• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimse gözün kapalı güvenmeyi haketmiyor mu ?

Gözün kapalı birine güvenmeyi neden istiyorsun ki? Öyle birşey yok tabi ki..
yalnız senin gördüklerinde de birşey yok.
Bunlar takılacak ve sorun çıkarılacak mevzular değil.
Bel gamzesini anlamadım görmüştür tv de filan öle bakmış merak etmiştir.

Gözün kapalı birine güvenmeyi neden istiyorsun ki? Öyle birşey yok tabi ki..
yalnız senin gördüklerinde de birşey yok.
Bunlar takılacak ve sorun çıkarılacak mevzular değil.
Bel gamzesini anlamadım görmüştür tv de filan öle bakmış merak etmiştir.
Üzüldüm yani farklı gördüğüm için sadakatinden süphe etmiyceğim biri olduğu için gönül rahatlığıyla eşim olucaktı, böyle gölge düştü gibi hissediyorum.

bence abartılacak bi durum yok birilerini aratmasıda bi arkadaşı gelmniştir aklına bakmıştır bişey olmuş bakmıştır ben bile bazen iş yaptığımız adamlara açıp bakıyorum bi düşüncem olduğu için değil önerilerden geliyor o an boşsan tıklıyorsun bence yıpratmayın hiç

Üzüldüm yani farklı gördüğüm için sadakatinden süphe etmiyceğim biri olduğu için gönül rahatlığıyla eşim olucaktı, böyle gölge düştü gibi hissediyorum.
Bence abartıyorsun. Bu bakışlarının değişmesi için geçerli bir sebep bile değil. Eğer böyle ufak şeylere takılacaksan uzun sürmez evliliğiniz.

erkekler arasında bel gamzesi muhabbeti oluyor sanırım ünvtede bi kız arkadaşım erkek arkadaşının çok sevdiğini sölemişti

Aman ne halt anlıyorlarsa bel gamzesinden.:işsiz:
Valla bende arada topluca stolk yapıyorum kim nerde ne durumda diye ama tamamen can sıkıntısından. Arattığı kızlarla tanışıklığı varsa öylesine meraktan bakmıştır bence ama hiç tanımadığı kızları özellikle aratmışsa daha farklı sorgulanmalı.

Gözün kapalı güvenme tabi kimseye, ben de bunu son ilişkimde çok acı şekilde öğrendim, kimseye güzüm kapalı güvenemeyeceğimi. Ben onu gözümle bir kızla görsem, mutlaka bir şey vardır, aklıma aldatma getirmem asla derdim, instagram mesajlaşmasını yakaladım ayrıldım. Sen yüzde yüz güvenme ama facebooktan birine bakması aldatma değil, meraktan, sıkıntıdan ben de bakıyorum. Sadece bundan dolayı ayrılınmaz yani ama insana bir soğuk duş oluyor.

günaydın hanımlar,
bayadır konu açmıyordum nişanlımla ilgili, aramız çok çok iyidi.
evlilik hazırlıkları son sürat devam ediyor, her şey çok yolundaydı.
nişanlım bana karşı her zaman ilgili oldu hem de çok. son zamanlarda daha da ilgisi arttı. sevdiğini dile getirir, gösterir, ne desem yapar maddi manevi.. hiçbir sorunumuz yoktu yani.
neyse dün bir yere gitmek için beni evden aldı. 5 dk bir yere uğraması gerekti. ben arabada beklerim dedim.
telefonu falan benim yanımda. hep ortada.
sosyal medya hesaplarımızın şifreleri de birbirimizde vardır ama ben pek girmem onunkine.
onun telefonunu aldım, şarjım azdı, dolaşayım beklerken dedim.
ıphone kullanmayı pek bilmiyorum, karışık geliyor.
Google a girdim. merak ettim neleri aratmış diye.
*bel gamzesi neden olur
*ve facebook üzerinden 5 6 tane kız ismi
son 3 haftada olan şeyler bunlar.
işin garibi de facebookuna baktım arananlar silinmiş, Google geçmişinde kalmış yalnızca.
gördüğümü söylemedim, çünkü takip edicem biraz, söylersem siler diye düşündüm.
ama öyle şaşırdım ki. zaten her zaman beraberiz iş dışında ve uyurken,
üstelik bana seni seviyorum demez, seni dünyadaki her şeyden çok seviyorum der, çok seviyorum der.
başka hiçbir sorunumuz yok.
çok kırıldım. merak ediyor diyenlere olabilir, ben neden geçmişe dair merak etmiyorum kimseyi ya da 1 kişi merak edebilir.
uzak ve soğuk davrandım, çok konuşmadık hatta. ama sanki anlamıiş gibi neyin var da demedi, normalde biraz yüzüm düşsün sorgular. sarıldı öptü sakin sakin.
çok kırgınım. her şey hazır evleniyoruz.. sadakatini sorguluyorum..
nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ama içimden bir şey koptu sanki kızmak bile gelmiyor şu an içimden
Baktığımı anladı mı bilmiyorum, ıphonedan anlamıyorum. orta tuşa bastım çıktım sadece
Açık açık konuş.evleneceksin adamla valla ben açık açık konuşyrum ona sorarım.dağ dağa küsmüş dağın haberi yok.hqyat arkadaşunızla açık ileyişim kurun

Bende ortada çok büyük bir dorun göremedim . Bende meraktan sadece bakarım eskilere herkes bakar emin ol .

Cok kafaya takmayin bence. Bazen liseden ya da oryaokuldan soyle bir kiz vardi, soyle bir cocuk vardi diye aklima geliyor, facebooktan bakiyorum, ne yapmis ne okumus diye. Sadece merak.

Bel gamzesi gecenlerde sosyal paylasim sitelerinde cikti, nedir ne degildir, erkekler neden sever diye,hatta estetikle yapiliyormus artik, belki merak etmistir. Estetigine ben de baktim, neynis diye. Bir de gamzelerin icine piersing koymuslar cok acayip.

Buradaki olumlu insanları anlamaya çalışıyorum ancak anlayamıyorum. Çok pozitifsiniz hanım arkadaşlar, çevrenizdeki erkekler mi çok iyi insanlar? Şahsen ben babama dahi güvenmem. İnsan bu hayatta kendi dışında kimsenin ne yapacağını bilmiyor, bilemiyor ne yazık ki...

Sorunuzun cevabı tabi ki kimse gözü kapalı güvenmeyi haketmiyor. Ama ben 5-6 kızı aramasındansa tek kızı aramasını daha çok kafaya takardım. Hepsine baktığına göre özel birşey gibi gelmezdi. Yine de tabi nişanlınızı ve ilişkinizi bilmediğim için kesin bir yorum yapamam

Aman ne halt anlıyorlarsa bel gamzesinden.:işsiz:
Valla bende arada topluca stolk yapıyorum kim nerde ne durumda diye ama tamamen can sıkıntısından. Arattığı kızlarla tanışıklığı varsa öylesine meraktan bakmıştır bence ama hiç tanımadığı kızları özellikle aratmışsa daha farklı sorgulanmalı.
ben de dolu kişiyi aratıyorum gün içinde :)
ancak ; erkekler aratıyorsa muhakkak dikkatini çektiği içindir
erkekler bizim gibi detaycı ya da meraklı değiller çünkü

ben bazen telefonda konustugum bayanları bıle aratıyorum işyerınde
ama erkek sadece dikkatını ceken insanı aratır

Bel gamzesi kafamı karıştırdı, onun haricindekiler aldatma sayılmaz bence.
Ben de arada eskiden görüştüklerime bakarım, bunu neden yapıyorum bilmiyorum ama yapıyorum.
Sevgilimi çok seviyorum, ondan başkasına asla başka gözle bakamam. Öncekilere baktığımda da onlara karşı bir şey hissetmiyorum ama merak ediyorum. ''Beni unuttu mu şimdi mutlu mu'' merakı değil bu, sadece basit bir merak. Ha yine kimseye güvenmeyin, gözü kapalı da güvenmeyin açık da güvenmeyin orası ayrı mevzu. Ama ben bunda kendi açımdan aldatma göremedim

ben de dolu kişiyi aratıyorum gün içinde :)
ancak ; erkekler aratıyorsa muhakkak dikkatini çektiği içindir
erkekler bizim gibi detaycı ya da meraklı değiller çünkü

ben bazen telefonda konustugum bayanları bıle aratıyorum işyerınde
ama erkek sadece dikkatını ceken insanı aratır
Aynen doğru diyorsun :/

Back
X