Annem 20 gün önce göz muayenesinde gittiğinde acil has yattik şekerden seker gözlerini kor etmiş tamamen biri %5 diğeri %15 gormeye başladı bulundigumz ilde kimse ustlenemedi ameliyatini bursaya özel bi hastanede yaptirdik ameliyatini vr ya klasik 3 haftadir ben ilgileniyorum annrmlr eli ayagi benim yani ameliyat olan goxu 1 ayda acilack diğeri ise %5 görüyor ve ben hem anneme hem de dedeme bakiyorum şikayetçi deil im fakat kmsr beni anlamak mistemiyor esimlede problem yaşar oldum hergun 8de gidiyorum aksm 9 gibi gelebiliyorum eve esimlde evimlede ilgilenmez oldum ve annem psikolojik olarakcçok yiprandigindn dedeme baskasi bak.asi lazim halam yanina almiyor bile bense 3 eve koşmaktan çok Yoruldum guzduz ayri ugrasiyorum akşamda esinle yartisiyorum cikmazdaim
Ailem tabi canim ciğerin bakicm ama kendi evimn huzuru kaciyor Esim 3 hftadir sabirli davrandi ama bugün patladi şuan evden cikti gitti
Çok yalnizm kimse beni anlamak istemiyor bu yasta ustlendigim sorumluluklara bak taslarin biri yikilsa darmadagin olacgim..bi yandanda KV ilgilnemedigm için laf yiyorum offf offf.
Ailem tabi canim ciğerin bakicm ama kendi evimn huzuru kaciyor Esim 3 hftadir sabirli davrandi ama bugün patladi şuan evden cikti gitti
Çok yalnizm kimse beni anlamak istemiyor bu yasta ustlendigim sorumluluklara bak taslarin biri yikilsa darmadagin olacgim..bi yandanda KV ilgilnemedigm için laf yiyorum offf offf.