- 28 Kasım 2016
- 117
- 38
- 48
- 44
- Konu Sahibi Estetisyen1981
Burda konu olusturuyorum.ama kimse cvp vermouor neden acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soyle hisey bu kadinin yumurtaliklari baI donemde elekrik yukuokuyor + - gibi bunu 3 tane prof: arastirmis ve bulmis bilimsel bir durum kadini bazi donemlerde x kromozunu itterken u kromozonu cekiyormus ama tamamen kadinin yumurtaliklarindaki bulunana elektrik yuku ile iluyornus ben yaptim bakalim.ne olcak cok heycanliuim.inslah guzel haberler duyarsiniz alalh herkesin gonluneeki.muradini versin aminCinsiyet belirleme ile ilgili Bi konu açmışsın ama dediğin şeyi ilk kez senden duydum biraz bahset nasıl bişey ki bu
Çok ilginç sonucu yaz mutlakaSoyle hisey bu kadinin yumurtaliklari baI donemde elekrik yukuokuyor + - gibi bunu 3 tane prof: arastirmis ve bulmis bilimsel bir durum kadini bazi donemlerde x kromozunu itterken u kromozonu cekiyormus ama tamamen kadinin yumurtaliklarindaki bulunana elektrik yuku ile iluyornus ben yaptim bakalim.ne olcak cok heycanliuim.inslah guzel haberler duyarsiniz alalh herkesin gonluneeki.muradini versin amin
Nette ovulasyon hesaplama dogru cikmayabilir. Herkesin yumurtlama gunu. Ovulasyon testi al istersen. Ovulasyon testiyle yapmadin kesin degildir olabilir o zamanYaptim cnm testi faha dogrusu takvimi aldim orda 1 aralik da birlede oluncak doyor du ve ole oldu ama yumurtlamami tam bilemiyorum.ovulasyon hesaplamalrimla 4 aralik cikiuor heyvan dan ve arastirma yaomaktan artik midem bulandi surekli netten herseyi arastiriyorum.sabahlara kadar delircemm