Insanlar bukadarmi vefasiz oldu .bukadarmi hal hatir sormaz hep benmi arayacagim soracagim ilgilenecegim ...fransadan yakinima tatile gelen yegenim bulundugum sehre gelmis diger kuzenlerle gezip tozmuslar instagramda gordum insan bi aramazmi sen de gel diye bu bana cok koydu nerdeyse agliyacagim sanirim tamamen sildim hepsini bu yaptiklari bir degil iki degil cunku aramizda kotu bise de gecmedi birbirleriyle takilmak daha guzel geliyor demekki ..sizce ben onlara nasil davranayim artik yakinda nisani var bitanesinin hepsi orda olcak bana bukadar vefasizliklar yaptilar hic muhatap olmak istemiyorum ama icim aciyor yine yalnizim cok yalnizim hep tek tabanca takiliyorum bukadar iyi niyetliyken hep yalnizliga terkediliyorum cok mutsuzum cok
Eskiden hep ben arayip sordum simdi biraktim artik onlardan bekliyorum adimi ama atan yok aylardir adim falan .gelmelerinden de sosyal medyayla haberdar oldum resim koymuslar gordum benide arayabilirlerdi sende gel cok yakiniz sana diyeSiz aradınız mı?
Genelde kafa yapısı ile alakalıdır bu işler. Hiç bir şey konuşamadığın naber nasılsından öteye gidemediğin insanlarla, pek vakit geçirmek istemeyeceğinden eminim.
Yine de akraba ilişkisi bakımından görüşmek gerekir. Madem gelmişler haberdar olmuşsunuz.Evinize davet edin bir ağırlayın.
Sonra dert edin derim.
Eskiden hep ben arayip sordum simdi biraktim artik onlardan bekliyorum adimi ama atan yok aylardir adim falan .gelmelerinden de sosyal medyayla haberdar oldum resim koymuslar gordum benide arayabilirlerdi sende gel cok yakiniz sana diye
Nerdeyse 1 senedir deniyorum canim inanki ben ilk adim atmayi biraktim 1 senedir nbr bile yazan olmadi daha neler neler dun geldiklerinde aramadilar cok ayip ettiler inanilmaz gonul koydum bu son noktaydi bardak tasti..aynen dedigin gibi el gibi davranicam yalnizim ama cokkSize de bi alo diyebilirlermiş, zor bir şey değil insanları buluşturmak.
İnsan yeri gelir sırf aile olmanın, akraba olmanın hatırına bile bir arada bulunmak için fırsat yaratır, bu fırsat da kuzenlerinin eline geçmiş ve sizi pek umursamamışlar ya da akıllarına gelmemişsiniz.
Sizin muhabbetinizden hoşlanmayabilirler, sizi soğuk bulabilirler, ilgi alanlarınız benzer değildir vs ama hiçbir gerekçe, bir küslük gerektirecek kadar ağır yaşanmışlıklar haricinde, şu durumda onların sizi aramama sebebi olamaz.
Ben olsam mesafe koyarım. Muhatap alırım, ama bir kuzen samimiyetiyle değil, sıradan bir tanıdık, alelade bir el gibi. Madem hep arayan soran taraf sizsiniz, biraz da arayıp sormayın bakalım ne yapacaklarını görün.
Yalnızlığına alışır sever, kendi kendine yetebilmeyi - mutluluğu başarırsan, o kadar çok insan çevreni sarmaya başlar bak hayret edersin. Yüzünü düşürme böyle basit şeyler için.
Evet bende onu anladim ne yazikki yine yalnizliga terkedildim ama inananilnaz kirginim beraber buyumuslukten durum buraya geldiZorla güzellik olmuyor maalesef. Demekki görüşmek istemiyorlar.
Boşverin. Sıkmayın canınızı. Kendi arkadaş çevrenizle eğlenmenize bakın.
Canim ben daha aramam artik adimi onlardan bekliyorum ki ben buyugum onlardan 1 yas da olsa...hep arayan taraf bendim artik bende kendimi degerli hissetmek istiyorumbence de once bı sız arayın davet edın geldıklerınde de plan yapın eger uyarlarsa planınıza bır sorun yok demektır.belkı onlar da sızden bır haber davet beklıyor olabılırler.
Boşver ya. Bu kadar kendini yıpratmaya değer mi? Çok mu yalnızsın ki? Kendi arkadaşların yok mu?Eskiden hep ben arayip sordum simdi biraktim artik onlardan bekliyorum adimi ama atan yok aylardir adim falan .gelmelerinden de sosyal medyayla haberdar oldum resim koymuslar gordum benide arayabilirlerdi sende gel cok yakiniz sana diye
Halbuki beraber buyuduk cok anilarimiz var ben suan hayatimin en buyuk kaziklarindan birini yemis gibi hissediyorumdemekki seni hoşsohbet bulmuyorlar, tamamen silmek falan abartılı tepkiler, sadece niyetlerini bilmen yeterli, normal de nasılsan öyle ol
Evey normalde de biraz yalnizim bir iki dostum var uzaklar yakinimda hic yok nerdeyse cok uzuluyirum ben bu durumlara yalnizligimi hakediyorum ama icimde hic kotu niyet yok kiBoşver ya. Bu kadar kendini yıpratmaya değer mi? Çok mu yalnızsın ki? Kendi arkadaşların yok mu?
Gelene hoşgeldin, gidene eyvallah diyorum. Akraba da olsan bazen ilişkiler ömrünü dolduruyor. Bu çok anormal bir durum değil bence.
Aşırı tepki verip, çok önemlisiniz mesajı gönderme. He işleri düştüğünde ararlarsa da, sen de gördüğün değer kadarını iade edersin.
Halbuki beraber buyuduk cok anilarimiz var ben suan hayatimin en buyuk kaziklarindan birini yemis gibi hissediyorum
Umarim asiri tepki veripte gonullerini buyutmem yakinda nisan var selma verirlerse hafif gulumserim okadar.......malesef her zaman kalp kalbe karşı olmuyor, bazen bir arkadaş akrabadan daha yakın olabiliyor, bence küsme ama kırıldığınıda hafif bi şekilde belli et, keşke beni de çağırsaydınız gibi, çok üzüldüm vs gibi cümlelerle değil yani
Oylemi diyosunSizi onemsemiyorlarsa siz de onları onemsemeyin.Fazla muhatap olmayın. Ama tamamen iliskiyi kesmek, küs gibi davranmak çok çocukça.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?