günaydın hanımlar,
bayadır konu açmıyordum nişanlımla ilgili, aramız çok çok iyidi.
evlilik hazırlıkları son sürat devam ediyor, her şey çok yolundaydı.
nişanlım bana karşı her zaman ilgili oldu hem de çok. son zamanlarda daha da ilgisi arttı. sevdiğini dile getirir, gösterir, ne desem yapar maddi manevi.. hiçbir sorunumuz yoktu yani.
neyse dün bir yere gitmek için beni evden aldı. 5 dk bir yere uğraması gerekti. ben arabada beklerim dedim.
telefonu falan benim yanımda. hep ortada.
sosyal medya hesaplarımızın şifreleri de birbirimizde vardır ama ben pek girmem onunkine.
onun telefonunu aldım, şarjım azdı, dolaşayım beklerken dedim.
ıphone kullanmayı pek bilmiyorum, karışık geliyor.
Google a girdim. merak ettim neleri aratmış diye.
*bel gamzesi neden olur
*ve facebook üzerinden 5 6 tane kız ismi
son 3 haftada olan şeyler bunlar.
işin garibi de facebookuna baktım arananlar silinmiş, Google geçmişinde kalmış yalnızca.
gördüğümü söylemedim, çünkü takip edicem biraz, söylersem siler diye düşündüm.
ama öyle şaşırdım ki. zaten her zaman beraberiz iş dışında ve uyurken,
üstelik bana seni seviyorum demez, seni dünyadaki her şeyden çok seviyorum der, çok seviyorum der.
başka hiçbir sorunumuz yok.
çok kırıldım. merak ediyor diyenlere olabilir, ben neden geçmişe dair merak etmiyorum kimseyi ya da 1 kişi merak edebilir.
uzak ve soğuk davrandım, çok konuşmadık hatta. ama sanki anlamıiş gibi neyin var da demedi, normalde biraz yüzüm düşsün sorgular. sarıldı öptü sakin sakin.
çok kırgınım. her şey hazır evleniyoruz.. sadakatini sorguluyorum..
nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ama içimden bir şey koptu sanki kızmak bile gelmiyor şu an içimden
Baktığımı anladı mı bilmiyorum, ıphonedan anlamıyorum. orta tuşa bastım çıktım sadece