• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimse beni sevmiyor sevmiyorda sevmiyor

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.166
548
29
Evet buda benim sarkim canim sıkıldiginda hep soylerim.butun gun bendl duvara duvar bana bakmasindan cok sıkıldim esim iki vardiyali caliyor.gece 12.30 gitti sabah 13.00 geldi 14.00 gibi de uyudu o saattten buyana uyanmiyor bende sıkılıyom 3 oldu yanina gittim uyandirmaya calisiyom.neden uyanmiyozun sabahtandir uyuyosun dedim oda bana firca atti birakmiyosun uyuyim dedi ben kustum agladim azicik.hamileliginde etkisi var cok dengesiz oldum iyice bii iki damla goz yasi akittiktan sonra tekrar gulmeye basliyorum :/ inanilmaz derece canim sıkılıyor ama uyanmiyo nasil uyandircam ben bunu ya

Evet buda benim sarkim canim sıkıldiginda hep soylerim.butun gun bendl duvara duvar bana bakmasindan cok sıkıldim esim iki vardiyali caliyor.gece 12.30 gitti sabah 13.00 geldi 14.00 gibi de uyudu o saattten buyana uyanmiyor bende sıkılıyom 3 oldu yanina gittim uyandirmaya calisiyom.neden uyanmiyozun sabahtandir uyuyosun dedim oda bana firca atti birakmiyosun uyuyim dedi ben kustum agladim azicik.hamileliginde etkisi var cok dengesiz oldum iyice bii iki damla goz yasi akittiktan sonra tekrar gulmeye basliyorum :/ inanilmaz derece canim sıkılıyor ama uyanmiyo nasil uyandircam ben bunu ya

Adam 12 saat çalıştıktan sonra muhtemelen çok uzun süre uykusuz kaldıktan sonra 8 saatten az (14:00-21:50 arası) uyumuş. Çok mu?

Son düzenleme:
Bak Adana’da bildiğim çok güzel mekanlar var. Al eline kahveni, istersen bir de kitap.. Ohh, mis.

Yani bu gidişle böyle oturmaktan çatlayacaksın. Konuların sanki anlık duygu konuları.

Yani bende 12 saat çalışsam nakavt olurum
Daha 8 saat olmuş asam uyuyalı 3 defa uyandırmaya mı gittiniz:KK57:
İnsaflı adam
Benim gözüm döner Uçan tekmem senseyliğim tutardı kesin :sopa:

:KK57: oyuzdeb suratina su dokmeye cesaret edemiyorumya kedi gibi sesleniyom heran elinden bikaza cikar die

Ama banada yazik gunah degilmi insanim ben ya oturup sohbet etmek aksam yemegini beraber yemek istiyorum .ona dedimki uyan yemek ye sora yine uyu uyanmadi yine

Evlenirken kandırmadı diye tahmin ediyorum. Vardiyalı çalışacağını biliyordunuz. E vardiya bitince o kadar çalışmadan sonra 8-10 saat uyuyacağını da tahmin etmişsinizdir.

Zaten haftanın 7 günü böyle çalışmıyordur. Diğer günler görüşüyorsunuzdur herhalde.

Bu arada ben asıl eşinizin yerinde olsam sevilmediğimi düşünürdüm. "Karım canı sıkılıyor diye, kendi eğlencesi için 8 saat uykuyu bana çok görüyor"derdim.

Son düzenleme:
Ama banada yazik gunah degilmi insanim ben ya oturup sohbet etmek aksam yemegini beraber yemek istiyorum .ona dedimki uyan yemek ye sora yine uyu uyanmadi yine

Ne kadar anlayışsızsınız yahu. Afedersiniz ama adamın çalışmaktan bi tarafları çıkmıştır eminim. Sizse bana yazık değil mi, sıkılıyorum vs diyorsunuz. Sıkılıyorsanız kendinize bir meşgale bulun, bebeğinize örgü vs yapın hatta. Vardiyalı çalışmak çok ama çok zor, ben nöbet tuttuğum dönemler çok zorlanıyordum. Kaldı ki benimki haftada 1 kezdi, vardiyalı çalışanlar kim bilir neler yaşıyor...

Evlenirken kandırmadı diye tahmin ediyorum. Vardiyalı çalışacağını biliyordunuz. E vardiya bitince o kadar çalışmadan sonra 8-10 saat uyuyacağını da tahmin etmişsinizdir.

Zaten haftanın 7 günü böyle çalışmıyordur. Diğer günler görüşüyorsunuzdur herhalde.
Cumartesi bitek izinli oda arkadaslariyla gorusuyo birazda benle gorusuyo boyle gun bitiyo iste :/

Back