• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Kimse bilmeyecek olsa, bir kadına tecavüz ederim'

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
297.391
614.563
1.098
Malatya
27414543.jpg

ABD'de yapılan bir araştırma, üniversite öğrencilerinin tecavüz ve cinsel taciz konularına ne derece tehlikeli bir bakış açısıyla yaklaştığını ortaya çıkardı.
Profesör Sarah Edwards öncülüğünde yapılan araştırma, "Violence and Gender" (Şiddet ve Cinsiyet) dergisinde yayımlandı. Araştırma kapsamında görüşülen 86 ABD'li erkek üniversite öğrencisine, çeşitli sorular yöneltildi.

"Kimse bilmese ve herhangi bir sonucu da olmasa, bir kadını arzusu dışında cinsel ilişkiye zorlar ya da tecavüz eder miydiniz?" sorusuna verilen cevaplar ise tüyler ürpertti.

ÜÇTE BİRİ 'YAPARDIM' DEDİ

Katılımcıların yüzde 31.7'si, "sonuçları olmayacaksa" bir kadını cinsel ilişkiye girmeye zorlayacağını söyledi. Birçoğu da yaptıkları bu eylemi "tecavüz" olarak tanımlamadı.

Ankete katılanların yüzde 13.6'sı ise bir kadına tecavüz edebileceğini belirtti.

Anket sonuçlarını yayımlayan dergi, araştırmanın, cinsel taciz ve tecavüzle mücadele konusunda daha farklı bir yaklaşım izlenmesi gerektiğini ortaya koyduğunun altını çizdi.

27414482.jpg

Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/dunya/27973800.asp

Zaten ABD de her bir saatte tecavüz olayı yasaniyormus bunu okumuştum...

böyle tecavüz olayları yaşanıyorsa mutlaka da düşünüyorlardir.çoğu fantazi olarak neden olmasın dese de içlerinde bir sapık var bunun bilincinde değiller.

lisedeki psikoloji dersindeki hocam her insanın içinde nefis denen sapkınlık vardır zaten onunla imtihandayız bu dünyada onu baskılamak imanla karakterle alakalı derdi

Bu araştırma gösteriyor ki Dünya'nın her ülkesinde suça, cinsel istismara yatkınlık var ama suça yatkın kişileri ağır yaptırımlar ve yasalar durduruyor veya yetersiz cezalar tetikliyor.

Kova hatunuost: 38896456 .!.:
biz kadınlar niye erkeklere tecavüz etmiyoruz :)
haksızlık bu :)

Bence erkekler cok memnun olur.erkekler egoludur ya çıktıkları kızlarla övünürler ben ne erkeğin gözler erkek görsün havasını atıyorlar ya boyle tecavüz olsa vay anası be abi bugün bir tecavüz yaşadım anlatılır gibi değildi derler onların tranvalari bu olabilir ancak

Bence erkekler cok memnun olur.erkekler egoludur ya çıktıkları kızlarla övünürler ben ne erkeğin gözler erkek görsün havasını atıyorlar ya boyle tecavüz olsa vay anası be abi bugün bir tecavüz yaşadım anlatılır gibi değildi derler onların tranvalari bu olabilir ancak
hahahaa :) bir sevinir iki sevinir
üçte hassaslaşır :):):)

[Kova hatunu, post: 38897050, member: 407280"]hahahaa :) bir sevinir iki sevinir
üçte hassaslaşır :):):)[/QUOTE]

Diyosun:KK70::KK31::KK71:

Back
X