Kimse cvp vermiyor

Cinsiyet belirleme ile ilgili Bi konu açmışsın ama dediğin şeyi ilk kez senden duydum biraz bahset nasıl bişey ki bu

Babychoice sormus sanirim yorumlari okudum eski ama kiminde tutmus kiminde tutmamis zaten yuzde elli yuzde elli tutma ihtimali var. Ucret odeyerek takvimi gonderiyorlar

Erkek bebek için soruyorsan eğer ovulasyon testi yapıyorsun test en koyunolduktan sonra silikleştiğini gün birliktelik tek ilişki diyorlar. Bende hamile kaldıktan sonra öğrendim . Kız için ovulasyondan önce ve sonra sık ilişki

Arkadaslar sat 18 kasim 30 gunde bir reglu oluyorum yumurtlama 4 aralik 1 aralikda esimle korumasiz birlikde oldum sizce gebe olma sansim yuzde kac bu konuyla ilgili engin tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim tsk

Cok zayif bir gun onceden olsa daha yuksekti hamile kalman . Bilemedin iki gun once bir ihtimal. Ben pek sanmiyorum. Oyle hamile kalan varmi yazarlar sana belki. Testten bahsediyirdun . Yapacakmisin . Pahali bide yalan cikar

Yaptim cnm testi faha dogrusu takvimi aldim orda 1 aralik da birlede oluncak doyor du ve ole oldu ama yumurtlamami tam bilemiyorum.ovulasyon hesaplamalrimla 4 aralik cikiuor heyvan dan ve arastirma yaomaktan artik midem bulandi surekli netten herseyi arastiriyorum.sabahlara kadar delircemm

Ayrica benim zaten bir ohlum.var ben dogurgan bir yaoiya sahibimim cok sukur bin sukur alalhima ama DELI GIBI SAHLIKLI BIR KIZ ISTIYORUM INSLAHHH YAAA

Cinsiyet belirleme ile ilgili Bi konu açmışsın ama dediğin şeyi ilk kez senden duydum biraz bahset nasıl bişey ki bu
Soyle hisey bu kadinin yumurtaliklari baI donemde elekrik yukuokuyor + - gibi bunu 3 tane prof: arastirmis ve bulmis bilimsel bir durum kadini bazi donemlerde x kromozunu itterken u kromozonu cekiyormus ama tamamen kadinin yumurtaliklarindaki bulunana elektrik yuku ile iluyornus ben yaptim bakalim.ne olcak cok heycanliuim.inslah guzel haberler duyarsiniz alalh herkesin gonluneeki.muradini versin amin

Soyle hisey bu kadinin yumurtaliklari baI donemde elekrik yukuokuyor + - gibi bunu 3 tane prof: arastirmis ve bulmis bilimsel bir durum kadini bazi donemlerde x kromozunu itterken u kromozonu cekiyormus ama tamamen kadinin yumurtaliklarindaki bulunana elektrik yuku ile iluyornus ben yaptim bakalim.ne olcak cok heycanliuim.inslah guzel haberler duyarsiniz alalh herkesin gonluneeki.muradini versin amin
Çok ilginç sonucu yaz mutlaka

Canim ben biyoloji ogretmeniyim. Bu anlattigin seyi daha once duymadim. İmkansiz bisey. Kromozomun itmesi cekmesi olmaz. Hele bi de parali biseyse emin ol kandiriliyosun.
Ben senelerdir buraya uyeyim duymadgm hurafe kalmadi herRsefernde sabirla aciklarm.
Bebegin Kiz veya erkek olmasi herhangi bir etkene bagli degil. Sperm 22+X ise kizin olur 22+Y ise oglun olur. Bu da hangi spermin kazanacagina bagli. Hangi spermin kazanacagini sen belirleyemezsn baba da belirleyemez. Biyolojik olarak en guclu ve en hizlisi yarisi kazanir. Kazananin genetik kodu da mayoz bolunme sayesnde rasgteledagilmistr.
Haa smdi burda biri cikip soyle yaptm istedgm cinsiyette cocuk oldu diyecek. Tamamen DENK GELMİS.
Bak ben Allah inanci da olan biriyim. İsin bilimsel aciklamasi buydu. Bunun yaninda bir de manevi aciklamasi var. Cinsiyetini sen secemezsin ki belki gonlundr olur ona yapilacak bisey yok. Ama kiz cocuklarini gomenleri durduran Peygamberin ummetiyiz. Cahiliye doneminde ayyuka cikan Bu ayrimi da onlemek icin peygamber gonderilmistir.
Diyeceklerim bunlar, gerisine sen karar ver

Zaten %50 sansı olan bir durumda, bilimsel verilerle acıklamak bazen cok kolay. Risk hesabına %50 gibi bir rakamla baslıyorlar. Yapmayın, kanmayın.

Hücre biyologu Fransız Patrick Schoun’un önderliğindeki bilim adamları 15 yıllık bir araştırma sonunda 1997’de yumurta zarının elektrik yükünün bazı günler eksiye dönerek X kromozmu taşıyan (kız) eksi (-) yüklü spermleri ittiğini ve Y kromozomu taşıyan (erkek) artı(+) yüklü spermleri çektiğini yani bu günlerde sadece erkek bebeğe hamile kalınabileceğini anlamışlardır. Diğer bazı özel günlerde ise bunun tam tersi olmakta ve yumurta zarının elektrik yükü artıya dönerek erkek spermleri itmekte ve kız spermleri çekmektedir. Yani bu günlerde yalnızca kız bebeğe hamile kalınabilir.
Bu fenomen doğanın, ırkın devamını garanti altına almak için geliştirmiş olduğu bir savunma mekanizmasıdır. Bu sayede dış etkenler ne olursa olsun hem erkeklerin hem de kızların doğması garantilenmiş olmaktadır. Memeli hücrelerinin dönemsel etkenlere göre değişik davranışlar göstermesi ile ilgilenen bu bilim dalına Kromobiyoloji denmektedir.

Yaptim cnm testi faha dogrusu takvimi aldim orda 1 aralik da birlede oluncak doyor du ve ole oldu ama yumurtlamami tam bilemiyorum.ovulasyon hesaplamalrimla 4 aralik cikiuor heyvan dan ve arastirma yaomaktan artik midem bulandi surekli netten herseyi arastiriyorum.sabahlara kadar delircemm
Nette ovulasyon hesaplama dogru cikmayabilir. Herkesin yumurtlama gunu. Ovulasyon testi al istersen. Ovulasyon testiyle yapmadin kesin degildir olabilir o zaman

Bilimsel olarak veriler sunulmus kanitlanmis olan birseyi oturdugumuz yerden olmaz demek konik. Millet aya cikiyor bunu mu atip tutacak . Boyle bir kac yontem cinsiyet belirleme bilimsel olarak var ama bunu biz anlayamayizki ne zaman x ne zaman y yi vucut atip cekecek. O dedigin yerde yorumlarda olumsuz yapanlarda var. Onlar bunu ticarete dokmus. Zaten %50 sansla kimisitutar kimisi tutmaz. Onlara pek givenme. Parasi cok ucuk degil dogru olsa herkes istedigi cinsiyete gore yapardi. Bide bukadar kolay yapmazlar dunyanin dengesi bozulur . İldigim kibrista cinsiyet belirleme var oda tup bebek ledir galiba.

Bİrde şöyle bişey var sen istersen o dediğin testi yaptır istediğini yap ama asıl önemli olan şeyi unutuyorsun Allah ne isterse o olur aksi düşünülemez bile :KK66:sen niyetini et Allah'tan iste en güzeli:KK25:

Üstteki arkadaşa katılıyorum. Kızım var oğlum olsun çok istiyorum ama oğlan olsun diye Bi yöntem denemedim . Hatta hamile kaldıktan sonra gördüklerim katşısında şok oldum. Ovulasyon hesaplama yöntemiyle erkek olduğunu bilmiyordum . Bilmeden ben hesaplayıp hamile kaldım. Cinsiyeti ne olacak bilmiyorum ama Allah'ın taktiri . Dua ettim. Bitti. Kızım olursa yine dünyanın en mutlu annesi olurum. Demekki Allah bana koz anası olmayı nasip etti. Güçlü Bi kadınım çünkü kızımın arkasında Allah nasip ettiğince dağ olurum güç olurum.

Back
X