kocan senden değil kendine hesap sorsun ozaman onlemini alsaymış millet ana baba olabilmek için neler yapıyo OCANI ALLAH VERMİŞ kusura bakma ama sız nasıl alırsınız kocan bencil bi insan bence eğer hamileysen bebeğine sımsıkı sarıl ALLAH yavrunu rızkıyla verir ANALIK FEDAKARLIK İSTERkimse yokmu yazacak.cidden ben tekmiyim.dayanamıyorum yaaaaaaaaaaaa
arkadaşlar siz en baş sayfaları okuyup yazmışsınız heralde.yorumlarınız ve bana desteklerinz için çok sağolun.10 mart ta ben düşük yaptım.çok ağladım üzüldüm ama şimdi normal hayatıma devam ediyorum.eşimde üzgün ama artık yapılabilecek bişi yok.bu ona fena bir ders oldu.hala pişman.bense çok kızgın ve kırgınnn
canım çok geçmiş olsun hamileliğin başlarında bu kadar sitrese girdiğin için bebeğini kaybettin büyük ihtimalle bende bu yüzden ilk bebeğimi düşürmüştüm (kocam yüzünden) ondan sonra hemen ikinciye hemile kaldım ama raim duvarının kalınlaşması için beklemek gerekiyormuş onuda kaybettim tedavi olmak istiyordum ama 3 düşükten sonra tedavi oluyormuş geçen günde üçüncü bebeğimi kaybettim çok zor ama atlatıyorsun benim kocamda ilk ikisinde hiç yanımda değildi ama sonuncusunda delireceğimi düşündü herhalde baya ilgilendi benimle ama önemli olan zamanında yanında olmasıydı şimdi tedaviye başlayacağım bakalım inşallah herşey gönlümüzce olur ama biraz bekle derim vücudun düzene girsin inşallah sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın:CüvCüv:
arkadaşlar siz en baş sayfaları okuyup yazmışsınız heralde.yorumlarınız ve bana desteklerinz için çok sağolun.10 mart ta ben düşük yaptım.çok ağladım üzüldüm ama şimdi normal hayatıma devam ediyorum.eşimde üzgün ama artık yapılabilecek bişi yok.bu ona fena bir ders oldu.hala pişman.bense çok kızgın ve kırgınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?