Kimliğimi en son 20 gün önce kullandım ve ...

SusmayanKalem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
3.822
12.045
208
Kizlar kimligimi en son 20 gun once kullandim ve suan kayip emniyeti aradim en son 20 gun once kullandim tutanak tutalim dedim .Bizim yapacağımız birsey yok savcılığa gidin dediler . Napicam ben ?

Savcılıkla ilgisi yok su an icin. En yakin karakolar gidin bildirin.
Yada nüfus müdürlugunu arayip daha net bilgi alabilirsiniz.

Ben nüfus memuruyum. Hemen muhtara gidip kimliğimi kaybettim deyin. Size belge düzenlesin onunla nüfusa gidip yeni kimlik çıkarın. Nüfusta size sorulacak ne zaman kayboldu diye. 15 aralık dersiniz. Yalnız yeni kimlikler çıktı Nüfus Müdürlükleri kabus gibidir şimdi. Ben ücretsiz izindeyim.

Ben nüfus memuruyum. Hemen muhtara gidip kimliğimi kaybettim deyin. Size belge düzenlesin onunla nüfusa gidip yeni kimlik çıkarın. Nüfusta size sorulacak ne zaman kayboldu diye. 15 aralık dersiniz. Yalnız yeni kimlikler çıktı Nüfus Müdürlükleri kabus gibidir şimdi. Ben ücretsiz izindeyim.
Kimligimle bu 20 gunde bir islem yapilmissa ? O zaman ne yapmam lazim

Evet yeni kimlikler için nufus müdürlükleri aşırı kalabalık.Daha bugün sabah gittim.9 da sıra bitti diyor görevli.
Bu arada dip not lazım olur herkese;
Biyometrik fotolarınız olsun yanınzda.Ayrıca 15 yaş altı çocuklar için sadece nüfus cüzdanlarını getirin yeter dediler.
Gitmeyenlere gitmeyi düşünenlere önemle duyurulur efemmmm

Başıma birsey gelmez değil mi çoak korkuyorum ?
Kardeşim 2 kere kaybetti bu kadar takma kafana karakola-savcılığa gitmene gerek yok eskiden öyleydi önce muhtar sonra nüfüs müdürlüğü M magicat açıklamış zaten nasıl yapıldığını ama çok yoğunlarmış yeni kimliklerden ötürü.

Kardeşim 2 kere kaybetti bu kadar takma kafana karakola-savcılığa gitmene gerek yok eskiden öyleydi önce muhtar sonra nüfüs müdürlüğü M magicat açıklamış zaten nasıl yapıldığını ama çok yoğunlarmış yeni kimliklerden ötürü.

Ay insallah ilk basta cok olasi geliyordu ama beni cok korkuttular ustume paravan sirket kurmuslarsa bile dediler

Kizlar kimligimi en son 20 gun once kullandim ve suan kayip emniyeti aradim en son 20 gun once kullandim tutanak tutalim dedim .Bizim yapacağımız birsey yok savcılığa gidin dediler . Napicam ben ?

Bende bir ara kayip zannettim yenisini cikardim ama gazeteye ilan vermeniz lazim dediler zatsn sonradan buldum eskisinide attim

Yani kimsenin eline gecmedigini bildigim icin gazeteye ilan vermek zorunda hissetmedim kendimi

ne zaman kaybettigimi bile hatirlamiyordum. bi is icin lazim oldu bulamadim. gazeteye ilan verdim ki gerek yokmus aslinda emniyete gittim dilekc verdim. bir yili gecmistir ama bu dediklerim.

Emniyete gittim . Bir şey olmaz dedi . Olursa dedim '' Olursa bana gel '' dedi ismini öğrenip çıktım .
Hayatımda ilk kez karakola gittim . :D
Bende bir ara kayip zannettim yenisini cikardim ama gazeteye ilan vermeniz lazim dediler zatsn sonradan buldum eskisinide attim

Yani kimsenin eline gecmedigini bildigim icin gazeteye ilan vermek zorunda hissetmedim kendimi

Artık ilan verilmiyormuş .
Zaten kimlikler degisiyor. Herkesin kimligi degismek zorunda. Nasil yapildigi hakkinda internetten bilgi alabilirsiniz.

Şansıma bu gün çipli kimliklerin ilk günüymüş hiç haberim yoktu ygs ye gireceklerde ( Bende gireceğim ) 16 tl ye biyomedikal resimle çipli kimlik almaları gerekiyormuş zaten . Aradan onu da çıkarmış oldum :)) İşte her şerdeki hayır dedim .

Back
X