• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimse beni sevmiyor sevmiyorda sevmiyor

adama yazik ya kac saat calismis keyfinden uyanik kalmamis.sizinki de biraz vicdansizlik gibi geldi bana.benim abimde aynen bu sekilde calisiyor ev gelince de yengem birakmiyo uyusun cocugu disari cikar gezdir diyor.valla bu işler biraz vicdan meselesi.normal bi iste olsa sizi desteklerdim.ha diyeceksiniz benim sucum ne tatil gunlerinde sizinle ilgilensin ya işi olmayacak ac kalacaksiniz yada razi olacaksiniz malesef.

adama yazik ya kac saat calismis keyfinden uyanik kalmamis.sizinki de biraz vicdansizlik gibi geldi bana.benim abimde aynen bu sekilde calisiyor ev gelince de yengem birakmiyo uyusun cocugu disari cikar gezdir diyor.valla bu işler biraz vicdan meselesi.normal bi iste olsa sizi desteklerdim.ha diyeceksiniz benim sucum ne tatil gunlerinde sizinle ilgilensin ya işi olmayacak ac kalacaksiniz yada razi olacaksiniz malesef.
Ama 1 saat i uyanacagi aksam yemegi yer azicik oturur yine uyurdu ilk kez boyle oldu.ben de ona uzuluyom gece calistigi icin kendine gunduz gidip aksam gelebilecegin bi is bakin diorum oda yok.simdi ben vivdansizmi oldum

'Mezarlıkta bile açar çiçek beni neden sevmedin '
Başlığınızı görünce çok sevdiğim bu mısraları yazıyım dedim canım
Takacak bişey yok büyütme adam 12 saat çalışmış yorulmuş bırak uyusun kendi kendine başka şeyler kurma kafanda
Gececi olması seni zor durumda bırakmış düzelir merak etme

'Mezarlıkta bile açar çiçek beni neden sevmedin '
Başlığınızı görünce çok sevdiğim bu mısraları yazıyım dedim canım
Takacak bişey yok büyütme adam 12 saat çalışmış yorulmuş bırak uyusun kendi kendine başka şeyler kurma kafanda
Gececi olması seni zor durumda bırakmış düzelir merak etme

Birazdan isten gelicek :) ona soylucem aksam yemegine kaldirimmi kaldirmiyimmi eger derse kaldirma kaldirmicam.

Karpuzlu araba Karpuzlu araba vicdansızlık degil canım eşi gece calısmayan anlayamaz senı anlıyorum bır hafta eşin evde yokmus gıbı hıc zaman gecirmiyorsun cok zor bı durum bende hamıleyken dayanamaz gıder kaldırırdım sabah 9 da gelırdı 5te kaldırırdım aksam gerı yatar kalkar ıse gıderdı demekkı ben daha vicdansızmısım :))

Karpuzlu araba Karpuzlu araba vicdansızlık degil canım eşi gece calısmayan anlayamaz senı anlıyorum bır hafta eşin evde yokmus gıbı hıc zaman gecirmiyorsun cok zor bı durum bende hamıleyken dayanamaz gıder kaldırırdım sabah 9 da gelırdı 5te kaldırırdım aksam gerı yatar kalkar ıse gıderdı demekkı ben daha vicdansızmısım :))

Vala halden anliyon canikim :)) esimle konustum 21.00 yada 22.00 gibi uyandirmami istedi oyle yapcam napim .neyseki bu cumartes vardiya donuyo :)) ya ilmiyosam saat 17.00 gece gelcek :)

Çok yorulmuştur anlıyorum ama siz de haklısınız bence insan özler fazlasıyla, çalışırken bir yandan da yeni bir işe bakmalı böyle zor.

Tum gun esini ozle sohbet etmek yemek yemenin hayalini kur herif yerinden oynamasin :) haklisin.. ama varya uzun calismak cok zor.. zamaninda fabrikanin birinde calistim.. gececilikte yaptim sabahcilikta... oglencilik idare ederdi ama gece ve sabahcilikta calistigimda pertim cikardi.. o zaman bekar olmama ragmen eve gelince yemek bile yemezdim cogu zaman ve bazen bi sonraki is zmnina kadar uyurdum :) uykusuzlukcok zor hakket..bir saat uyanip yemek yesin yatsin diyosun ama bende o bile olmuyodu cunku ruh gibi geziyodum kalkamiyodumki..

Tum gun esini ozle sohbet etmek yemek yemenin hayalini kur herif yerinden oynamasin :) haklisin.. ama varya uzun calismak cok zor.. zamaninda fabrikanin birinde calistim.. gececilikte yaptim sabahcilikta... oglencilik idare ederdi ama gece ve sabahcilikta calistigimda pertim cikardi.. o zaman bekar olmama ragmen eve gelince yemek bile yemezdim cogu zaman ve bazen bi sonraki is zmnina kadar uyurdum :) uykusuzlukcok zor hakket..bir saat uyanip yemek yesin yatsin diyosun ama bende o bile olmuyodu cunku ruh gibi geziyodum kalkamiyodumki..
Anliyom cok zor ben yatagimda bile telefonla oynarken gece bianda uyumak degilde bayiliyom sanki telefon elimden dusuyo :)) o napsin calisiyo zorlaniyo haliyle.ben ona sordum sen hic bukadar uyumazdin nie oyle oldu.dedi bi onceki gun annelere gittik eve geldimizde iki saat uyudum oyuzdendir dedi.kendime cok kizdim ya ben bunu nasil dusunemedim.benim aklimda kalan sanki annem lere gitmeden once uyumus gece benle sonrada uykudan uyandida biz anneme gittik gibi hc bunu dusunmedim ben hic aklima gelmedi

Ama banada yazik gunah degilmi insanim ben ya oturup sohbet etmek aksam yemegini beraber yemek istiyorum .ona dedimki uyan yemek ye sora yine uyu uyanmadi yine

Yani adama "gel 9-5 calis" diyen var da keyfinden vardiyali calisiyorsa size hak verebilirim.
Ama bildigim kadariyla adamin ancak elinden gelen bu... cani cikiyordur. Heleki vardiyali olup uyku duzeni olmayinca insanin hic hali olmuyor uykuya muhtac yasiyor.
Kendine bir mesgale bul bence.

Yani adama "gel 9-5 calis" diyen var da keyfinden vardiyali calisiyorsa size hak verebilirim.
Ama bildigim kadariyla adamin ancak elinden gelen bu... cani cikiyordur. Heleki vardiyali olup uyku duzeni olmayinca insanin hic hali olmuyor uykuya muhtac yasiyor.
Kendine bir mesgale bul bence.

Ben bekarken hayatim calismakla gecti diyebilirim.ve yeminlen 1 gun icinde is bulur calisirdim.simdi eminim esimde bulabilir izinli oldugu bigun cikip baksa bulur ha eger o iznide dinlenmekle gecirmek istiyosa ben cikar bulurum ona yeni bi is.ama esim yok dio sen dogur ondan sonra sigortaliyiz hazir dio simdi bnm bildigim o onun sigortasi olmasa bile hamilelikte yine sigortalisin yanilmiyosam gerek yok diom ama anlamiyoki

Back