kimse beni anlamiyor

frezya10

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
219
8
16
35
Balıkesir
Annem 20 gün önce göz muayenesinde gittiğinde acil has yattik şekerden seker gözlerini kor etmiş tamamen biri %5 diğeri %15 gormeye başladı bulundigumz ilde kimse ustlenemedi ameliyatini bursaya özel bi hastanede yaptirdik ameliyatini vr ya klasik 3 haftadir ben ilgileniyorum annrmlr eli ayagi benim yani ameliyat olan goxu 1 ayda acilack diğeri ise %5 görüyor ve ben hem anneme hem de dedeme bakiyorum şikayetçi deil im fakat kmsr beni anlamak mistemiyor esimlede problem yaşar oldum hergun 8de gidiyorum aksm 9 gibi gelebiliyorum eve esimlde evimlede ilgilenmez oldum ve annem psikolojik olarakcçok yiprandigindn dedeme baskasi bak.asi lazim halam yanina almiyor bile bense 3 eve koşmaktan çok Yoruldum guzduz ayri ugrasiyorum akşamda esinle yartisiyorum cikmazdaim

Ailem tabi canim ciğerin bakicm ama kendi evimn huzuru kaciyor Esim 3 hftadir sabirli davrandi ama bugün patladi şuan evden cikti gitti

Çok yalnizm kimse beni anlamak istemiyor bu yasta ustlendigim sorumluluklara bak taslarin biri yikilsa darmadagin olacgim..bi yandanda KV ilgilnemedigm için laf yiyorum offf offf.

Allah annene şifa versin. eşinin de kaynananın da yaptığı tam olarak düşüncesizlik, anlayışsızlık.. anne ya anne, boru değil. tabi ki ilgileneceksin, bakacaksın. aynı şey kaynananın başına gelseydi eşin onunla ilgilenmene de böyle burun kıvıracak mıydı? kimse için anneni ihmal etme.

İhmal etmiyorum ama çok yiprandim günlerdir dertlesecek kmsemde yok aileme evimde huzurluyum pozlari yapmacik gulusler gozyaslarimi içime akitarak bogulucm en azindan halam dedemi alsa bi nebze rahatlaycgm o da yok dedm altina kaciriyor herşeyiyle ben ilgileniyom

Allah kimsenin anasina dert vermesin çok zorr hem beynen hem gönül yorgunluğu .

Allah acil şifalar versin.
Sizde zor durumda kalmışsınız.3 ev demişsiniz de annenizi yanınıza alsanız.Dedeye de her gün uğruyor musunuz.Bakıma muhtaç mı oda.
Değilse 3 günde bi uğrayın.Yemeğini evden yapıp götürün o zaman çok oyalanmazsınız dedenin evinde.

Annemlern evi aile apartmani dedeme a10 yildir annem bakiyor benim evimde biraz uzak zaten dedemi birakipta annemi evime goturemem kimse ilgilenmez babam calisiyor 8 dem önce gelemiyor halam annenin ve benim kosusturmami bildiği halde dedemi yanina almiyor ona sorarsan bizim psikolojk destege ihtiyacimz vr kendi keyfine bakiyor Esim hic prob.cikarmamisti bugün KV gitmiş isten ciknca gelince llaf solemeye başladı daha kapidan girmeden anlamıyorum anlam veremiyorum insanlara ben bu yasta içten curuyorum allah başka dert vermesin.

Halan için ne desek boş şimdi,doğru olan dedeyi yanına alması ama yapmıyor oda onun vicdanı ile alakalı.
Olsun siz annenizi alın.Dede yatalak değilse baba ve dede bi müddet idare edecekler.
Yemeklerini önlerine alıp yeseler yeter.Siz evde yemek yapıp haftada 2 kez uğrasanız yeter yanlarına

Allah annenize de dedenize de acil şifalar versin canım
çok zor durumununz gün içinde koşturmacanız bitmiyordur ama eşinizle bunu uygun bir dille konuşmalısınız anneniz iyileşene kadar anneniz de kalsanız olmaz mı?

Ağlamaktan gözlerim sisti Esim son günlerde asiri iyiydi değiştiğini düşünmüştüm sanki onca lafi kendi etmemiş gibi elinde hediyelerle geldi simdi sanki kiymeti kaldida özür diliyor ne anlami kaldi

Son günlerde beni anliyor gibiydi ama yok..

Annemde kalmamiza gerek yok o zaman herdry daha kotu olur ben caresizim yapacak bisey yok içim o kadar çok sikiliyor anlatamam bos bi araziye cikip bagirmak haykirark aglmak istiyorum..

Allah acil şifalar versin ,yardımcınız olsun...

Acıkcası cok zor bir durum ama bende eşimin bu şekilde yıprandığını görsem bende kızardım bunu ona belli etmesem de kızardım içten içe...

çünkü eşimin gözümün önünde üzüntüden erimesini böylesine büyük bir sorumluluğun altında ezilmesini izliyor olmakta kötü bir durum ...annenizin size ihtiyacı var ama eşinizinde evinizinde size ihtiyacı var...

ama sizde haklısınız Allah yardımcınız olsun... İnşallah annenizin diğer gözü açıldığında her şey daha iyi olur..

eşin oldukça anlayışsız davranıyor senin yerinde olsa ne yaparmış sor ona ...taviz verme ödün verme keyfinden giitmiyorsun sonuç da.bu bir süreç ve bu süreçte elimden geldiğince annemin yanında olcam anlayışla karşılamanı bekliorum de evladısın bakmakta ilgilenmekte sana yakışır başkasına değil

eşinizde sizi anlayışla karşılamalı.o sizin anneniz canınız.onlara bakmayacağızda kimlere bakıcaz.
kusura bakmayın ama eşinizin annesi şimdi bu durumda olsaydı eşiniz onun yanından bile 1 dakika ayrılmayacaktı size annesine bakmasını başından ayrılmamanızı söyleyecekti.erkekler niye böyle.kendi anneleri kıymetli ama kız annelerini düşünen yok.
ama sizde kocanıza üzülüyorsanız o zaman ya annenizi yanınıza almalısınız yada dedeniz annenizin yaşadığı eve gelsin.en azında 3 ev arasında koşuşturmazsınız.belki bir bakıcı falan tutsanız dedeniz için.halanızda yardım etsin.başka çare yok.

Back
X