Kimse bu konuda yazmıyor gerçekten umutsuz vaka 4cc ve 5cc embriyosu transferi

burcumzeynep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2025
77
9
1
34
Yani açıkçası bu iki embriyomu beraber verecekler. Tutma şansı çok az dedi doktorum ama hala da içim de bı saçma da olsa umut var
Fet yapılacak
Yaşım 34
Önceden doğal bı gebeliğim de oldu aslında dört yıl önce

Önemli olan sayılar değil burda kaç kişide 4 bc ile hamilelik oldu, rabbim ol der ve olur. Ama ben şahsen kaliteden ziyade pgt baktırmadan bir daha transfer olmama kararı aldım. Çünkü iki transferim negatif geldi başka da embriyo oluşmadı. Önemli olan genetiği uyumlu mu sayı değil

Yazıyoruz aslında ama olumsuza odaklandığınız ve aşırı panik olduğunuz için görmezden geliyorsunuz olumlu ve evet oluyor yorumlarını.
Harflere sayılara bu kadar takılırsanız AA kalite de tutmaz. Rahatlayın öncelikle, sonrasında sayıları ve harfleri unutun. Olacağı varsa 2. gün embriyosuyla da olur.

Nasip diye bir şey var siz ne yaparsanız yapın eğer zamanı değilse nasibinizde yoksa olmaz benim yaşım 25 di 8 tane AA kalite transfer edildi tutmadı hiçbir sebep yok ama aynı gün transfer olduğum kaliteleri benden çok düşük yaşlarıda büyük olanlar bebeklerini kucağını aldı yani demem o ki kafanıza takmayın tutacağı varsa nasibinizdeyse hangi kalite olursa olsun sizi bulacaktır

Kalitesi asla önemli değil 8 tane iyi Embryom olmadı tutmadı ama bir tanıdığımın 3 bc kötü olan embriyosu tuttu bu tamamen nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…