalım bi' tane"
Elimden tutup attaya götürür gibi :D

Ayol benim instagramım şebelek fotoğraflarımla dolu. Hiç öyle seksi fotoğrafları için tıklayınız veya ne bileyim edebi, sanatsal falan değil. Böyle birinde gözlerim şaşı, birinde havaya zıplamışım, birinde denizde dalga vurmuş yüzüm gözüm birbirine girmiş :KK70: Çok da memnunum şahsen, eğleniyorum.

Bu şebelekliklere rağmen tanımadığım yiğidolardan, dayılardan falan mesaj geliyor :KK70:

Çok ciddiye almamak lazım, adam nefes alan dişiye yürüyor, benimle beraber seksen kadına daha yazıyor. Ya düşerse :KK70:

Aman diyeyim düşme :D

Ayol benim instagramım şebelek fotoğraflarımla dolu. Hiç öyle seksi fotoğrafları için tıklayınız veya ne bileyim edebi, sanatsal falan değil. Böyle birinde gözlerim şaşı, birinde havaya zıplamışım, birinde denizde dalga vurmuş yüzüm gözüm birbirine girmiş :KK70: Çok da memnunum şahsen, eğleniyorum.

Bu şebelekliklere rağmen tanımadığım yiğidolardan, dayılardan falan mesaj geliyor :KK70:

Çok ciddiye almamak lazım, adam nefes alan dişiye yürüyor, benimle beraber seksen kadına daha yazıyor. Ya düşerse :KK70:
benim tw hesabımda bebelik fotoğrafım var
geçen bi dayı mesaj attı diyor ki,siz mi yaptınız bu çocuğu çok güzel yapmışsınız :KK70: dayı nerdeyse a.ına sağlığa bağlayacak olayı ahahahahah asla kaçış yok :KK70::KK70::KK70:

geçen bi dayı mesaj attı diyor ki,siz mi yaptınız bu çocuğu çok güzel yapmışsınız :KK70: dayı nerdeyse a.ına sağlığa bağlayacak olayı ahahahahah asla kaçış yok :KK70::KK70::KK70:

10 metre öteden Anıtkabir önünde fotom vardı
Abi "gözleriniz çok güzel" yazmış
Gözümü nerden gördün :D

Ayol benim instagramım şebelek fotoğraflarımla dolu. Hiç öyle seksi fotoğrafları için tıklayınız veya ne bileyim edebi, sanatsal falan değil. Böyle birinde gözlerim şaşı, birinde havaya zıplamışım, birinde denizde dalga vurmuş yüzüm gözüm birbirine girmiş :D Çok da memnunum şahsen, eğleniyorum.

Bu şebelekliklere rağmen tanımadığım yiğidolardan, dayılardan falan mesaj geliyor :D

Çok ciddiye almamak lazım, adam nefes alan dişiye yürüyor, benimle beraber seksen kadına daha yazıyor. Ya düşerse :D

Az önce bir şebelek gördüm sanki...

Aman diyeyim düşme :KK70:
Ben düşmem düşürürüm beybisi ahdhah ne kadar iddialı bir laf oldu, tam benim zıttım :KK70:

Hahahahah ay sesli güldüm yaa çok iyi :KK70:
Gel bir tane de beraber yapak deseydiniz :KK70:

Az önce bir şebelek gördüm sanki...
He görmüşsün :KK70: Flörtüm olan beylerin ilk sınavı instagram hesabım oluyor ahdhah

Ben de altından ünlü falan çıkacak sandıydım yav, konu sahibi öyle bi yazmış ki hakikaten merak uyandırıcıydı, eline sağlıh.

Back
X