- Konu Sahibi meryemmeryem
-
ben bir türlü "amaaan kimse beni sevmek zorunda değil, sevmezlerse sevmesinler" insanlarından olamadım, olamam da. sevilmeyi isterim ben :) ama benim etrafımdakilerle de sonradan konuştuğumuzda "ilk karşılaştığımızda buz gibiydin, gıcıktın, soğuktun" derler, istisnasız ama sonra tanıtırım kendimi, sevdiririm ve ben de hiç öyle " canımmm, şekerim, cicim, güzelim..." deyip şapidik şupidik öpüşen kızlardan olmadım, dediğiniz gibi yapamıyorum öyle ama etrafım kalabalıktır çok şükür, eşimin ailesi de çok sever beni sağolsunlar, arkadaşlarım vardır bolca yıllardır biriktirdiğim.
yani belki de siz "soğuğum soğuğum" deyip kendinizi sürekli geri çekiyorsunuzdur. yani iletişim kurabileceğiniz insanlara biraz yakın durun. ila öpüşüp koklaşmak zorunda değilsiniz ki. arayın, sorun, yardım edin, güler yüz gösterin, şakalaşın...inanın zamanla atacaksınız bu baskıyı üstünüzden.
en önemlisi seni sen olduğun için seven insanlar. kimseye oynamamak gerek. sen eger soğukkanlı biriysen varsın sevmesinler. eşin seviyor mu ? sen kimseye saygısızlık etmiyo musun ? önemli olan bu.
30 yaşındayım,evliyim,3 çocuğum var ve çalışıyorum..
ben çocukluğumdan beri soğukkanlı bir insanım,çok sakin bir yapım vardır..
ve insanlarla hemen samimiyet kuramam,
ilk girdiğim ortamlarda çok rahat olamam çekingen soğuk biriyim.
yani belli bir süre sonra birisiyle samimi olduktan sonra şen şakrak biri oluyorum
belli kişiler dışında (kardeşlerim,babam,eşim vs)
herkes beni çok soğuk deyip sevimsiz buluyorlar,bunu çoğu kişiden duydum gördüm vs
neden beni bu şekilde sevmiyorlar anlayamıyorum
yapmacık olsam sahte olsam sevecekler ,bu daha mı iyi yani..
en başta eşimin ailesi ve akrabaları hep beni soğuk buldukları için sevmiyorlar
ne yapayım yani sevmesinler diyorum ama sonra insanlar bana beni sevmedikleri için garip davranıyorlar üzülüyorum
tamam mantıklı olduğumda kimse beni sevmek zorunda değil diyip sorun etmiyorum ama
böyle duydukça üzülüyorum elimde değil..
ben bazen bakıyorum bayanlara bir ortamda aa canım bebişim öpüşmeler sarılmalar
ben böyle değilim bunu yapamıyorum yapamam da ama böyle olmayıncada insanlar seni hep yanlış tanıyıp sevmiyorlar
yaklaşmıyorlar sana seni çoğu yerde yok sayıyorlar umursamıyorlar
Öncelikle şunu ayırt etmek lazım..
Sakin bir yapıya sahip olmak soğuk biri olduğun anlamına gelmez.Benim fikrim bu.
Yerinde konuşup , yerinde kahkaha atmak en doğru olanı bence..
Sizde kendimi gördüm 1 ay sonra evliliğimin 8. yılına gireceğim ama hala o sevgi pıtırcığı olamadım.
Gerektiği yerde konuşurum,boş muhabbetlere girmem v.s. zaten çalıştığım ve küçük kızım olduğu içinde çok ortamlara giremiyorum.
İnsanlar beni bu yüzden samimiyetsiz, soğuk buluyorlar. Bunu direkt söyleyen yok ama hal ve hareketlerden anlaşılıyor.
Bende ilk girdiği ortamda sanki yıllardır tanışıyormuş gibi davranan hemen canımlı cicimli konuşan ilk fırsatta birilerini çekiştiren insanlardan haz etmiyorum.
Yapabileceğimiz çok bir şey yok ya kendimizden ödün verip onların istediği gibi olacağız ki bu da iki yüzlülük olur
yada olduğumuz gibi olacağız, bizimde fıtratımız böyle. [/COLOR][/B]
30 yaşındayım,evliyim,3 çocuğum var ve çalışıyorum..
ben çocukluğumdan beri soğukkanlı bir insanım,çok sakin bir yapım vardır..
ve insanlarla hemen samimiyet kuramam,
ilk girdiğim ortamlarda çok rahat olamam çekingen soğuk biriyim.
yani belli bir süre sonra birisiyle samimi olduktan sonra şen şakrak biri oluyorum
belli kişiler dışında (kardeşlerim,babam,eşim vs)
herkes beni çok soğuk deyip sevimsiz buluyorlar,bunu çoğu kişiden duydum gördüm vs
neden beni bu şekilde sevmiyorlar anlayamıyorum
yapmacık olsam sahte olsam sevecekler ,bu daha mı iyi yani..
en başta eşimin ailesi ve akrabaları hep beni soğuk buldukları için sevmiyorlar
ne yapayım yani sevmesinler diyorum ama sonra insanlar bana beni sevmedikleri için garip davranıyorlar üzülüyorum
tamam mantıklı olduğumda kimse beni sevmek zorunda değil diyip sorun etmiyorum ama
böyle duydukça üzülüyorum elimde değil..
ben bazen bakıyorum bayanlara bir ortamda aa canım bebişim öpüşmeler sarılmalar
ben böyle değilim bunu yapamıyorum yapamam da ama böyle olmayıncada insanlar seni hep yanlış tanıyıp sevmiyorlar
yaklaşmıyorlar sana seni çoğu yerde yok sayıyorlar umursamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?